|
|
| נשלח ב-30/4/2006 23:20 |
|
| |
אז מי אמר שההיסטוריה לא חוזרת על עצמה.
ש"ס חתמה על הסכם והשיגה עבור בוחריה העניים השגים אדירים בנושא הקצבאות
(עוד פעם האשכנזים מקדימה עבדו עליהם)
ושוב כמו בקואליציית רבין ש"ס תהיה שם כדי לחתום על מסירת חבלי ארץ למרצחים
הכל כתוב כאן לא סילפתי כלום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245773,00.html
רבותי ההיסטוריה חוזרת לה לה לה ...

|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 09:23 |
|
| |
מה בדיוק כתוב שם שאני לא יודע?
תקרא את התגובה של
הוא מסביר בדיוק איזה "השגים" יש שם,
כרגיל שוב צפינו בטירוניות פוליטית בפעם המי יודע כמה מתובל בפחד נחיתי שהאשכנזים ירוצו ויעשו לו תרגיל, אם היה מחכה עוד כמה ימים ולא רץ היה מקבל את הקצבאות ואת כל מה שקיבל ובעודף כי אולמרט המושפל לא היה מגיע ליום חמישי להקים קואליציה אבל מי אני שאלמד אותו איך עושים משאים ומתנים.
אבל כמובן מי שאמר שהם לא בשלים להנהגה כניראה היה סתם גזען ושתלטן.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 12:33 |
|
| |
רגע,
מאז שהוא אמר שהם לא בשלים אתה לא חושב שהם הבשילו קצת?
מה זה השטויות האלה?
אתה נתלה ב'גדויילים' לכאורה לצורך הדעות המאוד גזעניות שלך. בכל פעם אני תוהה מחדש ממה זה נובע.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 13:00 |
|
| |
אז ככה.
התשובה היא לא. כבר הבעתי כאן את דעתי שמאז שש"ס הקריבו את אריה דרעי קרבן למולך (אהוד ברק) המצב רק בנסיגה איכשהו נראה לי שדרעי נתן עצות לגדול הדור ולא הפוך.
אני נתלה בגדולים זה חצי נכון הרב שך הודה לפני מקורביו שהקמת ש"ס היתה טעות והוא מצטער על זה אם הייתי בסביבתו באותם ימים הייתי משתדל להניא אותו מכך כי עם החברה האלה לא עושים עסקים.
אבל מה לעשות היתה לו אהבת ישראל שאני לא ניחנתי בה.
לגבי ממה זה נובע אצלי, פעם אני אבא לשכב אצלך על הספה שתאבחן אותי אבל תעשה לי מחיר אה? עכשיו שש"ס בפנים יהיה לך הרבה כסף.
חחחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 13:12 |
|
| |
אוי ג'ורג'.
אני מתחיל להיות מודאג כי התמכרתי לתגובות שלך. בחיי.
אני מרגיש לפעמים כמו אנטרופולוג.
אבל, יש גם נקודת אור בדברים שלך: לראשונה אתה מודה שלא ניחנת באהבת ישראל. ודו"ק: במשפט אחד אתה גם מסכים שפרענקים הם גם "ישראל" שזו התקדמות, וגם מתחיל להבין שהבעיה היא אצלך. וחצי מהריפוי כידוע - זה להבין את המחלה.

אוהבים אותך ג'ורג'. --- אם לא היית קיים, היה צריך להמציא אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 13:29 |
|
| |
חחחחחחחח אהבתי.

|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 11:50 |
|
| |
קודם כל ידעתי חלק,
דבר שני לומדים היסטוריה כדי ללמוד לנתח את העתיד, כשאתה לומד דפוסי התנהגות של מישהו אתה יכל לחזות בקירוב איך הוא יתנהג ומה השיקולים שהנחו אותו.
לכן אמרתי שההסטוריה חוזרת.
אני אומר לך משהו, את התגובות שלי על הנושא הזה באמת אני כותב בצער ולא בליגלוג
אם היו לכל הפחות עומדים על עקרונות הדת ודופקים את אגודה החרשתי אם היו נותנים קצבאות ודופקים את אגודה החרשתי אם היו דואגים רק לציבור הספרדי ודופקים את אגודה..גם החרשתי
אבל ככה?

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 04/05/2006 11:58:34
|
|
|
|
|