| נשלח ב-7/4/2006 18:05 |
|
| |
נערי הרב (כן, גם לו יש נערים).
הגיע הזמן שהמבוגרים והמיושבים בדעתם שכבר ראו דברים בימי חייהם יקחו את המושכות לידיים,
ויעצרו את הנערים כדי שלא יגרם נזק מפזיזותם. וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 21:00 |
|
| |
זה אומר שעכשיו יהיה לנו מלחמת פשקווילים בין "נערי" הרב ל"נערי" הראש?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2006 23:31 |
|
| |
קראתי ובעיון רב את הפאשקוויל ואני חושב שאם נתחייס ענינית לתוכן אזי הדברים שם נכונים.
העיר נראית זוועה. עובדה. הארנונה עלה בשנה האחרונה. עובדה. צביקה מסוכסך עם הרבה רבנים בעיר. עובדה.
לפחות את הדברים האלה אני מכיר מקרוב ויודע לאשר, את שאר הדברים ניתן לבדוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:25 |
|
| |
הטענה הכללית היא על אופן התנהלות המלחמה הנוכחית ולא אם הדברים נכונים או לא.
בדיון תרבותי בין אנשים נורמליים לא זורקים פליירים (פשקוולים) ברחבי העיר, ובטח לא נוסעים עד טבריה כדי להכפיש אדם ליד משפחתו וחבריו, אלא יושבים בחדר ומלבנים דברים עד שיוצא עשן לבן.
גם בפשקוויל שיצא נגד הרב מלכה (ג'קוזי בחדר שינה וכד') הדברים נכונים, האם זה אומר שזה היה צעד חכם ונכון להוציא אותו?

|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 10:32 |
|
| |
אלעדי_ותיק,
מאחר וברור לכל שאתה מייחצן, מן הסתם בתשלום(ישיר או עקיף), את צביקה כהן, אולי יהיה הדבר פשוט יותר אם תכתוב את הדברים בשמך האמיתי. נראה לי שאז היחס כלפיך מצד שאר הכותבים יהיה מכובד וענייני יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 11:53 |
|
| |
אני לא מייחצן ובטח לא בתשלום (אולי חבל, תוספת הכנסה אף פעם לא מזיקה)
פשוט כבר נמאס לי לשבת כמה שבועות ולקרוא את השטויות האלו כאילו אין לנו משהו אחר לעשות, אז נכון הגזמתי לצד השני, אבל רק בשביל להעביר מסר.
אני בטוח שיש הרבה כמוני אבל הם עושים את מה שעשיתי עד היום, קוראים וממשיכים הלאה, והנערים שחושבים שהשתיקה פרושה הסכמה ממשיכים, פשוט נמאס.
|
|
|
|
|