| נשלח ב-2/5/2006 17:59 |
|
| |
סיפור מזעזע
כולנו בטח יודעים על המשחק שהיה השבוע. הסיפור היה כך, המאורסת התקשרה למאורס השבוע ביום ראשון בערך בשעה 10 בלילה, אך הבחור סירב לדבר איתה כי לטענתו הוא עסוק מאוד ושתתקשר בעוד שעה בערך, ולאחר שעה היא מתקשרת, ומתחילים את השיחה במה המצב, ותשובתו היתה "על הפנים" ושאלה למה על הפנים, אז הוא ענה כי "מכבי הפסידה", וכך נכנסו לשיחה על נושא מכבי, והמאורסת הגיע למסקנה שהוא חייב להיגמל מההרצה לספורט, ותשובתו היתה שלילית והוסיף שאף פעם זה לא יקרה לו, והוא לא יכול בלי ספורט, אז היא עמדה על שלה ואמרה שככה אי אפשר לנהל חיים מסודרים, וכאן התחילה כל הבאלגן, והיא הכניסה את ההורים לסיפור, וכרגע הם עומדים להפרד,
אני אומר לעצמי, "אלוקים בשביל כדור אחד שאמור להגע לסל שוברים משפחות?"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 19:14 |
|
| |
אני,,, לא מבין את הבחורה. תני לו ... אחרי החתונה תשני אותו יש לך אז יותר סיכויים !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 19:37 |
|
| |
אם לפני החתונה הוא הסכים לבתר עליה בגלל זה, אז מי אומר שאחרי החתונה הוא לא יוותר???
איזה עולם??????????
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 19:39 |
|
| |
ספורט זה רגש נ ט ו ! באותם רגעים הרגש שלו עבד חזק, אבל לכשהם ינהלו שיחה עינינית בנושא, אני מאמין שזה יסתדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 22:58 |
|
| |
היא משוגעת שעשתה מזה עניין. הוא משוגע שהסכים לתת לה להוביל את הויכוח ולא עצר את הויכוח על ההתחלה. שניהם ילדים חרדים, וההתנהגות הזאת היא תוצאה של החינוך שקבלו.
פולקסווגן:
אסור ליכנס למערכת יחסים במטרה לשנות את הבן אדם מתי שהוא. זה רק יגרום להמון סבל לשני הצדדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 22:59 |
|
| |
א. לקחת מישהו במטרה לשנות אותו - זו שגיאה!! ב. להערכתי, הבחור לא רצה שהיא תדע שהוא צופה במשחק, אך בלהט הרגשות זה נפלט לו. לדעתי, אם זה לא היה הגמר הוא היה מעדיף להיות איתה מאשר לצפות במשחק. אך ההתרחשיות היו מהירות מידי וכך התלהטו הרוחות בטרם הספיק הבחור להסביר את אשר ארע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 23:05 |
|
| |
נו באמת, אפילו מתעבת ספורט שכמוני הייתי יכולה להבין בחור שהיה משריין לעצמו את הזמן של משחק גמר גביע אירופה כזמן נטו לעצמו, והיה אפילו קצת מדוכדך אחרי ההפסד...
אחרי הכל, בנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2006 11:37 |
|
| |
אני בהלם מהתגובות, היית בטוח שתלחו לצד של הכלה, אני אישית גם אוהב ספורט, אפילו מאוד, אבל אני יודע מתי ולמה ואיפה, לכל דבר בחיים יש את התנאים שלו,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2006 17:18 |
|
| |
אין סיבה ללכת לצד הכלה, צריך ללכת לצד השכל.
סיפור מוזר, באמת.
צודקים האומרים שצריך לקחת מישהו שטוב לנו איתו כמו שהוא, ולא במטרה לשנות. מי ערב לנו שנצליח? ואולי נשנה אותו יותר מידי?
שקית, יתכן שהיא אפילו לא ידעה שיש משחק כזה. אולי היא חרדית מאד, כזו שלא יודעת על משחקים ולא מסתדר לה שהולכים לראות את זה. (כדאי אולי להמליץ לה לצאת מידי פם ליד קיוסקים בי-ם או בז'בוטינסקי ב"ב, שתתחיל לצאת מהקונכיה שלה.)
וצודק האומר שכנראה מדובר בילדים. אולי בעיקר בילדה. לדעתי יש הרבה סיכויים שזה סתם התנפח והוא לא עד כדי כך מעורה בספורט, כמו שציינה שדכנית.
- הבן אדם מבואס כי מישהו שהוא אוהב, נניח, לא הצליח במשהו. זכותו, לא - לבן אדם יש תחביב. התחביב לא מוצא חן בעיני כלתו. זכותה. לריב בגלל תחביב, אפעס, נשמע לי קצת לא הגיוני. צריך לבדוק לפני שמתכסחים עד כמה יש סיבה לזה בכלל. טלוויזיה לא תהיה להם ,נכון? אז הוא לא ירבוץ כל היום מולה לזפזפ בין משחקים. כשיש משחקים שמעניינים אותו הוא ימצא איפה לראות.
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 18:52 |
|
| |
בס"ד
קודם כל לדעתי הבחור חוצפן ביותר לדעתי הוא בכלל לא מוכן לחתונה אם בשביל כדור הוא דוחה את ארוסתו אז הוא כמו כל אוהד מוטרף על קבוצתו שיכול לבעוט לה בראש אם תעבור מול הטלויזיה בפנדל...
אני ממש כועס ורותח בחור כזה צריך לשבת כמה שנים מול מסילת ישרים וללמוד על החיים ולסדר לעצמו סדר עדיפויות קצת יותר נורמלי.
בחור/ה צריכים לדעת שהאדם הכי חשוב להם הוא בן זוגם ובמיוחד בזמו האירוסים זמן כ"כ רגיש ...
איפה הראש שלו איפה...
לא מדובר פה על הערצה למשחק מסויים מדובר על חוסר דרך ארץ מינימלי של בנאדם!!!
אני לא הייתי עושה את זה לחבר שלי אז לארוסתו הוא עושה את זה איפה הבושה ממש לא יאמן!!!
אני ממליץ לה לעזוב אותו ומיד בחור כזה לא הייתי לוקח לעבודה בסבלות מי מדבר על להתחתן...
אני אול נשמע לכם מאוד חריף אבל כך אני חושב מדבובר פה בבעיה שורשית וקשה...
בקשר לזה שכתבו פה תנסי לשנות אותו אחרי החתונה ואני מדבר על כל המשפטים האלו בסיגנון זה לא נכון לדעתי וכמו שכתבתי כבר באשכול "שאלה תיאורטית" צריך לדעת מהם החסרונות ולדעת שאו אני מסתדר איתם או לא אל תנסו לחשוב בכיוון של לשנות ממש לא ככה מתחילות הבעיות בנישוין כדי לעיין בנושא בסיפרו של הרבה שמחה כהן הבית היהודי הוא מאריך שמה הרבה מאד הרבה פעמים חשבתי מה האריכות הזאת למה הוא לא מתמצת את זה אבל שאני קורא כאלו דברים אני אומר טוב מאוד שאנשים יקראו עוד פעם ועוד פעם שיכנס לראש טוב טוב.
ואין כמו לסיים במשפט שחבר שלי תמיד היה אומר לי " מה כתוב לי על הגב שיפוצים"..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 20:07 |
|
| |
אין לי מה לומר פשוט מגעיל אני הייתי נפרדת מכזה אדם לא הייתי מתחילה לשוחח איתו בכלל!!!
מה המשחק יותר חשוב לו מהבחורה איה הוא הולך להתחתן???
אכן כן סיפור מזעזע..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 00:43 |
|
| |
ר"ל איזה סיפורים שיש היום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 14:22 |
|
| |
בס"ד
מיס עם כל הבוד שיש לי איילך (ויש לי)..
- הבן אדם מבואס כי מישהו שהוא אוהב, נניח, לא הצליח במשהו. זכותו, לא - לבן אדם יש תחביב. התחביב לא מוצא חן בעיני כלתו. זכותה. לריב בגלל תחביב, אפעס, נשמע לי קצת לא הגיוני. צריך לבדוק לפני שמתכסחים עד כמה יש סיבה לזה בכלל.
אני ממש לא מסכים עם מה שכתבת כמו שראית בהודעה הקודמת שלי "לבן אדם יש תחביב?
זה תחביב???
זה ט--י--ר--ו--ך--!!!
"לריב בגלל תחביב"
זה לריב בגלל אדם שהוא לא אדם אין לא שום כללים שהוא חי לפיהם כלום! יש סיבה גדולה .. אבל לא להכסחות. אלא להעיף אותו לכל הרוחות אסור לחיות עם כזה אדם אסור! ואם היא הולכת לעשות זאת שתתצטייד בטלפון של הרב שמחה כהן..
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 18:09 |
|
| |
אסיק, אני נוטה להאמין לסברה שהעלה שדכנית,כמדומני, שזו היה הגזמה בשל האכזבה. ברגע של יישוב דעת הוא וודאי יסכים שיש דברים יותר חשובים מזה, ושזה רק תחביב שלו. קשה לי להאמין, שוב שכל משחק ומשחק הוא הולך לראות. כי אם כן הוא בקושי נמצא בישיבה, ועל זה הם כבר היו עולים איכשהו בברורים, לא?
אם אכן, הוא דיבר בשכל והיה מיושב בזמן שהתחילה הבעירה- אז, אני מסכימה אית שזה טירוף. (לא טירוך )
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 18:40 |
|
| |
good_אסיק ו miss_tidy:
אני מתווכח אתכם בכל עוז. אם בחור יש לו שגעון של ספורט, ולפני יהיו לרצון הוא מתפלל על נצחון מכבי ת"א, שיבושם לו! אם יש לו מידות טובות, והוא רציני, ויושב ולומד, אז צריך לחטוף אותו מה שיותר מהר. מה זה משנה אם הוא אוהד קבוצה זו או אחרת?! השיפוטיות וההתנשאות של החברה החרדית לפעמים מעבירה אותי על דעתי! האם אין פה מישהו שבאמת יודע איך למדוד ולהעריך את הדברים החשובים באמת??!!
|
|
|
|
|