|
|
| נשלח ב-3/1/2010 12:38 |
|
| |
החיים מזעזעים לפעמים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 12:54 |
|
| |
זה לא חיים!!!!!!
זה מוות!!!!!!!!!!!!
שינאת חינם!!!! ממש!!!!!!!!!!
אני ספרדיה , ואבא שלי בחיים לא לקח אותי לחלון ואמר לי -"ביתי ,את רואה את יעקובביץ עם השטריימל,או את שמואלזון עם הפראק? הם אשכנזים! אבל את ביתי,בעיניים גאות,את ספרדיה!!!"
נראה לכם?????
עכשיו מובן מי יוצר את השנאת חינם הנוראה הזו.אסיק,עם כל הכבוד לאבא שלך.(ואני לא רוצה להשתמש במילה גזענות כי אני מאמינה שהיא לקוחה מימות הכושים ולבנים,ואני לא רואה פה כאלה.)
שכחתם בגלל מה נחרב ביהמ"ק?????
אחחח אחח אנחנו בגלות עכשיו יותר מאי פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 12:59 |
|
| |
נא להירגע, עדי, הטחת אשמה בצד אחד של המתרס נובעת גם כן משנאת חינם. יש אשמים שם ויש אשמים כאן. יש נקיים מאשמה שם ויש נקיים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:00 |
|
| |
אויש עדי!! זה לא תאור מציאותי!! זו הגזמה של החיים המזעזעים.. מזעזעים אבל עדיין חיים.. מי שלא רוצה להזדעזע פשוט בוחר לחיות אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:03 |
|
| |
רס"ן, יש תיאורים מציאותיים, מזעזעים הרבה יותר ממה שאסיק תאר שם למעלה...  
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:10 |
|
| |
אז אני חי לי בבועה משלי.. מתרחק מכל הזעזועים הללו ומטיפוסים מזעזעים שכאלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:16 |
|
| |
סליחה נגה,
אבל את אומרת לי שאני אמורה לשתוק אחרי שאני רואה מה שאסיק כתב שם למעלה???
זו הטחת אשמה??????????????????????????????????????????????????????????????
ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה תאור הרגשות שלי אחרי מה שאני רואה מה שהוא כתב. ובבקשה, בבקשה!!!!!! שכנעו אותי לא להרגיש מושפלת. בבקשה. נראה אתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:19 |
|
| |
את מרגישה מושפלת? הצילוווווווו למה מה קרה בדיוק? מישהו אמר לבן שלו שזה אבוקסיס ואתה לא, אתה אשכנזי גאה.. שיגיד! שיהרוס את החינוך של הילדים שלו! למה את מרגישה השפלה בגללו?????? הוא שינה משהו במעמד שלך אצל הקב"ה ובראייה שלך על עצמך? קצת גאווה נצרכת, עדי 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:19 |
|
| |
עדי- הענין הוא שלא את צריכה להרגיש מושפלת- אלא מי שחושב שהוא שווה יותר בגלל גזע-- אדם צריך להיות מוערך בזכות עצמו- ולא בגלל שם המשפחה בה הוא נולד וצבע הפנים והעניים שלו, אז אם כל הרגשת העליונות נובעת מהעדה- זה משפיל,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:22 |
|
| |
ננסה..
מי שבאמת אומר לבן שלו משהו בסגנון הוא הוא השפל. [דיברתי השבוע עם בחור שעזב את הבית בעקבות אלימות, בין היתר הוא אמר לי, זה משפיל, זו ממש תחושה של השפלה.. נכון, אמרתי לו, אבל זו יותר שפלות מאשר השפלה.. האבא שמכה הוא יותר שפל ממה שהילד מושפל. גם אבא שמחנך כך את בנו, כמו בתאור הזה, הוא שפל בעצמו יותר ממה הוא משפיל כביכול את האחר.]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:24 |
|
| |
בסדר,אבל לכתוב את זה קבל עם ועדה---- אויש אלוקים לא אמורה להיות לאבא טיפת אינטלגנציה?(שוב,סליחה אסיק) ככה זה כולם?? אני ממש לא רוצה להאמין בזה--- למה זה צריך להיות ככה?? מה הספרדים עשו לאשכנזים?????? מה ?? ותאמ'ת,די נמאס מזה. ומי שיודעת מה זה ללמוד במקום אשכנזי שבכיתה יש גם וגם-- וכול היום ויכוחים-- הייתם צריכים לראות מה זה שיעור דינים כשהכיתה מעורבת. צרחות מכול הכיוונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:34 |
|
| |
עדי, תפסיקי.
אני אשכנזיה ואני לא גזענית בכלל.
במשפט כזה "למה זה צריך להיות ככה?? מה הספרדים עשו לאשכנזים??????" את מכלילה גם אותי, את עושה מעשה לא הוגן. הגענו למצב שלא מאמינים לאשכנזי שאין לו משהו נגד ספרדים.
וזה לא באשמתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:42 |
|
| |
וגם אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 13:58 |
|
| |
אוקיי סליחה,אז הכללתי. אבל מצטערת,אתם לא נתקלים במקרים של שנאת חינם כמו שאני ניתקלת בהם בחיי היום יום. 1.חברה שלי יותר קטנה ממני בהרבה אמרה כך-"בחיים לא חשבתי שאני אתחבר אי פעם עם ספרדיה.ספרדים הם פשוטים כאלו,עממיים,בעלי חוסר טקט וחוסר כבוד,ובכלל,זו בושה להראות ספרדיה." 2.רב שמלמד אמר"אין לי מושג בדינים של ספרדים.אם אתם לא יודעים אידיש פשוט תשתקו." 3.מעניין למה כשאשכנזיה לא נוהגת לפי כללי התקנון לא יעירו לה,אבל כספרדיה תחרוג,ולו במעט,היא כבר פתחה מלחמת עולם שלישית. 4.למה בבית ספר מסויים יקבלו רק מורות אשכנזיות ללמד את הספרדיות אפילו ולא ישמעו.ואני לא מדברת על עיר שבה הציבור האשכנזי גדול. 5.שלא תחשבו שלי יש משהו נגד אשכנזים. החברות הכי טובות שלי הן אשכנזיות!!!!! ואני אוהבת אותן בלי שום קשר לשומדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 14:03 |
|
| |
1.  2.   3.  4.  5.  עדי, את כועסת על המקלות שמחזיק הקב"ה...
|
|
|
|
|