האם התפילה החגיגית אכן מתקיימת? ואם כן האם גם בליל שבת או רק בשבת בבקר? ומהי רשימת החזנים הסופית ? ואיזו מקהלה תהיה? תודה מראש לכל מי שיבהיר את הפרטים אברהם
נשלח ב-15/5/2006 01:00
ובכן, 5 חזנים, הלפגוט רנד, מילר אדלר ומזרחי. מקהלתו של רפי ביטון. התפילה גם בליל שבת. זה הפרטים שידועים לי. מי שיודע עוד שיוסיף.
נשלח ב-15/5/2006 08:21
לפי מיטב ידיעתי החזן אלברטו מזרחי לא יטול חלק בשבת זו.
נשלח ב-15/5/2006 08:38
יופיעו רק שלשה חזנים: הלפגוט, מילר ורנד. הלפגוט יעבור לפני התיבה בליל שבת, רנד בשחרית ומילר במוסף. החזנים יבצעו גם דואטים וטריו כיד רוחם הטובה עליהם. תלווה אותם המקהלה המעולה בניצוחו של רפי ביטון.
אדלר אינו יכול להיות שם באשר באותה שבת הוא יתפלל בביהכ"נ מוהליבר בבני-ברק.
1. א"כ, מתי יתפלל אדלר? 2. מי שיבוא רק בבוקר - האם יזכה ג"כ לשמוע את הלפגוט?
נשלח ב-19/5/2006 00:45
אני לא יודע בקשר לאדלר, את הלפגוט תשמע בבוקר בדואטים ובטריו.
תוקן על ידי - גיא_gia - 19/05/2006 0:47:35
נשלח ב-19/5/2006 13:40
לתשומת לב כל הצופים! ובמיוחד לגיא, וציקצורים.
אדלר לא יהיה שם בת"א!! זה טעות ברורה! בשבת במדבר אדלר וסובול יופיעו במהוליבר !!! וכמו שכתב hhcpa
נשלח ב-19/5/2006 18:13
תודה לשניכם. עכשיו הכל ברור. שבת שלום.
נשלח ב-21/5/2006 08:26
ובככן עדכון לגבי התפילות בביהכ"נ הגדול בת"א בשבת הקרובה:
בקבלת שבת יעבור לפני התיבה בן ציון מילר. רזא דשבת דואט של מילר וישראל רנד. ערבית יצחק מאיר הלפגוט. השכיבנו , יצירה על בסיס של שלום סקונדא בשילוב דוד קוסוביצקי ותוספות משלו ישמיע רנד. בשחרית יעבור לפני התיבה ישראל רנד. יתכן שבעזרת אבותינו יצטרף אליו הלפגוט. הוצאת ספר תורה - הלפגוט שיבצע את בריך שמיה של דוד קוסוביצקי ואת אב הרחמים של מכטנברג. ברכת החודש - הלפגוט. תפילה לשלום המדינה ומי שבירך לחיילי צה"ל בלחנו שלו ישמיע ישראל רנד. מכאן ואילך עד סוף מוסף בן ציון מילר.
כך שגם בערב שבת וגם בתפילות השבת אפשר יהיה לשמוע את שלשת החזנים.
נשלח ב-22/5/2006 01:06
אני כתבתי על אדלר בגלל מה שראיתי כאן באשכול הזה: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1805783 בלשון הזה: מהנהלת בית הכנסת נמסר כי על כל האירוע ינהל ויפקח החזן הקבוע של בית הכנסת, הלא הוא יקירנו הרב חיים אדלר שליט"א. כנראה בגלל שאדלר קיבל הזמנה לשבת בב"ב אז הוא פרש.
hhcpa , תודה רבה על הפירוט המלא.
נשלח ב-23/5/2006 09:38
hhcpa , תודה רבה על השלמת הפרטים המבטיחים עונג שבת במיטבו. אודה על קבלת פרט אחרון חסר - שעת תחילת התפילה בבוקר.
נשלח ב-24/5/2006 19:30
אין ספק שמצפה חוויה יוצאת דופן למי שיבוא לתפילות. כי ככל שקונצרטים יהיו מרוממי רוח, עדיין לא ניתן להשוות קול טיבעי בבית כנסת לעומת קול היוצא ממערכת הגברה. ואין לי ספק שאם אצליח אי"ה להגיע אני אתרגש עד דמעות לשמוע את מילר והלפגוט גם יחד.
ובכל זאת, לו היתה בידי מכונת זמן [והיא היתה עובדת באופן שלא היה מחלל את השבת] שהיתה מובילה אותי אחורה בזמן לבית כנסת שבו היה מתפלל משה קוסביצקי - לשניה לא היתי מהסס לעלות על המכונה הזו.