|
|
| נשלח ב-7/4/2012 22:19 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | זה התקופה שאני הכי אוהבת להפגש.. לראות איך בעלי(?) יהיה במשך רוב חיינו...
בעלך???
זקן???
מה את עושה פה???
|
|
ואתה בטח אומר לעצמך, אני אדם נאור...!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 22:20 |
|
| |
כי זה מעצבן להתגלח (חותך שורט וכו'). תשאלי את כל מי שמתגלח.
חוצמזה אני גבר וזה לא מי יודע מה מעניין אותי אם אני מגולח או לא א. (אני אף פעם לא משאיר זקן ארוך מידי רק זיפים)
ברור שלא היית מסוגלת לא להתאפר בשביל זה את אשה. אני למשל אף פעם לא מתאפר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 22:21 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  |
אם היה חודש שאסור היה להתאפר בו, לא היינו שמחות....
חולקת עלייך.. |
|
אני רוצה לראות אותך הולכת לפגישה לא מאופרת....
ואם כן, זה אומר גם על הסגנון שלך ועל הבחור שאת מחפשת...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 22:21 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | | ואתה בטח אומר לעצמך, אני אדם נאור...! |
|
לא אתה.
רק שאלתי אותה כי אני לא חושב שבחור עם זקן (אלא אם כן הוא ממגזרים מסוימים) ירצה בחורה שגולשת בפורומים באינטרנט ולא משנה מאיזה סוג.
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 07/04/2012 22:22:10
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 07/04/2012 22:22:28
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 22:30 |
|
| |
| בחורהנט כתב: |  |
אני רוצה לראות אותך הולכת לפגישה לא מאופרת....
ואם כן, זה אומר גם על הסגנון שלך ועל הבחור שאת מחפשת... |
|
מה הקשר?????????? יש חודשים בלי פגישות. הייתי שמחה אם ביומיום, כשאני לא מתאפרת, לא היו מסתכלים עליי עם חצי מבט של 'איזו מוזנחת'...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 23:22 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | | הייתי שמחה אם ביומיום, כשאני לא מתאפרת, לא היו מסתכלים עליי עם חצי מבט של 'איזו מוזנחת'... |
|
על מי את שמה בכלל?
אצלי זה מגיע בקריזות... אני יכולה לצאת למקום סתם ולהחליט שאני מתאפרת משקיעה וכו' למה? כי סתם בא-לי...
ואני יכולה לצאת למקום וואו ובלי להשקיע...למה? כי לא בא-לי...
אני לא חושבת : יוווו אם יהיה שם מישו ש... אז אני צריכה להשתדל להראות כך ש....
כאילו דאאאאאא אני לא מוכתבת.... אני חיה את חיי (כמובן שבדרך ה'...) וזה (הנ"ל) לא מה שיקבע\יעכב את מה ומי שמגיע לי להגיע אליי...
ולא לכולם זה יפה זיפים...
יש כאלו שזה באמת יותר יפה להם ויש כאלו שלא.... אבל אינמלעשות... תהנו ;)-
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 23:24 |
|
| |
באמת אני לא שמה.. אבל אינלך מושג כמה פעמים העירו לי שבגלל שאני נראית בת 15-16 אני חייבת להתאפר שיאמינו לי שאני גדולה יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2012 23:29 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | ואתה בטח אומר לעצמך, אני אדם נאור...! לא אתה.
רק שאלתי אותה כי אני לא חושב שבחור עם זקן (אלא אם כן הוא ממגזרים מסוימים) ירצה בחורה שגולשת בפורומים באינטרנט ולא משנה מאיזה סוג.
|
|
צודק. ועל כך כאבי רב יותר. רוצה בעל שלא ירצה אחת שבפורומים בגלל השקפותיו וכו' אבל אני כן כאן.. ה' יעזור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 00:41 |
|
| |
לרוב הבחורים אכפת מאיך שהאישה שלהן נראית... בהחלט כדאי לקחת בחשבון שכשאת מסתובבת, יכולים לראות אותך כל מיני ואי אפשר לדעת מאיפה יגיע השידוך אבל כמובן לא לעשות את זה באופן אובססיבי... ודבר אחרון, אנשים הם לא שחור ולבן - בהחלט יכולה להיות בחורה מצויינת שגולשת בפורום, נסיבות החיים מובילים אותנו לכל מיני מקומות, רק צריך גם לקחת בחשבון שלא לשפוט באופן כזה גם את השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 00:49 |
|
| |
מה רע בזיפים....?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 01:12 |
|
| |
כל האשכול הזה נראה לי מוזר. אל תסתכלו על החיצוניות אלא תראו אם יש לזה שעומד/ת מולך משהו בפנימיות!!!!!!!!!!!1 סוג של אל תסכל בקנקן וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 01:13 |
|
| |
הודעה כפולה
תוקן על ידי scaaron ב- 08/04/2012 01:14:33
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 01:18 |
|
| |
scaaron צודק אבל לך תשנה את העולם,,,, האמרה יפה של אל תסתכל בקנקן, אבל, חיצוניות היום בדורינו תופס מקום נכבד ואפילו מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 01:29 |
|
| |
זלא אומר שלא צריך להסתכל על חיצונית אבל מי שזה תופס אצלו מקום עיקרי נמצא בבעיה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2012 02:46 |
|
| |
מה שכן.. בעיה להפגש בספירה.. כי מתלבשים חגיגי כזה וודאי שלא לחתונה.. תמיד תהיה הקרציה שתשאל - מה לפגישה? וואווווו שיהיה בהצלחהההה... ףף
|
|
|
|
|