כידוע הטכנולוגיה בדורנו ניתן לנו ע"י הקב"ה לעזור לנו, דור חלש פיזי ונפשי, להתקדם ברוחניות. אם בדורות קודמים הצטרכו לאמץ את המח ולפעמים לנסוע למרחקים כדי ללמוד ולהתחזק, הדור שלנו, דור מפונק, מקבל "גרבר על כפית". *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
אין מה להגיד שהעניין של הפצת דעת רבנו זיע"א, הוא אחד העניינים החשובים ביותר לכל אחד מאתנו. לכן, לפני כשנה עלה לי את הרעיון להסריט את השיעורים שהרבנים מוסרים לנו. אם אנחנו (אני ובעלי) כבר מגיעים לשיעור, למה לא להסריט את השיעור ולהפיק תקליטורים שיכולים להיות מקור חיזוק לאחרים שלא יכולים להגיע לשיעור? למרות שיש הרבה שיעורים מוקלטים לשמיעה, אין הרבה לצפייה. וידוע ש"אין שמיעה דומה לראייה". עד כה הסרטנו כ – 100 שיעורים מאת הרה"ג אליהו גודלבסקי שליט"א (התחזקות), הרה"ג שמעון טייכנר שליט"א (ליקוטי מוהר"ן) והרה"ג אהרן ישכיל שליט"א (סיפורי מעשיות ומשיבת נפש). לפני כמה חודשים המסרטה נשברה ונאלצתי לקנות מסרטה חדשה. הכל לטובה. המסרטה החדשה באיכות הרבה יותר טובה מהקודמת והוידאוים יוצאים ברמה כמעט מקצועית. אני מכינה את התקליטורים לצפייה במחשב בפורמט WMV, אבל אם יש דרישה גם מכינה DVD.
עם כל זה אני זקוקה לעזרה:
1) אין לי מפיצים. אין לי מושג איך להגיע לקהל הרחב. כעת יש לי רק כמה לקוחות שקונים פה ושם.
2) אני נאלצת למכור את התקליטורים במחיר של 10 ₪ ל CD (15 ₪ ל DVD) כדי לכסות את ההוצאות. אני הבטחתי לארגונים של הרבנים שאתן להם 5 ₪ על כל דיסק ועלות התקליטורים והדפסה עליהם עם המדפסת שלי דורש את שאר הכסף. אנחנו מחפשים תורמים שיהיו מוכנים לתרום להפצת הדיסקים כך שנוכל להוריד את המחיר ולעודד אנשים לראות את השיעורים.
מי שמעוניין לעזור או רוצה להזמין תקליטורים, נא לפנות אלי. גם אם יש לכם שאלות ורעיונות אשמח לשמוע.
תזכו למצוות ולהפיץ את אור של רבנו בעולם