cho', קודם תרגע. לא תכננו להרגיז אף אחד. (בכל אופן, אני לא. אולי אסיק ;) )
תראה. בחור שאוהד קבוצה, שיערב לו. אם יש משחק חשוב שילך לראות, תפאדל. אבל: בחור שהחיים שלו סובבים את הקבוצה- זה משהו שלא הולך ביחד עם סגנון חיים של תורה. כי אם הוא מחפש עיתוני ספורט לקרוא כל בדל, וכל משחק הוא הולך לראות- זה כבר יוצא מהקו הרגיל של בן תורה. כי הוא חושב על זה במשך היום, ואל תגיד לי שלא. אולי לא כל רגע, אבל בהחלט הגיוני שזה מוציא אותו מהרכוז בלימוד או בתפילה ביום שיש משחק, וכגודל "חשיבות" המרדף אחר הכדור כן גודל חוסר הריכוז שיאחז בו.
לעניות דעתי.
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
נשלח ב-7/5/2006 08:48
miss_tidy:
יש הבדל גדול מאד בין בחור שמדוכא קצת על משחק שקבוצתו הפסיד לבחור שכל החיים שלו מסתובב סביב ספורט. מעטים מאד האנשים שכל החיים שלהם מוקדש לספורט, הרי צריכים לאכול ולשתות, להתפרנס ולחכות בתור בדואר. ק"ו בחור ישיבה שלא משנה מה שלא יעשה החשיפה שלו לספורט מועטה, שהרי אין לו גישה סדירה לטלויזיה, עיתונים, חברים שגם מתעניינים וכדומה. כך שאני במאת מאמין שהבחור לא היה מכור לספורט 24/7 ובאמת לא היה שום סיבה בעולם לעשות מזה עניין.
נשלח ב-7/5/2006 20:58
בס"ד
אני לא כועס ואני לא בא להכעיס אני רק מנסה להסביר מה קורה פה.
לא מדובר פה על משחק זה או אחר מודבר על הלך מחשבתו של הבחור מדובר על הערכים שהוא מכניס לבית שהוא בונה זה יסודי זה עמוק...
אחי זה לא אדם נורמלי וודאי שהוא לא חרדי נורמלי!
ולא בגלל האיסור לראות טלויזיה...
אלא השיגעון...
אם יש לו מידות טובות, והוא רציני, ויושב ולומד, אז צריך לחטוף אותו מה שיותר מהר.
אם יש לו מידות טובות???
איך לבחור כזה יכול להיות מידות טובות אם ארוסתו מתקשרת אליו באמצע משחקוהוא לא מתייחס אליה???
לא מדובר פה על זוג נשוי 20 שנה שאולי כבר שבעו אחד מהשניה! לא מדוב רפה שאיזה חבר התקשר איליו שיעשה לו טובה (שגם אם זה היה קורה כל בחור נורמלי היה מוחק אותו מרשימת החברים שלו)..
מדובר בזוג מאורס אתה קולט!
מ--א--ו--ר--ס!!
לחטוף אותו!!!
אני חוטף ממנו קריזה!
מה זה משנה אם הוא אוהד קבוצה זו או אחרת?!
לא משנה איזו קבוצה הוא אוהד. משנה היחס והכבוד שהוא נותן לזה אם זה גורם לו לא להתייחס לאף אחד ברדיוס שלו ...
השיפוטיות וההתנשאות של החברה החרדית לפעמים מעבירה אותי על דעתי! האם אין פה מישהו שבאמת יודע איך למדוד ולהעריך את הדברים החשובים באמת??!!
השיפוטיות ???
אני לא שופט אותו אני רק אומר מה הייתי עושה אם הייתי במצב שלה..
לגבי ההערכה של הדברים החשובים זה נכון צריך להעריך את הדברים החשובים אבל צריך לדעת לזרוק את הדברים הלא חשובים!
יש הבדל גדול מאד בין בחור שמדוכא קצת על משחק שקבוצתו הפסיד לבחור שכל החיים שלו מסתובב סביב ספורט.
בחור שמדוכא בגלל משחק??????????
לאיפה הגענו בחור שמוכן להרוס לו את החיים בגלל זה ! אני לא מאמין???
לא מדובר פה על בחור מודרני או חניוק. מדובר על בחור שפוי או לא!
מעטים מאד האנשים שכל החיים שלהם מוקדש לספורט, הרי צריכים לאכול ולשתות, להתפרנס ולחכות בתור בדואר. ק"ו בחור ישיבה שלא משנה מה שלא יעשה החשיפה שלו לספורט מועטה, שהרי אין לו גישה סדירה לטלויזיה, עיתונים, חברים שגם מתעניינים וכדומה. כך שאני במאת מאמין שהבחור לא היה מכור לספורט 24/7 ובאמת לא היה שום סיבה בעולם לעשות מזה עניין.
אם הבחור היה כ"כ עסוק במשחק כמו שכתוב בתחילת הפורום עד כדי שלא יכל לענות לארוסתו אז כנראה מדובר בבחור שכן מתעסק בזה כל שעות היממה (ותאמין לי שבחור ישיבה שרוצה להיכנס לעיניין רבות הם הדרכים לראות משחקים להתעדכן וכו' תאמין לי באמת יש לי חברים בישיבה בעבר הווה ולצערי יהיו גם בעתיד שזהו חייהם)..
וחוץ מזה אתה אמרת שבחור יכול להיות מדוכא בגלל קבוצה שלא ניצחה אז הוא חייב להיות מזוהה עם הקבצה בדם ובנפש שבשביל להיכנס לדיכאון בגלל הפסד!
אני בעצמי גם אוהב ספורט אוהב לראות טקטיקות משחק וכו' אכבל להגיע לכזה מצב זב טירוף כמו שאמרתי !!!
ברור שיש בינינו או שאולי הבנת את דעתי עכשיו בכל אופן אם אתה גם שקוע בעיניין אז צא מזה מהר ...
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
תוקן על ידי - אסיק_good - 07/05/2006 20:59:31
נראה לי, שאצלי, כבר בפגישות - אם אני אקלוט נטיית יתר לספורט אברח מזה כמאש. שונאת את ההתמכרות הזו.
והבעיה הכי גדולה - שלא מבינים שיש בזה בעיה.
נשלח ב-12/8/2009 15:16
חייבת לזרוק אותו...
בחור שממרכז את חייו בריצה אחרי כדורים או באלו שרצים אחרי כדורים, צריך להשאר לבד,
ולכבוד הפרידה הייתי שולח לו מתנה כדור כדי שלא ישעמם לו...
נשלח ב-16/8/2009 02:09
מה, אין לכם אחים קצת מכורים?
אי אפשר לגמרי להבין?
אני לא מגבה בכלל בכלל בכלל!
גם אני הייתי זורקת אותו לכל הרוחות יחד עם הכדור