|
|
| נשלח ב-21/6/2006 20:40 |
|
| |
א מענטש
קודם כל אני ברסלב'ער מהשורה שאף אחד לא חושד בי שיש לי נטייה כלשהיא לרב ברלנד, אבל אני יכול להעיד שכיום אין אף אחד ששונא את הרב ברלנד, ומתי כמו היום נחמן ברלנד שלט שם על כל המערכות?
אבל אני אוהב אתגרים...
תשאל שאלות ואתן לך תשובות מפורטות.
יש לי מספיק מקורות לכל ענין... גם בשובו, מקסימום תצטרך להתאזר במעט סבלנות עד שאני יוריד את השפופרת עם מקורותיי...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 20:44 |
|
| |
ב"ה גם אם ישלמו לי לא אחכה בתור לנחמן ולא אתן לאישתי (לעתיד...) לנסוע לכינר גם תמורת מיליונות דולר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 20:46 |
|
| |
אבל איפה השאלות?
מחכה לאתגר...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 20:54 |
|
| |
או קי אני מצטט
קודם כל אני ברסלב'ער מהשורה שאף אחד לא חושד בי שיש לי נטייה כלשהיא לרב ברלנד,
לפי תגובותך עד פה נראה שיש לך כן איזהו ניצוץ של נטייה וכו' של התנוצצות וכנראה שנכשלת פה במשהו דומה לשקר.
אבל אני יכול להעיד שכיום אין אף אחד ששונא את הרב ברלנד,
אני כאן קורא לך לסדר פעם ראשונה ושנייה, אנא בבקשה לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מושיט שוב את אצבעותיך למקלדתך.
ומתי כמו היום נחמן ברלנד שלט שם על כל המערכות?
כאן לא כ"כ הבנתי אותך, אבל אם אתה מתכווין להכחיש שנחמן הוא הנהג הטייס היו"ר המנכ"ל והנווט שמנווט שם הכל בכל מכל כל בכלל, ובפרט בנושא כספים, אז אני פעם שלישית קובע בנחרצות. לך תעשה שיעורי בית, ושיחות טלפון ותחזור לפה עם עוד כמה מסקנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 20:58 |
|
| |
תגיד לי לאן אתה חותר ומה בדיוק מטרותיך
אוקי אז הוא הנווט והטייס והמכונאי אז מה?מה הבעיה?מה אתה בדיוק רוצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 21:34 |
|
| |
אמענטש
אני עונה לך דבר דבר
א לא איכפת לי שתחשוד בי שיש לי נטיייה לרב ברלנד, שאלו יהיו העבירות שלי...
ב אם יש מישהו "ששונא את הרב ברלנד" תעלה את שמו על הכתב, הרי לשיטתך אין זה לשה"ר...
ג לא הבנת את הכוונה שלי בענין השליטה של נחמן ברלנד, התכוונתי שדווקא היום הוא שולט שליטה מוחלטת שם ובניגוד לדבריך כיום אין שונא לרב ברלנד בכל ברסלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 23:43 |
|
| |
ספטמבר הלא אתה הרי יודע עד כמה השחיתות של ישיבע דמתקריא ''שובבי בנים'' ואיך שהם שולחים אברכים צעירים ותמימים אשר לא טעמו טעם חטא מעולם לחלק מאות קופות צדקה בכדי לקבל תמיכה עלובה של מקסימום 1500 ש"ח ומטה כשבחישוב פשוט הרי שאם נכנסים חמישה שקלים בממוצע כל חודש לקופה הרי שכבר עברנו בודאות את סכום הקיצבה אותו מקבל האברך התמים ששירך רגליו בגשם ובשמש וזאת בנוסף לחובת עמידתו בזמנים הנוקשים של כוילל האליטות שלהם שכביכול מוציאים תעודות הוראה אך בפועל כל ברסלב יודעת שמדובר באנלפבתים מהזן הירוד ביותר ומבדיקה שערכתי גם הרב הלברשטאם זצוק"ל ידע מזאת והעדיף לשתף איתם פעולה כפי ש'' בעדה '' יודעים על מקומות ציוניים מובהקים אחרים שנתן להם גושפנקא למען השלום ובל נשכח את חתנו המהולל מהרכס שמייחצן אותם תדיר ואף העניק להם את בנינו במוסררה.
אם בסינים עסקינן אין לי אימון מינימלי באנשים מזן זה שלבטח החדירו והשריצו את אנ"שיהם ושד"ריהם חינם במליוני מספרים במערכת הממוחשבת הנשלטת ע"י ה"משפחה"...................והמבין יבין..............
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 10:23 |
|
| |
קודוקוד 148
השנאה מעבירה אותך על דעתך, שים לב תחילה אתה קורא להם "אברכים צדיקים ותמימים" ובהמשך אחרי שורה או שורותיים הפכת אותם ל"אנלפבתים"בשביל השמצה אומללה... שאין לה כל בסיס.
בכל אופן אתה לא מעניין אותם הרבה... היום הם הרביצו וואחד פירסומת ענקית בעיתוני הבוקר של הציבור החרדי בתוספת כתבות תדמית שהם אלו שיקבעו את תדמיתם בקרב הציבור הרחב ולא תגובותיך המתלהמות כאן בפורום שכאמור הם מדיפות ריח של צחנה ושנאה...
די לקנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:19 |
|
| |
קודקוד148
קוראים לך אולי גידי וויץ... או אולי אתה הרב הירושלמי שמבין בפדיונות...
אתה עייף ומתוסכל כבד דבר אחד ברור ואני חותם לך שאתה מנוע מלהיכנס לשבתות...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דבר חלש...40 [אם בכלל תבין את הדו'ק-רשת ב']
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:39 |
|
| |
באיזה שעה ההגרלה???
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:40 |
|
| |
אל תשכח לקחת אותי לסיבוב ברכב שזכית בו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 12:02 |
|
| |
חברה... היום בערב תשכחו ממני אני מתרגש לקראת שעת האפס...
אני יהיה נוכח בהגרלה, נא לא להפריע...
שעת האפס מתקרבת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 13:41 |
|
| |
בורוביץ
יפה מאוד שתהיה נוכח בהגרלה כל הכבוד, וכידוע ומפורסם שמי שלא מקורב להרב הוא לא ברסלבר' בכלל, ואינו מבין שום דבר ברבינו אז זה בדיוק מסתדר, כי כל אלו שיהיו בהגרלה הם ה ברסלברס, ואין בלתם, ואכן לא יהיה שם מישהו ששונא את הרב ברלנד...
ולגבי המשכורת רעב של האברכים, כבר הגבתי במקום אחר, וזה שאלה שנייה שאני מציג לפניך.
למיטב ידיעתי עוד לא נולדה האמא של השד שיועיל בטובו להסביר לי איפה הכסף שמדינת ישראל מעביר לאברכים הלומדים בכולל שבזמנו זה היה סביבות ה 750 ש"ח והיום פחות, איך מותר לנחמן לגנוב את זה לכיסו הפרטי, הרי זה כסף של האברכים שמגיע להם כי הם יושבים בכולל, וזה לא קשור לקופות צדקה או לקופות שנור שיביאו מהכותל, או שיסתובבו מחתונה לחתונה לעשות שנור לכיסו המנופח של נחמן, הרי זה לא קשור לחובות שנחמן וערן עשו לקופת שובו, זה כסף נטו ששייך לאברכים, גם חוקית וגם הלכתית, ואם הדבר יוודע לרשויות זה עוד סיבה שנחמן יהיה בפנים.
ובקיצור נמרץ למה את הכסף שנחמן קיבל ממשרד הדתות הוא לא העביר לאברכים שלמדו בכוללים השונים, אם הם לא אספו כסף עבור כיסו הפרטי של נחמן ברלנד?
למה ? למה ? למה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 13:50 |
|
| |
אני חוזר שוב ואומר שאין בכל ברסלב אחד שיצהיר שהוא שונא את הרב ברלנד, היו זמנים שכאלו אבל היום כולנו יודעים שהוא גדול ואין מקום לערער על גדלותו ובודאי שאין מקום לשנוא אותו ח"ו...
לגבי שאלתך על הכסף של משרד הדתות שלכאורה ועפ"י טענותיך אינם מועברים לאברכים (שלהם קראת "אנלפבתים"), אינך ראוי לתשובה כי אתה מתלהם ומערבב עשר דברים ביחד.
אבל למען שאר חברי הפורום עשיתי כרגע בירור לעומק ולהלן התשובה שקבלתי: אין כיום אברך אחד שרשום במשרד החינוך (הדתות לשעבר) כתלמיד שובו בנים שאינו מקבל את התמיכה שמגיע לו ממשרד החינוך.
|
|
|
|
|