בית פורומים שידוכי חרדים

האם על בחור טוב צריך לשלם???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2008 14:17 לינק ישיר 

גם אני בדעה של מצח גדול, אני מראש מורידה(יותר נכון אבא מוריד..) בחור שמבקש כסף, וזה לא בגלל שאני לא יכולה לתת, ב"ה אני באמת מסודרת. לכן אני לא מחפשת את ה"הילה" סביב הבחור-כסף, מעמד, ייחוס.. אל את הקרן עצמה. יש לי הרבה מה לומר על הנושא הזה, אין לי כ"כ זמן לפרט..
אגב, השבוע הציעו לי מישו שדורש כ"מקדמה" לשמיעת ההצעה 200 אלף דולר, כמה שזה ציני זה נראה כמו תחרות סמויה למי יש את ה"אומץ" לדרוש יותר..

מצטערת, אני לא למכירה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2008 14:28 לינק ישיר 

דעת,
יש איזו שהיא אוטונומיה ניהולית למוסדות בית יעקב (להכניס את הכלות של המנהל) וחוץ מזה יש גם מוסדות פרטיים לבנות, ששם הצוות הוא המקורבים. בישיבות, כוללים בחצרות של רבנים ואדמורים זה לא ממוסד לחלוטין, איש איש זכאי להכניס את קרובו לתפקיד במוסד.
לגבי הסוגיה של ההכנסות, הדיון אינו כיצד ניתן אולי להתפרנס כאשר תהא בעיה (דירה בשכירות או דירה בבעלות, נסיעה בטרמפים ללימודים, תחבורה ציבורית או רכב פרטי), אלא הסוגיה כיצד למנוע אותה. למניעת הבעיה הכלכלית דרוש כסף וזה מה שעל ההורים לספק. אם הם לא רוצים הדרכים פתוחות לפניהם:
לדאוג מגיל צעיר שיהא לילדים איך להסתדר.
להמתין עד שימצא צד שני שיחשוב שניתן לחתן כך את הילדים (ובנתים ילבינו השערות של כולם).
למצוא צד שני עשיר שיתן עבור שניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2008 16:49 לינק ישיר 

אתגרית, לתשומת לב, ישנם גם פרשנויות מוטעות. אחת השדכניות שאלה לכמה עזרה אני מצפה מצד שני. עניתי לה, כמוני. הוסיפה לשאול, וכמה ? השבתי לה סכום קצת גבוה (בסביבות הסכום שאמרת). מצד שני, כשהשדכנית מציגה את הענין בפני הבחורות, מיד הדבר נראה כשחיתות.
עכ"פ אם מדובר בבחור ישיבה שאינו מכניס כלום, ומעז לדרוש סכום כפי שציינת, ברור שראשו לא כל כך בלימוד, אלא יותר בכיוון של סחר במט"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2008 18:50 לינק ישיר 

אוקי.. אבל יש הבדל תהומי בין דרישה חד צדדית לבין השתתפות שווה. אני בטוחה שהשדכנית לא הציגה אותך בתור אחד שמציב תנאי לשמיעת ההצעה, אלא בתור משהו עם גב כלכלי.. בד"כ מי שדורש זה מי שמחפה על האישיות שלו, יש הרבה שחושבים שהדרישה מצידם מעלה להם את המניות, כי יש להם כביכול את כל הנתונים שמצדיקים את הדרישה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2008 19:20 לינק ישיר 

אתגרית,
מעניין כיצד בוצע המהלך,
האם היה צריך לשלם מקדמה עבור הפגישה או שסתם דרשו לדעת שיש להוריך סכום כזה. האם הסתפקו באמירה שלכם או שדרשו הוכחות/ערבות בנקאית לצורך הפגישה/הפקדה בידי צד ג'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2008 07:04 לינק ישיר 

אתגרית, 200 אלף דולר, לא הגזמת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2008 03:02 לינק ישיר 

שרפ.זה עדיין לא מסביר מדוע יש להילחם במוסד שנקרא בית יעקב הרי זה מקום פרטי והוא יכול לעשות כראות עיניו אם זה טוב או לא..אם זה לא מתאים לאנשים אז שילכו למקומות אחרים

בעינין ההכנסות.זה ידוע שבית יעקב כורת את הענף שהוא יושב עליו.מצד אחד הנשים צריכות לעבוד ולפרנס את הבית ומצד שני לא נותנים להם אפשרויות להתקדם...

אולי בגלל שהאשה היא המפרנסת אז כל הדרישות הכספיות הן על הצד של הכלה?

אתגרית.זה רק מוכיח ש"שוק השידוכים"הוא באמת שוק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2008 11:05 לינק ישיר 

שירלי, אני לא הגזמתי, הם הגזימו..
על דעת עצמי-מה דעתך שנפתח בורסה לשידוכים?? זה יכול להיות מעניין..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2008 11:57 לינק ישיר 

פראייר מי שנותן כ"כ הרבה כסף.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2008 14:32 לינק ישיר 

נ-מ-א-ס ל-י מ-ה-נ-ו-ש-א ה*רא הזה!!!!
ותסלחו לי על ההתבטאות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2008 00:43 לינק ישיר 

לא צריך לפתוח בורסה היא כבר קיימת הכל השטיבלכים למיניהם...
כל מועמד הוא "מנייה" אם הוא מתנהג לפי כל הקודים הערך עולה אם בגיל שלוש הוא נצפה מדבר עם בת הערך שלו יורד
אם יש כסף ייחוס וכדומה...הערך עולה וליהפך
ספרדי זה מניה סוג ב . וכן הלאה

אתם מוזמנים להוסיף....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2008 23:18 לינק ישיר 

באף חברה בעולם במיגזר החרדי והדתי ואף סקטור החסידי אין חיה כזאת .

"סידור השלם" .

זה לא מראה על מידות אלא להיפך .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם על בחור טוב צריך לשלם???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 סך הכל 9 דפים.

bholext