בית פורומים שידוכי חרדים

איפה הרבנים ???????????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2006 20:11 לינק ישיר 
איפה הרבנים ???????????

תוקן על ידי - אסיק_good - 25/06/2006 12:15:33

תוקן על ידי - אסיק_good - 25/06/2006 12:15:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 21:33 לינק ישיר 

אולי תפשט את זעקתך, ככה שיבינו על מה אתה קוצף, כדי שהיא אכן תוכל להדהד מסוף האשכול ועד סופו כשאיפתך הטהורה?

מה דעתך? "העולם הזה במה, וכולנו בובות"... (הסבא מקלם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 23:16 לינק ישיר 

צודקת במאה אחוז צריך לדאוג לגזענות ושנאת החינם לספרדים ואם אין להם שליטה שיתפטרו .משום שהעסקנים ועושי הבלגנים ,משתמשים בשמם הטוב של הרבנים כדי להצדיק את מעשיהם האיומים.....................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 00:58 לינק ישיר 

את צודקת אין לי מה להוסיף!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 14:50 לינק ישיר 

ביתרינו את יודעת כמה טלפונים וביכיות בוכה הרב שטיינמן למיליונרים ומכתתת רגליו למען הציבור החרדי על מה את מדברת מי הקים את הגמ"חים הגדולים מי מכוון מי מדריך ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 14:56 לינק ישיר 

נראה לי שפותחת האשכול התכוונה לזקעה כנגד החתונות היקרות ונגד הדירשות של הבחורים.. אבל רגע מי אנו שנקים זקעה כנגד גדולי ישראל איפה נשמע כדבר הזה... "כל המהרהר אחרי רבו כאילו מהרהר אחרי השכינה"!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2006 15:15 לינק ישיר 

רגע, שניה, מי אמר שהרבנים חייבים לנו משהו? מישהו משלם משכורת לרב וואזנר או לרב שטיינמן כדי שיטפלו בעמישראל? "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 15:48 לינק ישיר 

טוב הז לא משנה זהו תפקידם זה ברור לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2006 21:33 לינק ישיר 

לא. ממש לא ברור.
הם עושים זאת מרוב גדלותם ומרוב עומק הרגשת המחויבות לכלל. להמשיך לתבוע מהם בפה מלא ולהאשים אותם? "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2006 21:38 לינק ישיר 

מצח. סליחה שאני מתערב. אני לא חושב שאתה צודק הם מנהיגי הדור והם רועי הצאן ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2006 21:45 לינק ישיר 

טוב התביעה כעיקרון היא לא נכונה מכל אדם וברור שלא מגדולי הדור כמו שכתבתי אבל אני רואה שגם advvv כתב זאת הם המנהיגים ותפקיד המנהיג הוא להדריך לכוון לעשות שינויים אם צריך אמנם הם לא נבחרו בקלפי אבל העם בחר בהם באופן ברור ונראה לעין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2006 21:55 לינק ישיר 

אתה לא צריך להתנצל, הפורום מיועד בשביל זה.
אתה מקבל זאת כמובן מאליו שהם רועי הצאן והם צריכים לשרת אותנו? אני ממש לא.
יש המון גדולי תורה ע-נ-ק-י-ם שמעדיפים להסתגר עם עצמם או עם תלמידיהם וזהו. יתד לא מייחצן אותם והם מרוצים מההתנהלות הזו. לדוגמא ר' חיים פינחס שיינברג, לדוגמא הרב וולדינברג [ציץ אליעזר] ויש עוד רבים טובים. ואם אני צודק גם הגר"א בחר בדרך זו.
אז אם הם נותנים אצבע, צריך לקחת מהם את כל היד? "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2006 22:03 לינק ישיר 

אני לא חושב שיתד הוא הקובע מי יהיה גדול הדור הבא אלא האדם עצמו אם יש לו התאמה כדי להיות מנהיג מי שקובע הוא הציבור (עם כל הכוח של יתד הציבור הוא הקובע)...

אנשים כבר מזמן הבינו שיתד זה פוליטיקה נטו..

בכל אופו גם אם יש חילוקי דעות בינינו מי נקרא רב ואם הוא צריך להניג או לא ביקורת על רבנים אין לה מקום זה ברור!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2006 22:09 לינק ישיר 

מסכים איתך שימי בכל מילה בנוגע ליתד. עיין ערך הגר"ע יוסף שיתד מחשיב אותו שם כמו איזה רב בית כנסת בשכונת התקווה, אני לא יודע מאיפה ההעזה הזו.
אבל כל דברי היו שגדולי התורה זה לא רק המנהיגים, כי יש שבחרו להנהיג ויש שבחרו להסתגר. אם כי ר' ישראל מסלנט אמר פעם שמי שמסתגר בדור הזה אינו ראוי להיקראות 'גדול', אבל כנראה חלקו עליו... "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2006 22:14 לינק ישיר 

ואתה מה?

מורך הרוחני הוא ר' ישראל מסלנט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2006 23:30 לינק ישיר 

אתה שואל או קובע?
סתם שתדע שר' ישראל לא השאיר אחריו הרבה חומר כתוב, כך שקשה לקחת אותו בתור מורה רוחני. אצל התלמיד שלו, הסבא מקלם יש הרבה יותר בשר מעובד. "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איפה הרבנים ???????????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext