עזבו אותכם שטויות. לדעתי בחור שעושה משהו גרנדיוזי קשה לו לומר לבחורה פנים אל פנים שהוא רוצה אותה...
לדעתי ההצעה האידיאלית היא לומר כמה משפטים על איך וכמה היא מושלמ מותר ומומלץ לשקר או להוסיף) ולהוסיף עוד כמה משפטים רומנטיים על איך אתה רואה איתה את העתיד....
שמשקרים זה אומר שאין לך מספיק מחמאות !!! המחמאות צריכות לגלוש מהלב !!! אדם ממרגיש שמחמיאים לו נפוח מידי או מחמאה לא אמתית !!!! זה יכול רק לגרוע
MiniRiki
נשלח ב-19/10/2012 15:16
לח ב-19/10/2012 13:49
צדיקאלוקי כתב:
עזבו אותכם שטויות. לדעתי בחור שעושה משהו גרנדיוזי קשה לו לומר לבחורה פנים אל פנים שהוא רוצה אותה...
לדעתי ההצעה האידיאלית היא לומר כמה משפטים על איך וכמה היא מיוחדת
לזה אני מסכימה !!!
MiniRiki
נשלח ב-9/1/2013 00:52
בגשם הזה, יש אין ספור רעיונות מקוריות ורומנטיות!....
נשלח ב-9/1/2013 10:22
גשם ורעיונות מקוריים זה נפלא...
רק ש.... צריך מציע ומוצעת... יו נואו...
נשלח ב-9/1/2013 11:20
הוא כרע על ברכיו ושאל בבישנות מה התנשאי לי התסכימי להיות לי כאמא והיא ענתה לו בפה מלא לא ולא בשום אופן מהחשבת ככה להציע לי אתה ממש מתחרפן
נשלח ב-9/1/2013 17:25
ים כחול שמיים כתומים ורד אדום מבט נבוך בעניים ו....: -"התנשאי לי"? -ברור(=
נשלח ב-9/1/2013 18:54
בואו נגיד שאני לא ״מתלהבת״ מכל ההצעות הרומנטיות וכולו. אבל הצעה אחת שכן נגעה לליבי- הוא לקח אותה לחומות שמול הכותל בשקיעה. הסתכל לה בעיניים, ואמר: ״חז״ל אומרים שכל הנושא אשה, בונה אחת מחורבות ירושלים...״ תסכימי...?״
בכולופן אני לא מצפה לשום הצעה.. הקלאסי אצלנו זה שהבחור פשוט אומר: נכתוב לרבי? ;)
נשלח ב-9/1/2013 18:58
אושר_תמידי כתב:
בואו נגיד שאני לא ״מתלהבת״ מכל ההצעות הרומנטיות וכולו. אבל הצעה אחת שכן נגעה לליבי- הוא לקח אותה לחומות שמול הכותל בשקיעה. הסתכל לה בעיניים, ואמר: ״חז״ל אומרים שכל הנושא אשה, בונה אחת מחורבות ירושלים...״ תסכימי...?״
בכולופן אני לא מצפה לשום הצעה.. הקלאסי אצלנו זה שהבחור פשוט אומר: נכתוב לרבי? ;)
נשלח ב-9/1/2013 18:59
אני מעדיפה משו אישי וקטנטן...
נשלח ב-9/1/2013 19:00
נכתוב לרבי? וואהההההההה אחד הגדולים והטובים ששמעתי!! =))
נשלח ב-9/1/2013 19:02
מישהו בן 60 אמר לי שלפני שהוא סגר... הוא גם שאל את אותה השאלה.... חח
משפט עתיק יומין.
נשלח ב-9/1/2013 20:57
מבריקה כתב:
ים כחול שמיים כתומים ורד אדום מבט נבוך בעניים ו....: -"התנשאי לי"? -ברור(=
זה מבריקה זה? לא ידעת שצבע המים הוא מהשתקפות השמים? איך המים כחולים והשמים כתומים? בחייאת.