|
|
| נשלח ב-1/5/2006 01:27 |
|
| |
בלבלת אותי לגמרי.
אבל לגמרי !

|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 12:14 |
|
| |
רק רציתי לתת ח"ח לעיתון "חדשות אלעד", על כך שהם מביאים גם כתבות וידיעות הקשורות לקהילה הדתית לאומית באלעד, בניגוד לעלון של אלון.
יישר כוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 16:18 |
|
| |
תודה.
הצהרתי חזור והצהר שכל הרוצה במה - יבוא וייטול.
כרגע רוב הכתבות משקפות את האנשים שאני מקושר אליהם באופן טבעי. אני עדיין בשלב "טווית הקורים" ומשבוע לשבוע אני מקווה שתראו את השיפור בע"ה ויותר ויותר קהילות יבואו לידי ביטוי.
ושוב תודה. אני נהנה לקרוא את זה מאוד כי כל הזמן אני מקווה ששמים לב לדברים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 23:47 |
|
| |
אאללעעדד כשהתארחתי אצל חברי בחג פסח בשכונת דגל התורה, שנמצאת במעלה העיר, הכי למעלה
הוא אמר לי שבאמת לאזור שלו לא מגיעים שום עיתונים, לא חדשות אלעד ולא קוראים אלעד אז תדאגו להם שמה,
ודרך אגב ראיתי את העיתון שלך וגם את קוראים אלעד
ולדעתי העיתון שלך שם אותם ב....
אבל אם העיתון שלך היה באיכות נייר כמו של קוראים אלעד אז בטוחני שאולי היית מוחק אותם אפילו,
אז כדאי, גם בשביל שמפרסמים יעדיפו לפרסם וגם בשביל שאנשים יעריכו יותר את העיתון ויהנו ממנו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 00:16 |
|
| |
אני ממתין כבר בקוצר רוח לראות את עיתון "קוראים אלעד" כדי לקרוא ולהאמין איך שמאז שהנהלת העיתון סגרו חוזה עב קרס עם ראש המועצה אז גם הבעיות בעיר הפכו להיות חיוביים, כך למשל העלאת שכר בכירים זה לגיטמי ובמקום שהעיתון יבקר את העלאה הזו שקורה באותו שנה שמקצצים לנו בכיס בהעלאת הארנונה אז פתאום זה בעיני "קוראים אלעד" לגיטימי בטיעון שהתושבים בעיר עלו.
כעת בטוח שהבעיות של המים השבוע לפי "קוראים אלעד" לאחר סגירת החוזה עם המועצה גם לגיטמי כי זה לא המועצה זה רק צינורות שחולפים מתחת למועצה וכבר היו שם בטרם בנו את המועצה וגם בגלל שהם לא חולפים מתחת מערכת "קוראים אלעד" ששם היה מים השבוע, אז מה בכלל הבעיה שלא היה מים.
ו א ז יבוא ראש המועצה ויבטל את החוזה עם קוראים אלעד ולפתע תתפלאו לקרוא: תדהמה בעיר: ראש המועצה העלה את שכר הבכירים וקיצץ בכיס הרעבים.
או: בעיות קשות באספקת מים כתוצאה מרשלנות בהתנהלות המועצה.
הכל לפי החוזה, כבר אמרנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 02:42 |
|
| |
תודה אורח.

לגבי הנייר, נראה שאנשים מתחילים להתרגל. הפרסום בחודש הספציפי הזה הוא קשה אצל כולם בלי קשר ואת ניצני ההמשך אנחנו כבר רואים ברוך ה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 08:35 |
|
| |
יחווה, די להשמיץ, בחרת לך מישהו חדש?
קראתי עכשיו את "חדשות אלעד" ולא ראיתי שהוא מאשים את המועצה בעניין המים או בכל עניין אחר. ולהם אין חוזה פרסום מהמועצה.
ושלא תבינו אותי לא נכון, באמת אין השבוע משהו כזה קטסטרופלי נגד המועצה. בכל מערכת עובדת ישנם פאשלות לפעמים, אבל מכאן ועד להתקיף אותם בגלל שהרב מלכה כועס, הדרך עוד ארוכה.
אז תפסיקו כבר ליילל ותבינו שאת אף אחד הריב שלכם מעניין.
|
|
|
|
|