בני היקר,   אני בעד ללבן דברים פנים מול פנים ולא לנהוג באימפולסיביות קטנונית. מכיוון שקשה לי מאוד לתפוס אותך (תבדוק" /> פורום: אחרדים-אלעד - הבנת הנקרא (מכתב פתוח לבני מיצמכר) – בחדרי חרדים
בית פורומים אחרדים-אלעד

הבנת הנקרא (מכתב פתוח לבני מיצמכר)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2006 17:28 לינק ישיר 
הבנת הנקרא (מכתב פתוח לבני מיצמכר)

*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

בני היקר,

אני בעד ללבן דברים פנים מול פנים ולא לנהוג באימפולסיביות קטנונית. מכיוון שקשה לי מאוד לתפוס אותך (תבדוק את הביפר) ואתה מצידך לא יוזם שיחה, אני מציב את הדברים כאן בהנחה שאתה קורא אותם.

השבוע, כתב "אחד ממתנדבי הצלה ישראל" מיני-כתבה ב"קוראים אלעד". לעניות דעתי הלא מחייבת – אתה הוא הכותב. מדוע אני סבור כך? מכיוון שקיבלתי כמה וכמה ד"שים על רכילות שנאמרה עלי על ידך בנושא שנכתב. וזאת, מבלי שעשית את הדבר האלמנטארי הבסיסי והפשוט וזה לברר לפני שפונים לעשות צעד כל כך חריף.

צא ולמד מאפי שטרן, שכעס בדיוק כמוך וקיבל הסבר שהניח את דעתו. הוא עשה את מה שאתה לא עשית - הוא התקשר. כל כך פשוט, כל כך לא קשה.

מכיוון שברמה האישית אני מאוד מכבד אותך ומקנא בך מאוד על הזכויות הרבות שיש לך כשאתה עוסק במה שאתה עוסק, ומכיוון שלהשיג אותך בטלפון לא ניתן, אני אסביר לך כאן את הדברים ומקווה שתבין ותקבל אותם.

רק בקשה אחת יש לי: "תהיה גבר" ותגיב. לא אכפת לי גם טלפונית, אבל תגיב.

במהלך הראיון עם שלומי מלכא בשבוע שעבר, שאלתי אותו איך הם עומדים בקשר עם כל כוחות ההצלה בעיר. שלומי היקר והנחמד ענה שהמועצה חילקה מירסים לכוחות ההצלה והדבר המדהים הוא – שהמתנדבים משלמים על השיחות של עצמם. מכיוון שהתשובה הזאת הייתה ארוכה ונהוג כשהתשובה ארוכה 'להשחיל' שאלה באמצע (הקוראים מאבדים את המיקוד אם זה ארוך) ומכיוון שאני עצמי התפעלתי שאתם, המתנדבים היקרים משלמים על שיחות הסללורי למרות עבודת הקודש שאתם עושים בהתנדבות (אם תשאל לדעתי, הרי שהייתי מוכן לשלם בנוסף על אגרת השמירה גם אגרת "הצלה". ברצינות גמורה, לא בציניות), חשבתי שמן הנכון יהיה להבליט את זה. שכולם ידעו שאתם, האנשים הכי בעלי זכויות בעיר, משלמים על משהו שמן הראוי שלא הייתם משלמים עליו.

יאמר לשבחך שגם אפי, שהוא בחור רגוע והגיוני מטבעו כעס למקרא הדברים. ואולי גם עלי להכות על חטא ולבדוק איפה טעיתי שזהו הרושם הראשוני שנוצר למקרא הדברים. אבל מה עשה אפי? התקשר ושאל. ואתה יודע למה? כי הוא הספיק להכיר אותי ולדעת שאינני נוהג לעשות כאלה דברים ואם קרה משהו אז בוודאי שזה לא בכוונה (להבדיל מהעיתון שכתבת בו, שמרגיל את כולם ל"שמור לי ואשמור לך" ועוסק בחיסול חשבונות עם כל מה שלא נראה לו על פי הכספים, הצומי או הלחץ).

אני גם מתפלא על השורות שנכתבו שם בסיום (זה אתה או טיברגר?) "דברים אלו נכתבים דווקא פה בעיתון 'קוראים אלעד', שמשתדל לתת במה לכולם מחד, אולם מסנן ובודק היטב את התכנים ואת המילים, שלעיתים יכולים להרוס ולהזיק יותר מכל דבר אחר, ועל כך תודתנו !!"

עיתון שמשתדל לתת במה לכולם זו בדיחה גרועה. עם סיפורי הדילים שנרקחים שם אפשר לבנות ספרייה.

ועיתון שמסנן ובודק לא כותב התנצלות במכתבים למערכת על טעות בכתבה על שכר הבכירים. כולנו יכולים לטעות (ובוודאי שגם אני אטעה בעתיד), אבל לטעות רק בגלל שלא עשו את הדבר הכי בסיסי כמו למשל להרים טלפון לאותם בכירים ולברר הכצעקתה זה אדיוטי ולא מקצועי. באותו עיתון שמסנן ובודק כל מילה כתוב על שעת סגירת המקוואות בעמוד 32 ואני יודע שזה כבר הרגיז כמה אנשים שטוענים שרוחנית זה לא בסדר. אז תמסור לו בבקשה שייטול קורה מבין עיניו לפני שהוא משמיץ ורומז שאצלנו לא בודקים...

ולי אישית חשוב להדגיש: אני מאוד מעריך אותך. אני גם לא כועס עליך למרות מה שנכתב. הלוואי הלוואי שהיו לי רבע מהזכויות שלך. באמת. העולם הבא שלך מובטח בגלל הצלת החיים.

אבל ללכת ולבנות הר שלם רק בגלל שלא מבינים את הכתוב (או את כוונת הכתוב) ולא פחות גרוע לא לברר לפני שקופצים – זה לא בסדר.

אני סולח ומוחל במחילה גמורה ואין בליבי עליך מאומה. אני דן לכף זכות ומבין את הכעס, שהרי אם חשבת את מה שחשבת הרי שיש לך את כל הזכות שבעולם לכעוס. בתור יו"ר הצלה ובתור מתנדב מהשורה.

אה כן, וב"קוראים אלעד" חייבים להבין כמה דברים לפני שהם מתחילים להשתולל:

להלך אימים על גופים שמפרסמים אצלי זה לגיטימי בהתחשב בנפשות הפועלות שם.

להזהיר אינספור אנשים שלא יביאו לי חומר זה גם בסדר (שוב, כולנו מכירים את ההתנהלות).

אבל להלחם בעיתון "חדשות אלעד" זה יזיק רק להם. פשוט משום שהם העיתון המוכר והוותיק ומלחמה כזאת מגדלת רק אותי.

וכן, אם המלחמה היא שקרית וחוצה קווים אדומים, אני אגיב. עכשיו בפורום, מחר בעיתון. אני יכול להיות גם פובליציסט כשצריך ויש לי את הסבלנות לעבור כתבה אחר כתבה שם ולבדוק איפה הטעויות (ויש כאלה). אם חושבים שם שלבזבז אנרגיות על דבר כזה זה חשוב - אני מוכן ומזומן לקרב.

כי כשיורקים עלי - אני לא אומר שזה גשם.

אז עצתי הפומבית לך היא כזו: בא או תזמין לכוס קפה. תלמד להכיר אותי קצת יותר ואני בטוח שתשנה את דעתך.

כי הצורה הזאת היא לא הוגנת בלשון המעטה.

בהערכה רבה

יניב

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2006 23:13 לינק ישיר 

אאללעעדד-  עשית נכון שלא הגבת מעל גבי העיתון! ובנתיים 1-0 לטובתך טעויות של אנשים בלחץ.

מיצמכר- אתה נקמן מהסוג הנחות ביותר.וחבל שנתנו לך במה כזו חשובה להוציא את חרצובות לשונך.

טיברגר- אם אתה רוצה שיהיה המשך לעסק שלך ולא ליפול לידים של המתחרים, תתעשת, ותיישר

עובדים מהסוג של מיצמכר עכשיו כי מחר יהיה מאוחר.

קוראים-אלעד- מיצמכר כתבת בכתבה "קוראים אלעד נותן במה לכולם" כמה שזה נכון. כשצביקה מזרים

מזומנים אתם דואגים לתת לו במה. ולהגדיל אותו.

אבל.............כשזה הפוך  אתם נותנים לו במה עד שיצעק "רוצה אני" להזרים.

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הבנת הנקרא (מכתב פתוח לבני מיצמכר)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext