בית פורומים בחדרי חרדים

קופרשטוק בפעולה. מירון תשס"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2006 18:51 לינק ישיר 
קופרשטוק בפעולה. מירון תשס"ו
מצורף קובץ

בן ציון עסוק בפרטים הקטנים:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 18:53 לינק ישיר 

מצורף קובץ

בן ציון במבט עייף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 18:54 לינק ישיר 

מצורף קובץ

כבר שותים פפסי ומירינדה מהברזים. ישתו ענוים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 19:07 לינק ישיר 

פוקער-שטאק בכינויי החביב של החברה ממתמידים
אכן עשה את זה הוא היחידי שדואג לדברים האמיתיים וראוי לתמוך בו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 20:25 לינק ישיר 

"חיים מילר" בגירסא ירושלמית.

חיים מילר מצטלם עם הפח זבל שליד הבית שלו, וקופרשטוק מצטלם ליד מי שצובע או תיקונים קלים במירון.

אני אישית מכיר את בנציון מהבית יעקב הישן  - ומדובר בבן אדם ביצועי ולעניין.

איני יודע מה קרה לו שבזבז עשרות אלפי שקלים לחלק לכל בית ישראל (או כדבריו חצי מליון)
דפים עם גרפיקה מאוד יפה ועשרות תמונות שלו ליד כל מה שזז, ותשבחות על עצמו - לא פחות מחיים מילר,
אף אחד לא עשה כלום רק בנציון וכו'.
ועל מכתב שהוא שם הוא חותם בשם הרב בנציון קורפשטוק, (מעניין שהוא שכח להוסיף לעצמו שליט"א).

מי שיודע מה קרה לו שיודיע לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 21:57 לינק ישיר 

והנה הציני התורן, כולם מחלקים אוכל, והנה קם אדם ביצועיסט לכל הדעות ולא רק במירון, שהרחיב שבילים חיבר גשרים, הביא שתיה, שלא עשויה מענבים, והכל לרווחת הכלל, ואז צריך לבוא הציני התורן ולהשוות אותו למדושן העונג שמצטלם ליד פחי אשפה.
במילה אחת: בושה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 22:13 לינק ישיר 

קול מהרמה, (ביקשת בושה - התביישתי)

גם "חיים מילר" היה אחד שעושה באמת ועשה המון לציבור, ואז זה מגיע - רואים שלא צריך באמת לעשות - מספיק לצלם, ולהוציא עיתון, וכו' וכו'.

ואני (כפי שכתבתי מכיר אישית את בנציון בתור איש ביצועי וכו') רואה שהוא אוטו טו  נהפך לחיים מילר בגירסא ירושלמית מתריע על זה,

בשביל מה תמונה על כל שיפוץ וכל צביעה, זה בדיחה, אצלי בבנין גם צבעו את החדר מדרגות (ושכחו להביא צלם), ועל כל מזגן צריך עשר תמונות, ועל חמש מטר שהרחיבו שביל 50 תמונות,

אני יתן לך דוגמא : האדמו"ר מגור היה בשבת באשדוד והכינו מתחם לתפילות והכשירו ועבדו שם יותר מכל מה שבנציון עשה במירון (לטענתו מר"ח אדר), ושום צלם ושום גיוס כספים וכו',

ממתי גובים כסף על כל צביעה מסכנה וכל החלפת יציקת הבטון במרפסת וכו',

אני לא יודע מה קרה לו להרב בן ציון, אולי בעקבות הנכתב הוא יתעורר ויעשה ולא יפרסם כ"כ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 22:23 לינק ישיר 

אני - חזור בך!

יש יהודי שבמסגרת הארגון שלו פועל יחד עם עוזריו, לרווח העולים למירון.

נכון שעד השנה הוא שתק, ולא עשה פרסמות.
אבל תחשוב ותשכיל, הרי הוא מתפקע לראות את כל הארגונים שחוץ מהאוכל ושתיה לעולים מירונה, ונשאר להם ולב"ב ולכל הנילווים אליהם למשך כל השנה כולה, הם לא פעלו כלום, לא בדרך לרשב"י ולא בציון עצמו.
(ולא רק זה, אלא שהיה ארגון אחד ש"ניכס" לעצמו את הצבת השירותים ושם שלט על השירותים ועיני המצלמה, ומפרם זאת בגאון. זה מקפיץ).
ומאידך עומד לו בן ציון ובקושי מצליח לממן את הוצאות השיפוצים והתיקונים שמבצע, שהם לכו"ע הכרחיים וחיוביים, ו-5 הארגונים האחרים שמהתרומות שנותנים כלל ישראל לכל אחד מהם אפשר להאכיל ולהשקות חצי מיליון אם לא מיליון איש בסעודות שלמה בשעתו.

לכן אמר ועשה ר' בן ציון קופרשטוק עם עוזריו, והחליטו ג"כ לצאת במסע כדי לממן את ההוצאות הרבות של פעולותיו המגוונים. ופעם אחת אחרי שנים רבות להוכיח למי החותמת ולמי הפתילים, מי זה שבאמת עומד מאחורי כל הארגון הלוגיסטי העצום של הכנת המתחם של ציון הרשב"י.

ולסיום:
העיקר שהתקבלו תפלותינו לרצון. מזאל אובן געפוליט אלעס גוט'ס. בני (- ח"י רוטל), חיי (- לכל השמות שמודבקים מעל הציון הק' הזקוקים לרחמי שמים), ומזוני (- שלכלל ישראל יהיה פרנסה ברוויח כל הארגונים והמוסדות ואישים והעסקנים אנשי צדקה וחסד, הפועלים לעמן רשב"י ולמען רווחת ישראל הבאים לרשב"י - רוב אושר ועושר, כי כדי וכדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 23:05 לינק ישיר 

כמו שאמר לי פעם יהודי ירושלמי שמגיע למירון בתדירות גבוהה, על כל הארגונים, הם מגיעים שעתיים לפני כולם מחלקים אוכל וקוראים לעצמם אנשי מירון.
הפעם בן ציון כנראה נקרע מההוצאות, החוברת שלו לא משקרת, היציקות, הברזל, המהנדסים זה לא בחינם.

למען הסר ספק, אין לי דבר וחצי דבר עם בן ציון, היכרתי את פניו מהרחוב, והיה נראה לי כמו עוד איזה שלעפער, לפני פסח הלכתי עם חבר לעזור לו לסחוב את החלוקה שקיבל משטרן, ובדרך אגב נתקלנו בבן ציון, וחברי אמר לי "הוא מרים את כל העסק", וכעת ראיתי את החוברת שלו, אני מוכן להיות שכן שלו בעולם הבא גם אם זה בגהינם.

אם אני לא טועה, אין לו טנדר מרצדס, ולא טנדר פולקסווגן וד"ל.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 03:02 לינק ישיר 

העיקר חסר מהספר,

מי שמכיר קצת את הביוקרטיה הקשה ששולטת במירון לא יעיז לפתוח את הפה נגד בן ציון קופרשטוק.

אם אתחיל לכתוב על כל מה שקורה במירון מעכשיו עד מוצאי ל"ג בעומר לא אסיים, ההקדש הספרדי, הרשויות למיניהם הדתות התיירות וכו' כל גוף ובלאגנים ואפוטרופסים ונוהלים, אין לכם מושג איזה אומץ וביצועיסט, צריכים להיות בכדי להכניס מסמר במירון.

באמת כל הכבוד לבן- ציון.

אבל מה כל הדברים עולים כסף.

סליחה על ההשואה לחיים מילר, הוא יושב בבית ושולח מכתבים ומצטלם ליד פחי אשפה, 

אתם יודעים איזה לוגיסטיקה דורשת, להכשיר מקום לחצי מיליון איש. במשך 24 שעות. כן זה פשוט פותחים את הברז ויוצא פפסי. יש שבילים וגישות, יש שירותים, כן לעיריה זה דבר מאוד קל, אבל בן אדם לא בתור גוף ממשלתי, הכל עולה כסף, 

אני חושב שבן ציון היה מוכן לעשות איתך עסקה פשוטה, קח על עצמך את כל ההוצאות. והוא לא יתפרסם, או במילים אחרות תן לו רעיון איך לגייס את הכסף. בלי פירסום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 10:12 לינק ישיר 

אני חושב שמי שהשמיץ פה את בן ציון קופרשטוק חייב התנצלות.

זו היתה הפעם הראשונה שקראתי חוברת התרמה, מראשית ועד אחרית, והכל אמת לאמיתה, בעצם לא צריך בשביל זה חוברת, כל מי שמגיע למירון כמה פעמים בשנה, והייתי שם בשבת האחרונה, רואה מיד את השינויים הרציניים והמבורכים שעשה קופרשטוק במקום הזה.

הוא הראשון שלא שואל שם אף אחד, פשוט בא ועושה, שובר ובונה, מזיז ומרכיב, וכל אלו שכל השנים לא נתנו לאף אחד להזיז שם חצי לבנה בשביל הציבור, פשוט משותקים לנוכח העובדה שהאיש לא שואל אף אחד, לא מבקש רשיון מאף גורם, בא עושה מבצע ובונה, והכל לרווחת העולים מירונה, בל"ג בעומר וכל ימות השנה.

והדבר עולה כסף - הרבה כסף, והיום הדרך היחידה להשיג כסף זה בפרסום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 10:45 לינק ישיר 

אני 6338,

מבקשים ממך התנצלות.

תמחול קצת על כבודך בבקשה, ותעשה את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 11:02 לינק ישיר 

אני רוצה להצטרף לאלו המגינים על כבודו של ר' בן ציון. (דרך אגב, בעידן האינפלציה בתוארים, מותר לכל הדעות לקרוא לו גם "הרב").

ראיתי את עבודתו ויגיע כפיו בערב שבת קודש דנן, והתפעלתי עד מאד מהחריצות, מאי הזנחת אף פרט קטן, מהמסירות, מהחשיבה הפרקטית וגם בצורה שתתאים למקום קדוש כזה.

את החוברת הוא עשה בחכמה, וכפי שכתבו קודמיי, שכיום שכל ארגון זוטר מפרסם על עצמו וכו', הרי לא תהא כהנת כפונדקית, ויפה עשה בעתו ובעטו.

יבורך מן השמים, וזכות התנא הא' רשב"י יגן בעדו ובעד כל בני ביתו, ובעד כל העוזרים והמסייעים בידו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 10:58 לינק ישיר 

ברוך דיין האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 15:21 לינק ישיר 

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קופרשטוק בפעולה. מירון תשס"ו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext