|
|
| נשלח ב-8/4/2006 21:49 |
|
| |
טוב יש בשביל מה להתחנף..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 22:26 |
|
| |
בס"ד
מצח... כתבת: לאחרונה גם בנות החלו לדרוש עבור עצמן. היתה לי הצעה טובה, מאוד טובה, שהודיעו שבלי ארבעים אלף לא מתחילים להיפגש. לא שחסר לי את הכסף הזה, יש לי גם דירה ורכב, אבל החוצפה שגם בנות התחילו לדרוש כסף? למה מה? דחיתי אותם בשתי ידים. אחר כך הם שמעו שיש לי דירה ורכב והכנסה גבוהה ורק בגלל הדרישה שלהם ירדתי מההצעה, הם התחילו להתפתל ולהסביר שלא בדיוק, כן בדיוק. דחילאק, איך אני אחיה עם משפחה כזו?
מה ז"א גם בנות התחילו לדרוש? פתאום זה מציק? פתאום זה מעורר דחיי'ה? כשבחורים דורשים סכומים הרבה יותר גבוהים מהסכום הפעוט שהזכרת בגלל שהם יודעים שיש ב"ה , אז אני אמורה לדחות? הרי כולם כאלה.... (ועל זה כתבתי כבר מיוזמתי- בואו נביא לזה סוף)
ככל שנפתחים יותר ויותר אשכולות בנושאים הכספיי'ם אני מאבדת את שיווי משקלי. אני מקווה שאין בזה חילול ה' שאנשים לא שומרי מצוות נכנסים לפה וחושבים:"כאלה החרדים- רק כסף רואים בעיניי'ם"- ושמעתי משפטים כאלה לרוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 00:16 |
|
| |
ארבל 45.
אני מסכימה איתך...
התגובה שמה הייתה בצחוק..
ובאמת חשבתי על זה רעיון טוב מאוד לא לתת סתם צדקה צריך לבדוק אם זה לצרוך ראוותנות..
אבל זה מדההיים אנשים אוספים כסף כדי לעשות חתונה מפוארת מה הם נפלו על כל הראש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 00:53 |
|
| |
מצח גדול לדעתי יש לך ראש גדול וחוכמת חיים .גם אני אומרת שאם בחור דורש כסף זה מראה חוצפה ןעזות ,עצלות -"אוהב חיים קלים" ועם כזה אחד את ילדי לא אשדך . מתחתנים עם מידות טובות ויראת שמיים זה המדד היחיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 01:11 |
|
| |
ברוך הבא או ברוכה הבאה???
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 01:50 |
|
| |
תודה המורה. ואגב, אם יש לי מצח גדול, מן הסתם גם ראש גדול יש לי. לגבי חכמת חיים ודאי שלא, כי אני כולה בן 22.
אחתמימה, את לא צריכה ליפול משיווי המשקל ולא להזדעזע. אני מתנגד חריף למדיניות דרישת הכספים וכבר נחלתי ניצחונות רבים בתחום - בקרב חברים בישיבה. אלא מה, נניח שבחורים מקבלים זה אופנה שקיימת מאות שנים [אצל האשכנזים לפחות] ואם בחור דורש זה לא חריג מהנוף, לבינתיים.
אבל בעוד שאנחנו נאבקים בתופעה המשונה הזו, פתאום מקבלים אופנה חדשה: בנות דורשות! איזה יופי. זה לא היסטוריה, זה לא נורמה מקובלת, סתם גחמה של בנות [או הורים] מוזרים.
לא מקומם?
"העולם הזה במה, וכולנו שחקנים"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 01:57 |
|
| |
שירה9999
וכי חשדת בי שאינני מבין בדיחה כלשהי ???
קבלי אחת קטנה....
מדוע בקהילות החסידים נוהגים להושיב את החתן במזרח החל מהשבת שלפני החתונה ועד תום שבוע מהחתונה ???
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
בכדי שיתרגל לדבר אל הקיר....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:16 |
|
| |
ארבל45.
מאותה סיבה הזוג לפני הסגירה הולכים ביחד לכותל..
שיתרגלו לדבר אל הקיר..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:35 |
|
| |
ולכן הוא גם מסובב אותה תחת החופה? כדי שתתרגל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:42 |
|
| |
מסובב אותה שתתחיל להתרגל שהבעל "מסובב" את אישתו?
אז לא מותק אנו הבנות מסובבות אותכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 18:10 |
|
| |
חברים יקרים! גם הבדיחה על הכותל נכונה, וגם הבדיחה על כך שמסובבים את הכלה נכונה. אבל דעו לכם רבותי שחז"ל אמרו שבינה יתרה ניתנה באשה שרואה לטווח רחוק יותר מהגבר. יש דברים שהאשה מבינה יותר טוב מהבעל גם כשהוא "החכם הכי גדול". ובסוף רואים שהיא צודקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 18:45 |
|
| |
אכן.
זה ממש פלא התכונה המופלאה שהקב"ה חנן בה את האישה .
התבונה, היכולת להסתכל עליך ולהגיד לך בדיוק מה אתה חושב וגם מה שאתה לא חושב אבל "זורם"
אצלך בתת מודע.
אני עומד נפעם כל פעם שזה קורה .ומריע בליבי למין הנשי(אומנם כרגע אני יכול לקבל את הפידבק רק מאימי ואחותי
אבל אני בטוח שמאישה זה הרבה יותר חזק).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 19:46 |
|
| |
יחי המין החזק...
אפילו הגברים מודים בכך..(סוף סוף).
|