בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה--בבית*במלון???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2006 18:03 לינק ישיר 
פגישה--בבית*במלון???

בס"ד

שלום לכם בנים ולכן בנות...

היכן תעדיפו להיפגש?

האם בבית ששמה הרבה יותר נוח יש מן הרגשה של ביטחון..

או אולי בבית מלון ששמה זה מקום נייטרלי..אף אחד לא רואה או שומע...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2006 18:49 לינק ישיר 

בפגישה הראשונה אני תמיד אומר לשדכן שהבחורה תחליט.
אני אישית קצת מעדיף בבית כי מעניין אותי לראות את הבית ואת ההורים, אבל כמובן שיש מעלות גם בחוץ...
וכשאני נפגש בחוץ אני בד"כ נפגש בבית קפה, לדעתי זה הרבה יותר לעניין מבית מלון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 00:18 לינק ישיר 

מבחינתי הכול טוב..

אני די זורם לא משנה באיזה מצב

אבל אופטימלי?
[
לא פה ולא פה .עדיף או קצת לטייל או איזה גן או בית קפה

הכי משוחרר ונעים(אצלי בכל אופן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 13:21 לינק ישיר 

בס"ד אני הייתי מעדיף להיפגש בבית למרות שאולי שמה קשה קצת יותר להיפתח ישנם את ההורים בבית וסתם זה לא מקום נייטרלי כמו שאת כותבת אבל זה מאוד חשוב לי לראות את ההורים ולראות איך הבחורה מתנהג בביתה .... אני לא מבין את הבחורות איך הם לא רוצות ולא חשוב להם להיפגש בביתו של הבחור טוב ה מאוד מרחיק לכת כי זה ממש לא נהוג בציבור שלנו אבל היה דיון על זה באשכול ששירה פתחה נראה לי בשם "מהפכה" שמה היא ביקשה מהפכה בנושאים הללו.. בית מלון אני הולך בפגישה השניה... abc84 הרעיון של בית קפה מאוד נחמד אם כי הוא מאוד חדיש בשביל אני לא ניסיתי את זה זה אולי יותר מדי רומנטי לפגישה ראשונה וגם מאוד מאוד שקט ברגעים כאלו של שקט במלון למשל אז העיניים מופנות להתרחשות מסביב משא"כ בקפה הכל מסביב הפגישה ובהתחלה נראה לי שזה יכול להעיק לא ככה? אבל אולי אני ינסה את זה.. אני רואה שגם ruready..בעניין הזה תגידו מה זה התחיל להכנס האופן של הפגישה ככה ואני מדבר על בית קפה לא על טיולים כי את זה אני עושה אתם יודעים ככה יוצאים קצת להתאוור מהילטון ומטיילים על שפת הים.. בכל אופן חבר'ה תודה על הרעיון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2006 14:27 לינק ישיר 

טוב נראה לי שאת דעתי אתם מכירים... אני הייתי מעדיפה להיפגש בביתו של הבחור אבל זה לא נראה אפשרי לפחות לא בשלב הזה שהציבור החרדי אוחז בו... אולי הבת שלי... בכל אופן נכון להיום אני מעדיפה בבית מלון... מה הוא צריך לראות את הבית שלי לפני שאני מכירה אותו וחוץ מזה אם הוא אחד שיכול לעשות לי בושות שאני נפגשת איתו אז כל הבניין והרחוב שלי צריך לדעת מזה שיהיה במלון מקום נייטרלי ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 18:13 לינק ישיר 

מנהל. חשבתי שאתה יותר פתוח.. מה את הקטע של בתי קפה זה מזמן מפורסם וידוע ומואד נכנס לציבור.. אז כדי לך לנסות.. ובעיניין העדפתי אני לא אוהב להיפגש בביתה של הבחורה כשלפעמים צריכים להיפגש בשכנים לא נעים.. אבל בית מלון גם לא משהו הומה אדם וככככככככמה חרדים ישנם באותו בית מלון ... ואני יוסיף לכם בעיה בפגישה ראשונה שההורים מגיעים למלון כדי לראות את הבחור וזה כ"כ לא נעים תחשבו באצע מלון הילטון צועדים אבא אימא בחורה וכל המלון עם העיניים עליכם וכדי גם שתעיינו באשכול הפדיחות מה קרה לי אתמול שנפגשתי במלון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2006 02:24 לינק ישיר 

הקטע של בית הקפה חדש לי לחלוטין אני לא מכירה את זה ןאף פעם לא נפגשתי בבית קפה אבל אולי זה רעיון טוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 02:09 לינק ישיר 

טוב יש לי פגישה בסוף השבוע ... ואני הולכת לנסות את הבית קפה! ואוו אני לא מאמינה שאני כותבת את זה ממש נהייתם לי לבית שני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 12:48 לינק ישיר 

חחח שירה בהצלחה!!! ספרי ספרי אח"כ מה נהיה
אני איתך שירה להפגש בבית מלון או בכל מקום אחר ולא בבית,מה הוא צריך לראות את הבית לפני שאני מכירה אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 03:24 לינק ישיר 

הילה את לוחצת עלי? טוב אני יספר לך את כ"כ חמודה איך אפשר שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 05:46 לינק ישיר 

שירההההההההההההההההההה. מזל טוב... אנו רוצים פירוט מלא... סכ"ה אנו פורום הדיונים שלך. סתם תרגישי בנוח...מתי שתרצי אנו כאן... בשבילך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 10:48 לינק ישיר 

סוף שבוע?? שירה? פסח, כאילו...
אני באופן אישי לא הייתי הולכת לבית קפה בפסח.. תוקן על ידי - שדכנית1234 - 11/04/2006 10:56:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2006 19:40 לינק ישיר 

חס וחלילה מותק,לא לוחצת,רק סקרנית אז מה...בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:09 לינק ישיר 

שדכנית מה הבעיה... אם זה בית כשר.. מה את אוכלת בגט עם קפה שותים קפה ואיזה משהו נחמד של פסח ... זה יהיה נחמד... והילה.. בצחוק אני לא דואגת ס"ה אני יחליט מה לספר או לא.. לילה טוב בנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:22 לינק ישיר 

ובנים. "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:26 לינק ישיר 

אתה לא תיתן לי ללכת לישון אה? טוב בנים ובראשם מצח לילה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה--בבית*במלון???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext