| נשלח ב-12/5/2006 16:33 |
|
| |
מה עדיף מגולח או זקן
לאחרונה נתקלתי בתופעה, שבנות מבקשות בחורים אך ורק מגולחים. מה דעת חברי הפורום מה עדיף על מה: מגולח או מזוקן, והאם יש למראה החיצוני השלכות על חיי היום יום, או שזה סתם העדפה? והאם זה שייך רק לחוגים מסויימים או לכל הציבור החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2006 16:50 |
|
| |
אתה רציני שרק לאחרונה נתקלת בזה?
נראה שכבר שנים שרוב הבנות רוצות מגולח. (גם אני). עניין של העדפה. דעתי האישית, זה מאד מבגר את הבחור.
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2006 22:37 |
|
| |
מגולח או זקן? עניין של העדפה אישית... אני אישית מעדיפה מגולח, שזה מראה יותר אסטתי,נקי וצעיר. הזקן מבגר יותר.. ויש את האמצע-זיפים שזה מראה גברי...אך לא לכ"א זה מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2006 23:31 |
|
| |
לענ"ד צריך לדון כל זקן לסנטרו, זא'- יש כאלה שמתאים להם זקן ויש כאלה שפחות והאמת היא שבסופו של דבר כולם מגדלים זקן, אז למה לעשות מזה ספור?..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2006 23:40 |
|
| |
כולם מגדלים בסוף? לא הייתי חותמת על זה, אבל מילא :)
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2006 14:08 |
|
| |
דווקא מתמונות מחזור עתיקות של ישיבות מלפני חמישים ושישים שנה, לא רואים בחור מזוקן אחד לרפואה. לי נראה שדווקא בעשרים שנה האחרונות יש העדפה למזוקנים. אמנם בקו הכללי יש יותר ביקוש למגולחים ולא נראה שזה ישתנה, אבל ביחס ל'פעם', יש עדנה לבעלי הזקן.
"אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"... (רבי נחמן מברסלב)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2006 10:08 |
|
| |
מגולח!!!!!!!!!!!!!!!! אולי עוד כמה שנים (וכמה ילדים) זקן, אוליייייי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2006 15:37 |
|
| |
אני מצידי היתי מגדל קצת זיפים זה משווה לי מראה מבוגר ורציני .
אבל מה לעשות השידוכים היום ממש קשה הן לא רוצות ...
לך תבין , נשים.
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2006 18:38 |
|
| |
לאחר ל"ג בעומר, אלה הנוהגים להתגלח חזרו לצורתם המקורית, אכתוב את דעתי בנושא. אני חושב שיש הבדל בין המגזרים השונים. חסידים לעולם לא יתגלחו אלא יגדלו זקן. יש ביניהם שיסדרו את הזקן ולא יתנו לו לגדול פרא, אבל לגלח לגמרי, בשום פנים ואופן. ליטאיים, אפשר להגדירם כשני סוגים, מודרניים וחזו"א. המודרניים יתגלחו, החזו"א יגדלו זקן. בני עדות המזרח בדרך כלל מתגלחים בצעירותם, ואלו המחפשים חזות מבוגרת יותר יגדלו זקן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2006 19:07 |
|
| |
יצחק, תודה על ההחכמה. לא הבחנו בזה עד עכשיו, ופקחת לנו עינים עוורות.
"אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"... (רבי נחמן מברסלב)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2006 21:57 |
|
| |
בזמנו שהיתי שידוכים יצאתי עם בחורים עם זקן ובלי רובם באמת היו ללא זקן אבל המזוקנים לא בגלל הזקן זה נגמר בעלי אז היה מגולח והיום עם חצי זקן 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2006 01:11 |
|
| |
בס"ד
שרית560...
את מנסה לומר שכיון שאח"כ כולם הולכים ומגדלים זקן אז את אומרת לבנות הסמינר בנות! זה לא חשוב ועל תורידו בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2006 17:56 |
|
| |
עכשיו נסחפת מי שמגולח זה מראה על השקפת עולם אני לא חושב שזה מראה אחרי החתונה וודאי שלא מראה לפני החתונה שאז יש עשרות סיבות למה לא להתגלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2006 20:08 |
|
| |
כל אחד לפי מנהגי הוריו!!!
|
|
|