חיבור אשכולות
בס"ד
בשל כפילות אשכולות הנני מחבר את האשכולות..
וירטואלי
פגישה ראשונה עם זקן של שלושת השבועות
אני מפחד לענות תשובות חיוביות על הצעות שמגיעות עכשיו...
אני מפחד שאני יצא לפגישה בעוד שבוע עם חתימת זקן, שהרי אסור להתגלח בשלושת השבועות - ואז אני עלול להיראות בעיניה מכוער בגלל הזקן, או שהיא תתרגל לזקן ואחרי תשעה באב תופתע שאני בכלל מגולח...
או שהספר קיצץ אותי קצוץ מידי ואני לא רוצה שהיא תחשוב שכך אני מסתפר תמיד.
או כל בעיה חיצונית זמנית אחרת שתעבור כעבור ימים/שבועות.
האם הייתם נפגשים?
האם זה מפריע?
האם להסביר לה שזה מצב זמני?
ואולי בכלל היא תקבל רושם שלילי/חיובי בשל השינויים החיצוניים הללו והיא תחשוב שעבדתי עליה...
מיס טידי
מממ, לא ברור.
אני אישית הייתי מעדיפה להכיר את הבחור לראשונה כשהוא בצורתו הטבעית, אבל אין מה לעשות- זה החיים. בשביל זה תחכה 3 שבועות?
(והלוואי שזה יהיה פחות, יומיים גג(שהרי אחד כבר חלף), שיבוא המשיח וט' באב יהפך ליום שמחה!)
לא מזמן הרי היתה תקופת הספירה, לא נפגשת אז? זו תקופה יותר ארוכה.
בחורות יודעות מה זה ימי בין המצרים, הן לא תחשובנה שאתה מוזנח כי אתה עם זיפים, ואת הקצוץ אולי הן אפילו לא תראינה אם בפגישה ראשונה אתה עם מגבעת, אולי גם שניה, והפגישות הבאות תהיינה כבר אחרי תום ימי האבל (בהנחה שאין לך פגישה כבר במוצ"ש...)
בכל אופן,
קל לך ת'זמן לדפדף באשכול שהיה כאן בספירת העומר.
גוד אסיק
חחח אתה חייב לראות את האשכול שהיה פה בספירת העומר של מצח גדול אולי מישהו יקפיץ אותו אה... זה היה אשכול חמוד... טוב להיזכר בנוסטלגיה. חבר פורום "שידוכי חרדים"
אלמונית
שמעתי איזה סיפור על בחור שהיה צריך להיפגש פגישה ראשונה בספירת העומר, אבל כשאצלו גודל זקן זה נראה נורא ואיום, אז הוא הלך לשאול איזה רב מה לעשות (אני חושבת שזה רב שלמה זלמן אוירבך, אבל אני לא בטוחה) והוא אמר לו שהוא יכול להתגלח. אבל אז הבחורה אמרה: "בחור שמתגלח בספירת העומר אני לא רוצה אותו!!!"
מוטי דוטס
לדעתי, בחור צריך להופיע כמו שהוא! ואם הבחורה מכל סיבה מורידה בגלל שהוא לא מגולח אזי זו לא הבחורה שמתאימה לו! בחורה חרדית רצינית מסמינר טוב צריכה להבין את ענין שלושת השבועות וכל המשתמע מזה, ולא, אז חסר לה משהו בחרדיות שלה.
שושו
גם אני בדעה של מוטי2דוטס
תמיד בזמן
גם אני מצטרפת...
חוצמזה ...אני אוהבת זיפים...
פוקהנט
חייב שאתה בשידוכים ככה טוב טוב.
גנבת גם לי את המילים מהמקלדת
מוטי דוטס
פוקוהנט,
נראה לי שאני כבר לא "בשידוכים" יותר שנים מהגיל של רובכם!
אבל הייתי אני בעצמי בפרהסטטוריה הרחוקה בשידוכים פעם ובעבר היותר קרוב חויתי את תקופת השידוכים של ילדיי שיהיו בריאים, אז יש לי קצת נסיון ומה לומר בנושא.
שיהיה לכולם יום טוב ושקט בע"ה !!!
נפגשים בספירת העומר?
אני אישית הודעתי חגיגית לאמא שלי ולשדכניות למיניהן, שאני לוקח חופש לחודש הקרוב.
כן כן, לא בא לי להיפגש עם זיפים מכוערים.
מה אתם אומרים? שווה לקחת סיכון-להגיע עם זקן, ולהסתכן בכך שיורידו אותך על מראה חיצוני-על אף שכשאתה מגולח אתה נראה טוב?
כאמור, דעתי היא שלא שווה לקחת את הסיכון הזה.
מעניין יהיה לשמוע את דעתכם.
מיס טידי
הודעה שלי מאשכול שפתחתי בנושא הזה גם כן, אחרי ספירת העומר דאשתקד:
---
דיברו כאן על זקנים בעומר, על פגישות עם הזקן או פסק זמן מהדייטים.
לא יודעת מה איתכם, אבל לי לא היה פסק זמן.
בסיומה של התקופה, אני יכולה לומר ש:
יש כאלה שנחמד להם,
יש כאלה שסביר להם,
ויש כאלה ש--- להם.
תעשו טובה, אל תפגשו כשאתם לא מתגלחים אלמלא אתם *בטוחים* שאתם נראים נסבל.
חבל לעשות טראומה לבחורות.