בית פורומים אחרדים-אלעד

התנצלות ....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2006 13:25 לינק ישיר 
התנצלות ....

קראתי את הכתבה על "האיש החזק במועצה"..... ועלי להתנצל !!!! ממש לא הבנתי !!! איש ? חזק ? כאילו מה ? ... זכה בפרס יוקרתי ? על פעילות חריגה למען האנושות ? בעל חזון ? גילוי מדעי מדהים ? חריצות בפועלו בתחום האקדמיה ? .... תסבירו לי .... חשבתי שכל תפקידו , יחד עם הטרבלסי השני וצביקה בעל הנסיון הרב (מרמת חובב) הוא לדאוג לכך שימשיך להיות נקי (כפי שהיה בעידן צורי) ..... ועל זה אין לנו ביקורת ??? אז מה הכתבה הירודה הזאת ? ועל מי ???? עאלק עיתון ועיתונאי !!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 19:49 לינק ישיר 

היי!
תגיד שאתה רוצה ללכלך, אל תעשה מניפולציות בדמות כותרת מטעה, ומשחקי מילים של חסר הבנה.
אתה לא צריך לגייס הרבה ממה שממלא את ראשך בכדי להבין מונחים כמו "איש חזק" בהקשר הפוליטי,.
אתה כנראה כן צריך לאמץ "שם" משהו, (מעבר ליכולת?) בכדי ללכלך בצורה מתוחכמת יותר על עיתונאי מוכשר, מהמוכשרים בהם ניחונה העיר! 
עאלק התנצלות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 23:09 לינק ישיר 

אנו מקבלים את התנצלותך הכנה "בהבנה" ואפי' משתתפים בצערך על כל הרשימה  שאינך מבין .............

ולעצם העניין אני חושב שזה הראיון הטוב והמוצלח ביותר שהיה לאחרונה ממש ראיון השנה למרות שזה לא היה בראש השנה.
 ואם זה הכיוון שהעיתון החדש מוביל אליו אז ברור שהוא הולך לשנות את רמת הכתיבה והדיווח בעיר וברור שזה יחייב גם את המתחרה לשיפור יסודי במערכת החדשות שלו.

ומי יודע אולי סוף סוף נתחיל לראות פה עתונות ברמה אחרת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 23:26 לינק ישיר 

חברה להרגיע ומהר!!!!

זה עוד ניק של קורעים אלעד!!!

מקנא אה!?

טוב מאוד שתחיה ויצאו לך העינים....

רפואה שלמה במהרה אמן....

אם זה לא קורעים אז הניק של קוראים מוזמן להכחיש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 00:10 לינק ישיר 

תודה כמובן

(צריך לפנות להייד-פארק שיכינו סמיילי מסמיק)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2006 00:17 לינק ישיר 

מתי. קצת יותר בעדינות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 08:00 לינק ישיר 

למה כל פירגון לאחד דורש ירידה על השני?????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2006 08:06 לינק ישיר 

אלעדי.
 ראה זאת הפוך.
התגובות כאן הן יותר בשביל לרדת על מי שהעמיד את עצמו במקום הנמוך הזה בצורה כה בלתי הוגנת, מאשר בשביל לפרגן.
אבל איך אפשר שלא לפרגן באותה הזדמנות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 08:16 לינק ישיר 

חבר'ה ... להוציא את הלשון משם ..... כבר לא נשאר מה ללקק !!!
עיתונאי ? ראיון השנה .... עאלק ! מה קרה לכם ? המורות שכם בכיתות ב' ועד י"ב מתו לכם באמצע השנה ?
"איש חזק" ... בגלל שהוא "ידיד נפשו" של .... מחצרו של ...
האחד בוגר "אור ברוך" (כנראה לא יצא ממנו ראש כולל !!) ומבעלי חברת קייטרינג שהגישה מטעמים למלכת אנגליה והשני.... בוגר "רמת חובב" בעל Phd במדעי שימוש הלשון במקומות לא נקיים .... וההוא ... העיתונאי המסמיק מבזבז לנו 3 עמודים מנייר שיכל להכיר מטרות נעלות יותר.... כדי לספר לנו כמה קשה היה לו לסחוט "ראיון" מ"ראש המכון לסילוק הזבל של העיר אלעד" .... נו באמת ... וזה עידן העיתונות ה"אחרת" !!!!
תת רמה ....
לפחות המתחרה (ואני לא נמנה על מקבלי השכר ממנו) מעיד על עצמו שהוא זבל ... ומתנהג בהתאם !!!
כל הכבוד על יושרו המקצועי !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 08:26 לינק ישיר 

לאט לכם, בואו לא ניסחף, נכון שהראיון האחרון עשה כותרות בעיר אך בואו לא נשכח שזה יותר בגלל המרואיין יותר מהראיון עצמו.
באמת לא מובן איך הצליח חדשות אלעד להוציא, לראשונה, ראיון ועוד של כמה עמודים מטרבלסי, האיש שעד היום התנגד לזה בכל תוקף,  אולי זה מבשר על שינוי מדיניות  נמתין ונראה.

אך ודאי שזה מוקדם עדיין לתת ציון לעיתון חדש שזה עכשיו רק החל את דרכו מה גם שבאלעד ראינו כבר כמה וכמה שהחלו בהצלחה ולאחר מכן נעלמו, אני אומנם מקוה שהפעם זה יהיה שונה ומאחל לקבוצה החדשה הצלחה מירבית, אך שוב נמתין ונראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 08:54 לינק ישיר 

אני מתקן את ההודעה עקב ההתנצלות (שהתקבלה, אלא מה) ולכשעצמי אני מתנצל על הכינוי "טרול" בחזרה כמובן...

תוקן על ידי - אאללעעדד - 09/05/2006 11:26:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2006 08:56 לינק ישיר 

גיוואלד.
קרא שוב את ההודעות כולן ותראה ש"חוץ מקינו..." אף אחד לא פירגן כאן לשום איתון יותר מידי.
יש כאן פירגון לכותב, ליוזמה ולדרך בה החל.
הוא מוכשר, יש לו קבלות על זה ואני לא מתבייש (או מסמיק) לכתוב זאת ולתת לו את כל הקרדיט כדי שימשיך הלאה לפתח כאן תחרות הוגנת של כתיבה עיתונאית איכותית.
הראיון עם טרבלסי יכול בהחלט להיחשב כציון דרך של אחד משלבי ההתחלה.
האמינו לי שכשתהיינה פאשלות (נקווה שלא כמובן) אני, כשלעצמי לא אהסס להתמקד בהן.
 אני לא עובד אצל יניב, לא ראיתי אותו מעודי פנים אל פנים ואין לי הרבה עניין בו אישית, יש לי עניין בהצלחתו, כדי שאכן רמת העיתונאות כאן בעיר תהפוך לפחות "תלוייה בדבר" (בדברים, בהרבה דברים, בכל כך הרבה דברים שכבר לא רואים את היער...).
והוא יכול. אם רק נדע לפרגן (בפרופורציות, אבל לפרגן!) אנחנו נהנה מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 09:39 לינק ישיר 

טוב נו.... התנצלתי בפרטי ... ואתנצל בפורום ...
ניסיתי קצת לעורר ... והאמת שכנראה הצלחתי ...
בכל מקרה רציתי כאן למחות על כך שנותנים במה וכבוד יתר לאנשים ששוכחים שבסה"כ הם עובדים במפעל שלנו (מועצת אלעד) ושאנחנו משלמים להם את המשכורת. זה שהם הגיעו לכאן בגלל שהם ידידי נפש של ... ושהכניסו אותם לג'ובים לא כ"כ בגלל כישוריהם האמיתיים או השכלתם המתאימה .... ניחא
אבל שישחקו לי אותה ש.... הם לא מתראיינים ... לא מספרים על תכניותיהם ... וגם לא ישתפו אותנו ( אנחנו ! המעסיקים שלהם !!! ) במה שהם מתכוונים ומתכננים לעשות עם הכסף שלנו !!!! זה פשוט מטריף אותי ! מה עוד שב א' ב' של נקיון ותחזוקה שוטפת של העיר ... הציון בינתיים הוא : 0 !!!!
תגידו לי שאני טועה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 09:48 לינק ישיר 

אגב הקפצת האשכול הישן (מפברואר !) בנושא אינטל .... עשיתי זאת כי חשבתי להציע שהעיתון החדש יכלול מדור מעקב אחר הבטחותיו של ראש המועצה .... לדוגמא : הבאת אינטל לאלעד. אולי זה ידרבן אותו לעשות משהו ולהזהר בהכרזות חסרות תוכן וכוונה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 11:27 לינק ישיר 

ואני לתומי חשבתי שמזרוחניק כמוך יש  הרבה יותר שכל מחרדים כמונו..

(מורות בביתה י"ב יש  רק אצלכם)

אז אתה טיפש,יקח לך קצת זמן ללמוד אורח חיים נורמלי!

יש לך ביקורת על המועצה זה נורמלי,להוציא את זה על אדם שלא חייב לך דבר
לא ביקש את אמונך,
ועושה שירות טוב (אפילו מצוין בהרבה מהעיתון הכאילו "נחשב")לתושב

מגיע לו תודה ושוב תודה!

אני רואה שלמדת די מהר להיתנצל זה חיובי!

בפעם הבאה שיהיה לך ביקורת תכתוב את זה קודם על דף..
ותנסה לבחון נגד מי הבקורת!!
כך תמנע מעצמך פדיחה,והורדת האינטליגנציה שלך ברבים...

יהי רצון שבקשתך והיתנצלותך יתקבלו ונראה אותך הרבה בפורום בהמון תחומים ולא רק נגד ונגד...בהצלחה!

(הצעה תפתח שירשור מיוחד לתלונות נגד המועצה/הבטחות  שנשכחו או שעתיד להישכח!! זה יועל ולא יזיק))))

תוקן על ידי - מתיXX - 09/05/2006 11:37:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 11:27 לינק ישיר 

הצעתך התקבלה.

אם כי אני רוצה לברר את הנושא הזה יותר לעומק. מה בדיוק היה שם ומהן הסיבות ששום דבר לא יצא לפועל.

לדוגמא, מאוד ייתכן שהרעיון עלה אבל היה רחוק משלב הביצוע (כמו רעיונות אחרים שבוודאי עלו) כמו שמאוד ייתכן שיש כאן שלומיאליות-משהו.

אני אבדוק בע"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > התנצלות ....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext