*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
ביטאון ש''ס נגד NRG יהדות
''יום ליום'' תוקף את ערוץ יהדות: ''הזבובים מחפשים במקום שימצאו את רצונם. כתבת מוזרה... דווקא במדור הנקרא 'יהדות' כשלא ממש ברור האם הוא בעד היהדות או נגדה''
*
קריות גם תוקף את ההתנהלות הפנימית בתוך יהדות התורה: "באגודת ישראל ודגל התורה הגיעו להבנה כי כל אחד מתייעץ עם רבותיו", נכתב במאמר, "כשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות. אמנם יש דעות חלוקות בעניינים שונים אבל מכאן ועד האשמות הדדיות ובזיון האחד את חברו מעל כל במה הדרך ארוכה מאד".
בסופו של המאמר מבקש הכותב מאנשי יהדות התורה להיזכר בעבר: "כשיהדות התורה היתה חברה בקואליציה בממשלת השמד שתיזכר לדיראון עולם אנו מעל במה מכובדת זו לא תקפנו".
המאמר השני שמתפרסם על ידי עורך "יום ליום" יוצא יצחק קקון במתקפה אישית נגד אדם אחד – ככל הנראה חבר הכנסת משה גפני. קקון אינו מציין את שמו של גפני במאמר: "תנועת ש"ס מאז הקמתה הולכת אחרי הוראותיו של והנהגתו של מר"ן. כל הניסיון הנבזה של השבוע האחרון על ידי חבר כנסת בודד להכניס אל אש הלהבה שטרם בוערת את גדולי ישראל היא שפלות ונבזות אוי לו הזהר מגחלתן".
קקון ממשיך לתקוף את חבר הכנסת *--
><*
*--endremove*האלמוני לכאורה מדגל התורה: "היום כשש"ס השיגה 2.8 מיליארד שקלים. הרבה הרבה יותר ממה שהשיגה בעבר יהדות התורה. קם לו אותו חצוף ומנסה לגמד את ההישגים של ש"ס ועוד קם להשמיצנו. וזאת עוד שהוא יודע שאף בעת כתיבת שורות אלו הם רצים לאולמרט כדי לחתום על הסכם קואליציוני ששוויו קטן הרבה יותר מזה של ש"ס. חוצפתו של אותו חבר כנסת לנסות ולפגוע ברבותנו היא חציית קו אדום ולא נשתוק על כך".
למרות שהמאמר לא מותיר ספק, מכחיש ח"כ משה גפני כי הדברים נכתבו עליו: "אני לא מדבר נגד אף גדול בתורה ולכן הם לא תוקפים אותי. אומנם התנגדתי לבלוק חוסם אבל זו לא העמדה שלי אלא העמדה של יהדות התורה".
בכיר בש"ס אמר בתגובה ל-NRG מעריב: "לשמוע את יהדות התורה נואמים ומתבטאים נגד ש"ס כאילו לא היה אתמול וכאילו אין מחר זהו ביטוי קומי להתנהלות טראגית. יש מי שיגידו כי מקווים שבמסגרת המו"מ הקואליציוני, ביהדות התורה ישיגו הישגים להרחבת סל התרופות בתרופות נגד בעיות זיכרון. אולי חלק מחברי יהדות התורה שכחו אבל הציבור לא שכח".
תוקן על ידי - טסדיק - 11/05/2006 16:11:11