בית פורומים שידוכי חרדים

סקר, בחור ישיבה או בחור עובד,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2006 20:54 לינק ישיר 

בס"ד אני רואה את הבחורי ישיבות הללו והם עושים בושות לציבור בחורי הישיבות בפרט ולציבור החרדי ככלל... אז רחל בואי נשים את הבחורים האלו בצד כי הם לא מייצגים את עולם הישיבות ולא את הציבור החרדי... אני מבין אותך עם נדבר על בחורים טובים שלומדים בישיבה בזמן הסדרים ולא בגלל המשגיח או הראש ישיבה אלא כי הם נהנים אבל מצד שני הם רוצים גם להתעסק במשהו שמעניין אותם אם זה בצילום או אומנות אחרת או בישול כתיבה וכו'.... הבחורים הללו יושבים בישיבה למרות שהם היו מאוד רוצים לנצל את הכישורים שלהם וגם ללמוד הם אוהבים ללמוד אבל מה לעשות הם אוהבים לעשות עוד דברים... ולבחורים הללו אין הזדמנות כי אם הם יצאו מעולם הישיבות וילכו להתעסק בכישרון שלהם וגם יקמו ב-6:00 בבוקר ללמוד ובצהרים שעה ובלילה שום דבר לא יעזור אתה בחוץ אז אתה בחוץ טענה כזאת אני מבין לגמרי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 21:18 לינק ישיר 

חוכמה להתחמק בתירוץ שהם לא מייצגים את עולם הישיבות, אבל בתכלס, שאדם מהצד רואה את זה אז... לך תשכנע אותו שהם לא מייצגים את העולם הישיבות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 21:24 לינק ישיר 

זו חכמה גדולה.. כי לא מדובר על חרדים שלא לומדים כי הם רוצים לעבוד. רחל. מדובר על חילונים שלא רוצים את הדת עליהם!!! זה משהו אחר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 21:55 לינק ישיר 

אני מבינה אותך אבל צריך להבדיל בין מי שהוא נכלל בבחורי הישיבות לבין מי שלם תוקן על ידי - שירה9999 - 20/04/2006 21:57:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 21:59 לינק ישיר 

רחל אני מחכה לתגובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:05 לינק ישיר 

צריך לעשות סדר בדברים לא כל אחד בנוי לשבת וללמוד בדורות הקודמים היו הרבה בחורים טובים בעלי יראת שמים ומידות טובות שלא ישבו ולמדו ועשו שידוכים טובים ואף אחד לא חשב שהם ליגה ג יש הרבה בחורים שנמצאים בישביה רק בשביל השידוך ולימוד רחוק מהם כמטחוי קשת ויש הרבה מאוד בחורים טובים שיושבים ולומדים ברצינות לשמה לשבת בישיבה רק בשביל שידוך טוב אוו בשביל סידור השלם זה שטות כי זווג הוא משמים אל הבאשרט שלו הוא יגיע בכל מקרה בעזרת השם אז כמו שאמרתי לפני מספר ימים מ י שמרגיש שהוא הולך בטל בישביה אז חבל על  וצא לעבוד                                                                            וגם לבנות יש לי מה להגיד עושים להם בסמינרים שטיפת מוח לבן תורה להםתפקותבמועט אבל לא כל אחת בנויה לזה אז תפסיקו ללכת כמו עדר וכל אחד יעשה לעצמו חשבון נפש למה הוא בנוי ואפשר ועבוד ולקבוע עיתים לתורה הבטלה היא אם כל חטאת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:17 לינק ישיר 

אסיג, בסוגים האלה יש כל מיני סוגים של בחודים, יש אחד שלומד כל היום, יש אחד שנמצא כל היום בישיבה ולומד כמה שעות וגם מתבטלים, יש כאלה שנמצאים בישיבה בגלל שהוא לא רוצה להתגיס אז אין לו ברירה אחרת, יש כאלה שהם בעצמם לא יודעים מה הם עושים שם, יש כאלה שכיף להם שם כי יש שם חברים יוצאים בלילה בקיצור זה נקרא לשרוף את הזמן, יש כאלה שקצת עובדים והרבה לומדים, יש כאלה שלא בנוים לשבת כל היום בישיבה אז לומדים בין שעה עד שהם יכולים, ויש כאלה שלא לומדים ולא עובדים,
ואת זה תלוי באופי האישי של האדם,

מה שאני מנסה להגיד כל הזמן זה שאחד יודע שהוא סתם שורף את הזמן בישיבה שימצא לו איזה עבודה מהצד, ולדעתי זה נותן יותר סיפוק בחיים,

כמה פעמים שומעים את הבחורי ישיבותבוכים שלא טוב להם בחיים, אז אפשר לראות מה הוא עושה בחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 22:26 לינק ישיר 

יצחק54. מה שכתבת שגם מי שלא ילמד בישיבה יקבל שידוך כי כל אחד יש לו את המוכן אז ככה. זה נכון רק שמזווגים לו לאדם לפי מעשיו ואם הוא ישאר בישיבה זה יכול למשוך אותו חזרה ללימוד וגם אם לא אז בישיבה המצב הרוחני שלו יהיה הרבה יותר טוב ממה שהוא יצא לעבוד וא"כ מעשיו כרגע הם בשביל לקבל בחורה טובה ואיכותית משא"כ אם הוא יצא לרחוב (יש סיכוי להידרדרות). יכול להיות שהבחור לא לומד כרגע בישיבה אבל אם הוא יצא בגיל כזה לעבוד זה יכול לגרור אותו למקומות אחרים ורחוקים שמעתי מהמשיח שלי שאמר צריך להחזיק בישיבה גם בחור לא לומד זה שומר עליו! הרחוב כ"כ פרוץ היום שלשלוח לרחוב בחור בגיל הכי קריטי גיל הטיפשעשרה זה פשע!!! לכן הרבה רבנים צועקים על זה שראשי ישיבות ידים קלה על ההדק להעפיף בחורים ולא פעם הם דואגים שהבחורים יחזרו למסגרת! ורחל. אני מקווה שעניתי גם לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:29 לינק ישיר 

הרוב המכריע של בחורי הישיבות נמצאים בישיבה בכדי ללמוד ולהתעלות. זוהי עובדה.
שוב, מי שאתם רואים ברחובות זה לא אותם שיש להם את הסיפוק מהלימוד.
החלק הארי נמצא בפנים, בתוך הישיבות. אותם אתם לא רואים. "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 22:36 לינק ישיר 

במחילה מכבודך מצח. הוסיף על דבריך אלו שמסתובבים ברחובות הם לא קשורים בשום קשר לעולם הישיבות וודאי וודאי שלא לציבור החרדי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:39 לינק ישיר 

אז מה הם?

אני תמיד שעוברת משם אני רואה בחורים עם חולצות לבנותף וציצית עד לריצפה, אז מה הם, חילונים?

זה פשוט "גועל נפש"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 22:40 לינק ישיר 

ציצית כיפה חולצות לבנות.. זה מה שאומר חרדי???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אין פשוט מקום ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:50 לינק ישיר 

מה לעשות, אבל כל מי שהולך בצורה הזאת מוגדר כחרדי,

כואב הלב!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 22:50 לינק ישיר 

רחל את צודקת וומי שרוצה להתדרדר יכול להתדרדר בכל מקום מי שרוצה מסגרת ישיבתית וגם לעבוד שילך לשערי יושר וכדומה ותזכרולא כל אחד בנוי לשבת וללמוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 22:53 לינק ישיר 

הוא מוגדר כחרדי לגבי החילול השם שהוא עושה!!!! לא לגבי להכליל את כל הבחורי ישיבות שהם כמוהו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סקר, בחור ישיבה או בחור עובד,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.