|
|
| נשלח ב-13/2/2008 18:11 |
|
| |
עשניכרצונו, את מבינה מה שכתבת? כי אני לא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2008 14:54 |
|
| |
אני עונה בתור מאורסת, כמה טיפים על הצעות נישואין:
1)תציע נישואין בצורה רומנטית, תן לבחורה להרגיש באותו רגע שהיא הכי מיוחדת בעולם.
2)רצוי להציע נישואין במקום אינטימי שבו תהיו רק שניכם. (לדעתי לפחות, אבל זה תלוי באופי הבחורה)
3)תציע נישואין בצורה שבה ארוסתך תהנה להשוויץ בפני החברות שלה, בנות אוהבות את זה. אבל כאן הצורך להזהיר להצעות נישואין מוזרות, שיגרמו לבחורה לכמה התקפי לב קודם. נכון לא לכולן (לי לא) אבל רוב הבנות שדיברתי איתן לא היו רוצות הצעת נישואין כזו בעצמן.
4)כשאתה שואל אותה, עדיף שתוסיף עוד כמה מילים על "התנשאי לי?" כמו "אני אוהב אותך, ואני רואה אותך בתור האישה של חיי..." נשים אוהבות מחמאות. תזכרו את זה, ולא רק בהצעת נישואין.
5)לעולם, לא משנה מה, אל תוותר על ההצעת נישואין. זה דבר שלא שוכחים.
6) אם אתה מביא לה טבעת תדאג לקופסאת קטיפה האדומה של הטבעת, זה חשוב!
7)אם יש לכם מקום שהוא "המקום שלכם" זה יכול להיום ספסל ספציפי האיזה פארק, מקום בטיילת, לובי של איזשהו מלון וכו' , תציעו שם, זה יכול להוסיף פאן תאד אישי ואינטימי להצעה.
8)אם יש לכם את "השיר שלכם" דאג שהוא יתנגן ברקע.
9)אה, והכי חשוב, תמיד תחכה שהיא תענה לך!
זהו... נגמרו הרעיונות להיום אם יהיו לי עוד אכתוב לכם...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2008 11:49 |
|
| |
ראש,
אולי את לא מספיק חרדית.
יכול להיות?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2008 22:50 |
|
| |
ומה דעתכם על כך שההורים מציעים נישואין?
זה לא מצחיק!זה קורה!יום אחד התקשרה לאמא של חברה שלי אחותה שהיא חסידת גור לבשר לה שהיום בערב בנה מתארס. רק היא ביקשה שלא תגיד כלום לבן כי הוא עדיין לא יודע (שהוא הולך להתארס!) ה' ירחם עליהם!
ועוד משהו חמוד:אחת, ההורים של גיסה ראו אותה בחתונת אחותה ורצו אותה לכלה לבנם השני באותו זמן הבחורה הייתה בחו"ל. וכשנחתה הבחורה בארץ הבחור חיכה לה בשדה ושאל אותה "את תנשאי לי?" הבחורה הייתה בהלם. כיום הם נשואים!
ועוד אחד:אחת סיפרה לי:כשחברה של אחותה התארסה לכבוד השבת כלה היא שלחה אותי להביא לה עוגת כלה שאפתה. את הדלת פתח אחיה...הוא אמר לי "רק רגע" כיום הוא חתני, אומנם הוא לא הגיע אחרי רגע אבל בסוף הוא בא...
|
|
| נשלח ב-20/11/2008 23:06 |
|
| |
| שוש19 כתב: |  | | ומה דעתכם על כך שההורים מציעים נישואין? זה לא מצחיק!זה קורה!יום אחד התקשרה לאמא של חברה שלי אחותה שהיא חסידת גור לבשר לה שהיום בערב בנה מתארס. רק היא ביקשה שלא תגיד כלום לבן כי הוא עדיין לא יודע (שהוא הולך להתארס!) ה' ירחם עליהם! |
|
זה בסדר.
מה זה מעניין אותם מהיכן יצאו הילדים?
אם הם אוהבים משהי, עפ"ר זו לא מי שהם נשואים לה (אלא אם הם חסידים מקולקלים).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 21:58 |
|
| |
שמעתי על הצעת נישואיו מגניבה!(לא בציבור בחרדי)
על חיל שבאחד הטקסים של השבעה הוא ניצל את זה תכנן מראש הכל כמובן...היא עמדה כצופה בטקס ופתאום כל החיילים שבקבוצה איזה שלושים חמישים צעקו בקול שמשביעים "מיכל את תנשאי לו?"היא הייתה בהלם!הקטע הוא שבמעמד כזה אין לה אפשרות לסרב להצעה!לא נעים כולם מסתכלים עליה ומחכים לתשובה!
|
|
| נשלח ב-25/11/2008 12:09 |
|
| |
בס"ד
שושו19, למרות שזה באמת מגניב יש בזה משהו לא יפה, להעמיד אדם במצב מבוכה בהחלטה הכי חשובה בחייו.
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 21:24 |
|
| |
נורא מוזר לומר, אבל לי הציעו פעמיים נישואין בחיי (ולא, אני עדיין לא נשואה. גם לא מאורסת)
פעם אחת זה היה בסגנון "רק שתדעי, שמבחינתי זה סגור. אל תלחצי, קחי את כל הזמן שאת צריכה, אבל דעי, שמבחינתי זה סגור".
כצפוי, הייתי צריכה את הבטחון שזו אכן הצעה, ושאלתי "----, אתה מציע לי נישואין?"
והוא ענה "כן, מתיימרת, אני מציע לך נישואין".
הפעם השניה היתה רומנטית יותר אבל הרבה פחות נכונה. זה היה על גונדולה. היה שם סוג של תרגיל להעלות אותי על הגנדולה הזאת. הכל גם היה מצולם.
לא מצטערת על כלום. הכל משמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 21:27 |
|
| |
גונדולה איפה, בונציה?
אם לא, לא שווה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:02 |
|
| |
אתן חיות בסרט.. הבחורים של היום הם ביישנים ולא יודעים מה זה "רומנטיקה".. אני לא מצפה למשו' מיוחד כי אי אפשר לדעת
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:15 |
|
| |
ברעננה, מקום שנקרא "גם קפה".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 12:01 |
|
| |
אחד הבחורים שיצעתי איתו וכיום הוא בעלי.. הציע לי נישואים כאשר נסענו לגרוזלם בדרך נעצר בצד והלך להתעסק עם המנוע אחרי איזה כמה ד' ארוכות עושה לי ניראה לי שיש בעיה במנוע תלכי תביאי מים מהפגז עכשיו אני לא קלטתי כזה אמרתי לעצמי טובבב הקטע שבאתי לפתוח אז הסתבכתי ואמרתי שאינני מצליחה לפתוח אז כזה ביקשתי שיבוא לפתוח והוא כזה מתחמק וכו' עד שהתחלתי לקלוט ופתחתי ומזה התרגשתי מהאוטו עפו בלוני הליום וכן שלט ענק שמחובר לבלונים. וכתוב .... התנשאי לי?..
ואז הגיע עם פתק ענק ביד עם השם שלו ובצד השני התוכלי למלאות..?... בקיצר זאת היתה הצעה מדהימה ומרגשת.. וברור שעניתי כןןןן.......
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 12:41 |
|
| |
בס"ד
יפה מאוד.
זה רעיון טוב.
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 13:13 |
|
| |
בת כמה את, מנורי?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 00:12 |
|
| |
לא מסוכן להציע נישואים עם פגז? דווקא לאחרונה מישהי הציעה לי נישואין גם בלי שיצעתי איתה. סיפור מעניין. אבל לא יודע אם זה מתאים לאשכול הזה. סיפור משעשע.
|
|
|
|
|