|
|
| נשלח ב-21/4/2006 02:14 |
|
| |
אואו מצח... באמת מי תתחתן איתך אם ככה אתה מסתכל על הנשים?! נראה לי שיש לך בלאק אאוט לגבי ענין זה...אז לך תרענן את הידע המצומצם שלך לגבינו אח"כ תפתח את הפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2006 02:44 |
|
| |
אתה הסתבכת עם כל הבנננננננננננננננננות....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2006 10:54 |
|
| |
או או מצח נראה שאתה בבעיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2006 11:26 |
|
| |
מצח .
נראה לי שלא כתוב כזה דבר על גברים.
כי כל מה שיכתב יהיה...
גברים.
מאפיינים :
1.קשיחות.
2.עצבים.
דרכי התמודדות :
1.אין.
2.אין.
לסיכום...
עדיף לא להתעסק...
מצח זה מאוד קצר ומשעמם זה לא היה מצליח בתור מצגת...
נ.ב. ברור שזה מדובר על גברים מסויימים מאוד מצח יגיד לכם גברים על מי מדובר...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2006 11:35 |
|
| |
אופס, איזו מעידה...
קשיחות ועצבים הם שני הפכים. קשיחות מעידה על אדם חזק ומאסיבי, לא נבהל ממתחים ולחצים, לא מתרשם מכל מיני דמגוגיות וצבע. הוא פשוט אדם חזק שמכיר בכוחו.
עצבים, עפעס, זה לא בדיוק ככה. אדם עצבני הוא בעל עצבים רופפים, כל דבר מעלה לו את הפיוז כי הפתיל שלו נורא קצר. הוא נלחץ בקלות מכל חוב של המכולת והוא מושפע מכל פירסומת, ואפילו היא של מפלגת עוז לעניים.
אז מה הגבר המצוי, לחוץ או יציב?
"אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"...
(ר'' ישראל מסלנט)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2006 11:48 |
|
| |
מצח (לצערי רק עכשיו ראיתי מה שכתבת..),
על המתקפה השוביניסטית שלך אני יכולה להשיב במתקפה פמיניסטית משלי (שים לב, "מדוייטים בע"מ" לא מציג בציניות חסרונות גבריים מסויימים, אלא חסרונות אנושיים שיכולים להיות גם בנשים, כך שהתגובה שלך לא ממש הוגנת ובמקומה) ואתה לא הראשון שיקבל שטיפה בנושא כך שאתה יכול להיות בטוח שאם תקבל שטיפה היא תהיה ר צ י נ י ת. (אני לא פמיניסטית. רק סולדת מהגאווה הגברית המטופשת של 'אני יותר כי אני גבר', והראיה הגברית להחריד של הרגשות כחולשה.. ואני ממש מתפתית להתחיל בשטיפה עכשיו ולא עושה את זה רק כדי לא לרדת לרמה. אבל אם אתה ממש רוצה אני מוכנה.. <תגיד 'כן'.. > )
החסרון שציינת מקורו בהטיה לרעה של התכונה הכי טובה באישה- רגישות. רגישות זה הדגל הנשי, ואותה בדיוק חפשת (..) בפתיחת האשכול הזיפי ההוא. אתה יכול לצחוק על נשים כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר אתה זה שיתחנן להבנה.. ודווקא מאישה, כי כמעט (ואני מדגישה: כמעט, יש יוצאי דופן..) רק באישה אפשר למצוא הבנה עמוקה, אתה יכול לצחוק על נשים שאפשר לקנות אותן במחמאות, וזה נכון לגבי נשים מסויימות ולא חכמות ביותר שהרגש היטה אותן לגמרי.. אישה חכמה בד"כ לא תקנה במחמאות (גם אם יהיה לה נעים לשמוע אותן) ותזרוק לקקנים אנטרסנטים מכל המדרגות, כי רגישות גבוהה כוללת חדות הבנה והבחנה האם המחמאה אמיתית או לא. טוב, הכל נכון עד שאין רגשות מעורבים.. אז גם אישה חכמה יכולה להתעוור..זה השוחד הנשי שבגללו הן פסולות לעדות זה החסרון והיתרון הגדול
מצח, חפש לך אישה מאוזנת לשביעות רצונך ותזהר לא להתלונן על קשיחות בסופו של דבר..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2007 23:17 |
|
| |
בס"ד
דוסי טורי, מצחיק לראות את הקישור ששם כותב המאמר והוא מהפורום שלנו, איני מבין למה הוא לא הכניס את מאמר התגובה, בכל אופן אני רואה חובה להכניס את המאמר.
תודה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2007 23:38 |
|
| |
כנראה הוא העדיף שיקראו את המאמר אצלו בפינת החי..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2007 23:40 |
|
| |
כנראה...
|
| נשלח ב-13/1/2007 21:28 |
|
| |
מצח כתב שאשה מוכנה לעבוד קשה בשביל בעלה בתנאי "שהוא יכיר זאת ויעריך אותה באמת"
אמת נכון אשה רוצה שבעלה יעריך אותה אבל זה לא קשור למחמאות. (ואגב נראה לי שגם גבר רוצה שאשתו תעריך אותו [שלא לדבר על להעריץ...........])
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2007 21:27 |
|
| |
דומני... שאני די מזדהה עם הדברים של מצח ( והרי כתוב " ואתה תמשול בה " וכל ההמשך )
|
|
| נשלח ב-24/1/2007 11:00 |
|
| |
"האישה, חיה ממחמאות ובגדים, נושמת מחמאות ובשמים, רודפת אחרי מחמאות ויחס אישי מי פחות ומי יותר ומאוד מחפשת מחמאות. ועוד מחמאות"
"לאף גבר אין זמן לכתוב יצירה כזו מונומנטלית ולהקיף את כל התת תכונות שלה. זה נורא מעייף".
אני לגמרי לא מבינה מה כולכם יצאתם על מצח, כל מילה מילה נשים רובן נקנות על ידי מחמאות , יש כאלו שיהיה קשה לקנות אותן ויש כאלו שפחות... ועל השורה "לאף גבר.." זה נכון גברים שונים מנשים לחלוטין , הראיה שלנו על דברים שונה, וגבר לא יבזבז את זמנו ויתחיל לחשוב על כל תת תכונות האישה...
בקיצור מצח, לא מבינה על מה הותקפת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2007 21:29 |
|
| |
מר מצח גדול,
אין לי אלא לבכות עמך על כך שיצא לך להכיר בנות כה חדגוניות.
ממש צר,אבל מכאן נובעת השאלה:
אם גילית שכל הבנות חדגוניות מדוע לא התחתנת עם אף אחת מהן?
הרי ממילא להתחתן עם שירה או להתחתן עם מלכה זה אותו דבר,חדגוניות לא?!
|
|
|
|
|