בית פורומים שידוכי חרדים

סקר, בחור ישיבה או בחור עובד,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2006 16:30 לינק ישיר 

תשמע אדם טיבעו הוא אדם עצלן ואין לו כח לבדוק כל מיני מקרים מיוחדים הוא חושב לעצמו " מה אני צריך את כל הדברים הללו" אני ימצא לעצמי משהו טוב בלי בעיות נוח לו ללכת לפי הסטיגמות. חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2006 16:50 לינק ישיר 

בבית עצמו גם צריך לחיות עם "הסטיגמות" למינהם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2006 22:59 לינק ישיר 

בתור אחד שעובד בתלמוד תורה בתור מזכיר ומשכים כל יום ב5:30 וללמוד שעה וחצי לפני העבודה ובערב בקביעות שיעור דף היומי אני לא מבין מה הבעיה בבחור שלא חובש את סספסלי הישיבה ההפך יש לבחור כזה יתרונות בין בניהול כספי ועוד שלל דוגמאות ולא כוונתי להפחית מערכו של בחור ישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 19:00 לינק ישיר 

בס"ד ברןך הבא...לפורום שלנו... בחור שלא יושב היום בישיבה אני לא יודע אם היא יעשה את מה שאתה עושה תבן הזמן הזה שאנו בישיבה גם אם לא נמשיך עם זה אחרי החתונה הוא יחזיק אותנו הוא הבסיס לכל חיינו ואני אומר את זה אחרי הרבה שיחות עם אנשים נשואים שהיום הם עובדים הם אומרים לי " הזמן שלנו בישיבה הוא הזמן הכי טוב שהיה לנו הוא הבסיס לכל חיינו לכל חיינו הרוחניים" ולכן אני מבין בחורה שרוצה בחור שישב בישיבה ולא יעבוד בתקופה הכי חשובה ושבירה בחייו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 00:43 לינק ישיר 

תשובתך נכונה ונבונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 12:22 לינק ישיר 

זה שבחור לומד בישיבה או שבחור עובד, ממש לא עונה לשאלה שכולם ניסו פה לענות עליה. יש מי שלומד בישיבה והוא "בעל-בית". ברגע שהוא יוכל, הוא מיד יצא לעבוד. יש מי שעובד והוא "בן תורה". הוא שייך לעולם של הבית-מדרש, רק שהוא לא מסתדר שם כל הזמן. זהו הבדל עקרוני וזה מה שהכי חשוב!!!! כי לאדם אמיתי שהסטיגמה לא מעניינת אותו, הוא יסתכל על המהות של האדם ולא על עיסוקו החיצוני!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 13:01 לינק ישיר 

אחשלה........ אתה יכול לשאול כל בחור ישיבה מה הןא מעדיף אז הוא שיענה לך שהוא מעוניין לעבוד, ויביא עם זה מלא אבלים" אבל מה אני יגיד להורים שלי ומה אני יעשה בשידוכים? בקיצור הכוונה פה זה אם זה לשמה או לא,.............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2006 13:06 לינק ישיר 

בקיצור מה המסקנות הסופיות???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2006 17:09 לינק ישיר 

אולי יכולם לספר סיפורים שחוו בעבר בנןשא הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2006 18:11 לינק ישיר 

איפה את רחל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2006 17:46 לינק ישיר 

שלום מושלם,

המון זמן לא נכנסתי לפה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2006 23:25 לינק ישיר 

אני עבדתי כל החיים וקיבלתי בחורה ישירות מהסמינר,
ויותר מיזה, היא בחורה צדיקה,
ועוד יותר יותר, היא מחזקת אותי כל היום...

מה תגידו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2006 17:06 לינק ישיר 

אולי יש לך יותר מזל מ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2006 17:41 לינק ישיר 

העבודה לא כך שייכת לצדיקות או לא, יכול להיות מאוד שאתה בחור רציני מאוד וירא שמים (האמת שאני לא יודע איך אם אתה בנט) בכל אופן ולכן היא רצתה אותה וכמובן לכן אתה רצית אותה. כך שהעבודה אצלך היא לא קבעה שום דבר ביחס לבחורה שתרצה לחיות עימך ואתה עימה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2006 17:23 לינק ישיר 

מה הבעייה שאני גולש?

אשתי מסכימה לי רק בשם "גולש כשר"
סתאאם

אבל מה הבעייה לגלוש?
אני לא כ"כ צדיק, אבל אישתי.......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סקר, בחור ישיבה או בחור עובד,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.