בית פורומים אחרדים-אלעד

שיתוף פעולה פורום - עיתון - לדעת נט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2006 00:49 לינק ישיר 
שיתוף פעולה פורום - עיתון - לדעת נט

חברים יקרים שלום

שוחחתי עם מנהלי אתר "לדעת נט" על אפשרות של שיתוף פעולה בינינו לבינם. המילה "בינינו" מתכוונת גם לעיתון שאני עורך בו "חדשות אלעד" וגם לפורום "חרדים אלעד".

באתר "לדעת נט", רק למקרה שמישהו לא מכיר, יש חלון מבזקים 'רץ' בצד שמאל וכמובן כתבות עם תמונות וכו'.

שיתוף פעולה כזה ישדרג את הפורום ברמה מסוימת וזה יהיה מעניין יותר כמובן, עם חשיפה גדולה יותר מן הסתם.

התלבטתי כיצד להתייחס לנושא הקרדיט.

לגבי תמונות, בוודאי שצריך לתת קרדיט (וזה גם לא תופס מקום). לגבי ידיעות, אנא כתבו כאן את דעתכם. זה יהיה מצחיק קצת להכניס לשם מבזקים וידיעות כל פעם בשם אחר. חשבתי יותר על הכיוון הבא:

אם את הידיעה אני מכיר רק מהפורום, לכתוב "פורום חרדים אלעד" או בקיצור "חרדים אלעד". אם זו ידיעה "שלי", לעשות קידום שווקי לעיתון ולכתוב "חדשות אלעד".

אשמח לשמוע את דעתכם.

אתם בעד? נגד? נמנעים? יש רעיונות? יש הארות?

נ.ב.

במקרה יוצא דופן, נניח אם מישהו מתנגד נחרצות מסיבה כל שהיא שידיעה בלעדית שהוא הביא תופיע שם - שיודיע בבקשה. זה יהיה קצת קשה לבקש מכל אחד אישור באישי ומצד שני זה לא הוגן שאני אבקש שכל אחד יכתוב "מסכים" או "לא מסכים" על כל ידיעה.

לינק לאתר: http://www.ladaat.net/old/index.php

תשוטטו ותכירו.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2006 07:37 לינק ישיר 

(בעקבות פנייה באישי)

וליתר הדגשה:

במקור, שוחחנו על העברת ידיעות בגלל העבודה שלי בעיתון. הוספתי את ההצעה של ידיעות מהפורום, לא חיברתי ביניהם.

יש לציין כי הפורום הזה לא קשור בשום אופן ל"חדשות אלעד" וישנה הפרדה ברורה... ייתכן ומישהו יקבל תחושה כאילו רק צד אחד מקבל כאן במה (וחווית ה"לדעת נט" מעצימה את ההרגשה הזו), ולא היא.

זה מקרי, לא אבסולוטי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2006 09:50 לינק ישיר 

לא כל כך מבין מה האינטרס שלך בזה
סה"כ הכנסות מפרסום אם ישנם הולכות לאתר הזה.

אם יש לך מספיק תוכן תוכל להקים אתר לעצמך שירכז נייעס חרדי ואלעדי ואז תוכל לקבל תמלוגים של פרסום זה לא כל כך מסובך רק צריך שהאתר יהיה מעניין באמת ומתחדש כל הזמן.

בס"כ מי שגולש בחדרי חרדים מקבל מנה גדושה של נייעס שאני לא חושב שאחרי זה צריך עוד משהו אבל מי שיקח את התוכן של חדרי חרדים ויהפוך אותו לאתר יעשה כסף טוב לדעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 09:59 לינק ישיר 

אין לי אינטרס חוץ מהשיווקי.

בכל פעם שיהיה כתוב שם "חרדים אלעד" (ואולי עם איזה לינק לכאן) הרי שהגדלנו את כמות הנכנסים.

ככל שיהיה כתוב "חדשות אלעד", הרי שקיבלתי חשיפה ארצית לעיתון מקומי (וקשרים וכו').

זה הרעיון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2006 10:48 לינק ישיר 

יש לי רעיון יותר טוב בשבילך

אתר רוטר נט הוא בעל חשיפה הרבה יותר גבוהה מלדעת

כל ידיעה שמוכנסת לפורום סקופים שם עוברת לסקריפט חדשות מובנה שנמצא בהרבה מאוד אתרים גם קליק על הידיעה מעביר ישר לפורום עם הניק שלך ואתה יכל לשים שם חתימה וכל מה שאתה רוצה בשביל לפרסם את חדשות אלעד.

תבדוק את זה

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=list&forum=scoops1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > שיתוף פעולה פורום - עיתון - לדעת נט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext