יש כאלו שלא יקחו את זה בתור בעיה אלא רגע של הפסקה "פאוזה"...
יש כאלו שיקחו את זה בלחץ יואי מה יהיה לא נעים וכו'...
אז כשזה קורה מה אתם עושים?? איך שוברים את השתיקה???
או שאתם בכלל לא מתייחסים ובשבילכם זו איזשהוא הפסקה "פאוזה" של מחשבות באמצע הפגישה??
נשמע אותכם....
נ.ב. ראיתם שמנהל הפורום החליף ניק...
נשלח ב-20/4/2006 15:03
שתיקה אף פעם לא נראית לי מבורכת אם אני חפץ ביקר השיחה .
אבל פוף כמה פעמים שהשתיקה הייתה לי לעזר עם בחורות שרק חיכיתי שהפגישה תיגמר .
נשלח ב-20/4/2006 15:30
תאמינו לי, עוד לא יצא לי לראות בחורה ששותקת. מוזר שדווקא לי יוצא להיפגש עם הנציגות הלא מוצלחות של הצד השני. חבר נפגש עם אחת שמרוב דיבורים וסיפורים על עצמה ורק סביב עצמה, רק בסוף הפגישה הרביעית היא נזכרה לשאול אותו מה האבא שלו עוסק לפרנסתו, והוא היה יתום מאבא... נעבאך, בסוף הוא התחתן איתה. מזל שלא אני הייתי השדכן.
"אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"...
(ר'' ישראל מסלנט)
נשלח ב-20/4/2006 15:57
לי היה הרבה פעמים שתיקות ואני אוהב את זה זה זמן של הפסקה של שקט של מחשבה אני מסתכל לה
בעיניים והיא אליי אנו לא לחוצים שיש שקט אני חושב שזה תורם לאוירה הרומנטית שלא מופקעת כשהיא
כחלק מהפגישה ולא המרכיב העיקרי...
לאלו שלחוצים שיקרה להם כזה מצב אז פשוט תשבו לפני הפגישה ותכינו את הנושאים שאתם רוצים
ומעוניינים לדבר עליהם...
נשלח ב-20/4/2006 16:15
מנהל...
אתה רומנטיקן חסר תקנה..
נשלח ב-20/4/2006 17:21
מעשה שהיה בבחור מרובע בעל דפוסי חשיבה מקובעים ועולם אופקים צר ומצומצם (לא אני, לא אני. מבטיח) שחששו לשלוח אותו לפגישה. וכי על מה ישוחח איתה? על החביתה הקבועה שלו מידי בוקר ועל פיג'מת הפסים האהובה עליו? נמנו וגמרו לצייד אותו ברשימת שאלות כתובות, את הפתק יניח על הברכיים וכך יזכר בנושאי שיחה מה לשאול ובמה להתעניין. הגיע הבחור במיטב מחלצותיו שאמא הלבישה אותו ומתיישב מולה. הוא מסתכל בדף, מכחכח בגרון ושואל: ובכן, כמה אחים יש לך? - אין לי אחים, אני בת יחידה. מסתכל שוב הבחור בדף ופונה לשאלה הבאה: - ואיפה הם לומדים? - - -
מה הקשר לאשכול? סתם הייתה פה שתיקה ומצאתי נושא חדש.
"אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"...
(ר'' ישראל מסלנט)
נשלח ב-20/4/2006 21:04
נו נו אשכול הבדיחות היה מתעניין בתגובה שלך מצח.
נשלח ב-21/4/2006 11:13
אכתוב את דעותי ומחשבותיי בנושא..
אני מאוד לא אובהת את השתיקות זה נורא לא נעים העיניים מטיילים כל הזמן הלוך חזור מתחיל להיות
חם "למרות שהמזגן במלון עובד" זה לא נעים בכלל.. (ואין לי מושג על מה המנהל מדבר שזה טוב
וכו'.) לדעתי זו גם תעודת עניות לפגישת-נפל...
מה אני עושה?
אני תמיד תמיד מציעה בא נלך לטייל בדרך כלל אין להם בעיה ..
אבל עוד לא מצאתי מה עושים אם זה קורה בתחילת הפגישה שאז לא נעים כבר לצאת לטייל (אם כי אם זה
יקרה והמצב יהיה קשה לא אחשוב פעמיים). ובחורף אבל זו השיטה הכי טובה שמצאתי..
יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע.
נשלח ב-21/4/2006 11:28
לא מבינה מה הבעיה תמצאי נושא שיחה ותתחילי לדבר רק אני מקווה שהוא בחור שמדבר ואת לא צריכה
לנהל את השיחה עם עצמך.
נשלח ב-21/4/2006 13:46
יש שתיקות, ויש שתיקות. אם השתיקה מביכה, ואתם מחפשים נואשות משהו לדבר, ולא נעים וכו' - זה בהחלט לא סימן מעודד. משעמם לכם. אם זה בפגישה ראשונה/שנייה- ניחא, זה לא אומר משהו שלילי לחלוטין על סיכויי ה"שידעך".
אם השתיקה לא מביכה, בין נושא לנושא, לא משיעמום או שמישהו פשוט נפל שדוד ועיניו נעצמו, מה רע? (כמובן כשזה לא מידי ארוך). מה נראה לכם, שאחרי החתונה כל היום מדברים? נכנסים הביתה- וזהו? א"א לסגור ת'פה?
אז זהו, שאפשר. מותר לשתוק.
(עם החברים שלכם אתם לא שותקים לפעמים? [טוב, לא בטלפון, אבל בנסיעה משותפת למשל.])
נשלח ב-21/4/2006 14:54
צודקת 100%....
לילי הנה תשובה בשבילך.
נשלח ב-24/4/2006 13:55
אני חייבת לומר שלא היו בינינו שתיקות בכלל ממש הכל זרם וכל הזמן בלי הפסקה אח זה היה טוב אני
ממש מקווה שכך זה ימשיך גם אחרי החתונה ...
נשלח ב-24/4/2006 21:33
נו נו שירה תתחילי לחפש נושאי שיחה ..
את תצטרכי להתרגל שכן יהיה לכם זמן שלא תדברו..
נשלח ב-25/4/2006 09:18
אסיק.
זה לא ככה ישנם זוגות שבאמת לא משעמם להם אף פעם תאמין לי יש כאלו..
אז אולי אצל שירה ואני מאחלת לה יהיה ככה..
נשלח ב-30/4/2006 22:03
אז מה אתם אומרים בנושא חברים חדשים???
נשלח ב-10/5/2006 22:23
אני קצת רעת לב לפעמים, בקטע הזה.
כשיש שתיקה- תמיד יש איזשהו מתח באויר, מבוכה מינורית ואיזהי דריכות של: מי ישבור את השתיקה, ואיך.
באופן כללי אין לי בעיה לשבור שתיקות, אני אפילו עושה את זה מצוין, אלא שלפעמים, בא לי דווקא לראות איך הצד השני מתמודד עם העניין. אם הוא מוכיח יוזמה ושובר שתיקה אחת באופן אלגנטי, אני גומלת לו טובה ושוברת את השתיקה הבאה עם איזה נושא מרענן.