אנחנו לא באים לחלוק עליך בענין הקמת המדינה, זה פשוט שעדיף שלא היתה קמה מלכתחילה, אך דא עקא כשקמה המצב השתנה. וגם במצב שהיום היה פה רוב חרדי במדינה הרבנים לא היו מורים להשיב את השילטון לפלסטינים .
במצב של היום אם נחזיר את השליטה פה לערבים הם יאכלו אותך ואותנו בנשימה אחת.
תהיה מציאותי.
נשלח ב-3/5/2006 01:19
למרות שאני רחוק מדעותיו של כאחל ואני אוחז שהוא לא ראוי להתיחסות בפורום וגם אם יש לו רהיטות לשון, אך מה שעשו הישראלים (שבודאי זה לא מהמדינה) באתר של משרד המסחר לא מוסיף כבוד, אלא הפוך לאזרחי איראן זה לא יגרום לא לאהדת יתר בלשון המעטה.
נשלח ב-3/5/2006 01:20
פלספן,
יש לך טעות קטנה, הם לא יאכלו אותו מכיוון והוא נמצא מחוץ ליישות הציונית ומטיף לנו משם מוסר
נשלח ב-3/5/2006 01:31
חברים יקרים,
הפורום הזה נקרא "בחדרי חרדים" ומיועד לציבור החרדי.
בהגדרה מי שחרד לדבר ה-שם לא יכול להשתיך לכת הציונית.
לכן כל מי שמרגיש שיכות לכת הציוניסטית מוזמן לפנות לפרום של הרב רוטר
ודומיו, ולהניח לנו, לוחמי דבר ה-שם לנפשנו עם עבודתו את האליליה הציונית.
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול.
נשלח ב-3/5/2006 01:34
נוקי
ישנם כאן בחו"ל מספיק מוסלמים שיאכלו אותו חי
נכתב מחוץ לישות ה"כאחל"ית בחג העצמאות
נשלח ב-3/5/2006 02:51
הבן-אדם לא בריא. אין מה לעשות. במקום להתווכח איתו, היתה לי קורח רוח מרובה מהפריצה...
נשלח ב-3/5/2006 03:34
כאחל, מה תגיד על זה??
ראש המפלגה הרפובליקנית: תוכנית הגרעין האיראנית מאיימת על העם היהודי
ראש המפלגה הרפובליקנית בארצות הברית, קן מלמן, אמר כי תוכנית הגרעין של איראן מהווה איום על העם היהודי, על ישראל ועל ארצות הברית.
"בדיוק כפי שנהגנו במאה ה-20, עלינו להתעמת עם אידיאולוגיית הרשע", אמר מלמן בכנס של הקהילה היהודית בבירה וושינגטון.
(איי.פי)
תוקן על ידי - מותג_חדש - 03/05/2006 3:37:24
נשלח ב-3/5/2006 08:26
כל אדם זכאי לדעתו, קן מלמן הוא אדם רציני ואוהב עם ישראל.
יחד עם זאת, כל עניין "הגרעין האירני" מנופח מעבר לכול פרופורציה , ע"י
גורמים ציוניסטים למטרותם הם.
לעניות דעתי בקרוב יפורסם שהגיעו להסדר לשביעות רצון כל הצדדים (חוץ מהציונים שהסדר מכל סוג שהוא הוא מנוגד לרצונם לחרחר ריב ומלחמה ולעשות הון פולטי וכספי על חשבון הסבל של העם האירני).
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול.
נשלח ב-3/5/2006 08:57
נזכרתי באימרה נחמדה של ר' שלום שבדרון. בזמנו ניהלו חבריו של כאחל מלחמה נגד ר' אהרון קוטלר, משום שלא תאם את עמדותיהם. אמר על זה ר' שולם - הציונים בנו את המדינה כדי לשרוף את התורה, והם שורפים את התורה כדי לשרוף את המדינה...
נשלח ב-3/5/2006 13:38
כאחל היכן אתה מתגורר?
נשלח ב-3/5/2006 15:57
יתכן מאוד שהציונים טועים ומטעים - אבל הם אחינו!
גם אם אחיך הביולוגי כופר בעיקר ומחלל שבת בפרהסיה, אסור לך להסגיר אותו לגויים! אין לך רשות לעזור לשלטון גויי ושונא יהודים כמו השלטון האירני כנגד אחיך היהודים.
תתווכח עם אחיך, נסה לשכנעו ולהחזירו בתשובה, קווה לטוב, התפלל עבורו - אבל לחבור לשונאי ישראל? מי התיר לכם?
תגידו לי כאחל הוא לא במקרה אחד מהמצןלמים באירן עם הנשיא?
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
נשלח ב-3/5/2006 19:32
מה הוא הסבל של העם האיראני שאתה מדבר עליו כאחל?
נשלח ב-3/5/2006 20:58
מגיב,
כפי שאתה מבין אני לא יוכל למסור את מקומי המדויק באינטרנט כול מה שאוכל להגיד שאני נמצא בעז"ה ביבשת אמריקה הגדולה.
כעת חיה, אני מסכים איתך בהחלט
ישראל גם עם חטא ישראל הוא
ההתנגדות לציונות ולמדינה היא לא ענין של נטורי קרתא, גם לא של העדה החרדית. לפחות באופן רשמי זה דבר מוסכם אצל כל מי שנקרא חרדי. אגודת ישראל טוענת שהשתתפותם במדינה היא הכרה בעובדות קיימות והיא רק הכרה דה פאקטו לא דה יורה. למעשה, מדינת ישראל היא התגשמות הרעיון הציוני, בדיוק כמו שברית המועצות לשעבר היא התגשמות מסוימת של הרעיון הקומוניסטי. מדינת ישראל כיום מתיימרת להציג את העם היהודי, ודוברת בשמה בזירה הבינלאומית. הקשר שהם קשרו בין חוק השבות ומיהו יהודי לבין אזרחות ישראלית, הפיצוים שהם תבעו כביכול בשם נספי שואה יהודים שלא היו אזרחי מדינת ישראל מעולם ועוד רשימה ארוכה של דברים, ומעל הכל, עצם זה שהם מצהירים שהם מדינה היהודית והמדינה של היהודים מעידה על כך. והמפורסמות אין צריכין ראיה. המסר שהמדינה הזאת משדרת בעצם קיומה היא כפר ישראל באלוקיו. כלל ישראל הינו עם ככל העמים. הסאטמאר רב כתב שיש ענין למעט את החילול ה' ככל האפשר, ולהבהיר לגוים שהם לא מייצגים את כלל ישראל. העדה החרדית וסאטמאר לוקחים מודעות בעיתונות כל כמה זמן עם הבהרה כזאת
אנחנו גם מאמינים שהקב"ה הוא זה שהגלה אותנו מפני חטאינו, ככפרה, והוא זה שיגאלנו על ידי משיח צדקינו. עד אז אנחנו בגלות, וכמשל המפורסם של ר' חיים זונענפעלד שדימה את הגלות לבית חולים. מי שבורח מבית חולים לפני שהוא נרפא רק מחריף ומדרדר את המצב שלו.
פרשת וישלח היא פרשת הגלות, היא מכילה הוראות על איך על יהודי להתנהג במשך קיומו בגלות. ההתנהגות אמורה להיות של "עבדך יעקב, אדוני עשו". היו אמוראים שלמדו את הפרשיה כל פעם שהם יצאו לשתדלנות ברומה. סביר להניח שהתנהגות כזאת מחלישה את הסיכסוך גם בדרך ארצי-גשמי, וחוץ מזה יש ענין סגוליי בלהתנהג בדרך התורה. כך התנהג יעקב אבינו לעשו, כך התנהג ר' יוחנן בן זכאי לטיטוס, שהיה רוצח פי אלף מאלו שאתה קורא רוצחים שפלים ונתעבים. ועיין בקובץ מאמרים של ר' אלחנן וואסערמאן, שמדבר על זה בהרחבה.