בית פורומים שידוכי חרדים

שאלה תאורטית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2006 16:13 לינק ישיר 
שאלה תאורטית

אם אתם יוצאים עם בחור/ה ולא יודעים אם להמשיך או לא, ויש לכם אפשרות לשאול את עצמכם רק שאלה אחת, ולפ"ז להחליט אם להמשיך לצאת או שלא, מה היתה השאלה שהייתם שואלים את עצמכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 17:22 לינק ישיר 

"אנחנו משדרים על אותו גל?"

בגדול, יש כ"כ הרבה גוונים וכוונים שצריך לבדוק כדי לראות אם מתאימים ואם יש טעם להמשיך, כך ששאלה אחת זה קצת בעייתי.
אז השאלה שציינתי כוללת הכל :)
(ומתפרקת למלאן שאלות, אבל מי סופר ;) ^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 17:24 לינק ישיר 

בהתחלה שואלים אם רואים בו את כל מה שמחפשים.

ואח"כ, פעם אמר לי רב אחד האם הייתי רואה אותו אבא לילדים שלי....

ועוד עצה נוספת: לפעמים אומרים "אין לי שום סיבה להוריד אותו", אז אמרו לי "תחפשי סיבה דוקא להשאיר אותו, אחרת תורידי".

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 20:13 לינק ישיר 

המורה,
נכון שלא מתחתנים בגלל ש"לא היה על מה להוריד", אבל אני חושבת שלפעמים כן צריך להמשיך אם אין מה להוריד.
אחרי פגישה ראשונה, כשבסה"כ עושים היכרות בסיסית - לא חייב להיות שיש סיבה למה רוצים להמשיך. הרי לא מכירים בכלל. אם אין סיבה ספציפית להוריד- יש מקום להמשיך הלאה.
אח"כ כבר כמובן מתחילים לראות למה רוצים אותו.

(יש לי הרגשה של דה-ז'וו... אני מרגישה בשיעור, המורה...  :) ^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 23:08 לינק ישיר 

השאלה שלי:

"אני רואה את עצמי חיה עם האדם הזה באושר בעוד 50 שנה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 18:40 לינק ישיר 

אני הייתי שואל מה הם הדברים שמפריעים לי באישה שמולי והאם אני יוכל להתמודד איתם במהלך חיינו יחד.

וכל זאת בהנחה שצריך להתפשר בחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2006 12:08 לינק ישיר 

בס"ד

קודם כל שלום לכם מאוד נהינתי מהפורום שלכם .

אני כל הזמן מסתכל על הפורום הוא מאוד מרגש אותי.

ועכשיו אני רוצה להגיב...

אז אני בתור אחד שהתחתנתי לא מזמן השאלה הזאת באמת העסיקה אותי ואני חושב לשאול את עצמי

"האם באמת הבחורה רוצה"...

וזה מדובר על פגישה מתקדמת והייתי רוצה לדעת אם היא רוצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 00:19 לינק ישיר 

האדם זה נכון אם אני יבין ממך שמה שהכי חשוב לך זה שהצד השני יהיה שלם עם החלטתו. 

מה אם לשאול את עצמך מה אתה רוצה? מה אתה חושב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2006 10:22 לינק ישיר 

אני הייתי שואל את עצמי.

האם אני לא התבייש ממנה כשנהיה במחיצת אנשים זרים???

ואני לא מדבר רק על מראה חיצוני אלא גם על פנימיות על בנאדם.. לחסר העמקה הכל פשוט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 13:01 לינק ישיר 

מאוד קשה לי ליכתב על זה . אינדיוידואלי לכל אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 10:13 לינק ישיר 

איזה יופי שיש כאן עוד נעמה  ואני גם מסכימה איתה (טוב חוץ מהענין להוריד אם אין סיבה להשאיר)
אני שואלת (שאלתי) האם יש אור בקצה המנרה, האם אני רואה שיכוללצאת מזה חתונה, אם כן, כן, ואם לא, הביתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 21:11 לינק ישיר 

האם זה האדם שארצה לפגוש בסוף היום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 23:21 לינק ישיר 

האם זה האדם שאני רוצה לחלוק איתו את הזמנים הכי קשים ואת הרגעים הכי יפים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 23:28 לינק ישיר 

האם הצטערתי שהפגישה הסתימה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 00:03 לינק ישיר 

הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס. 

ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל.
א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את  הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. 
ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 01:10 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס. 

ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל.
א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את  הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. 
ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר. 

ג. זה מסוג השאלות שהתשובה עליהם מאד תלוית רגש, ולעניות דעתי, קשה להסתמך עליו בפגישות לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שאלה תאורטית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext