|
|
| נשלח ב-21/5/2009 15:00 |
|
| |
אז בעצם יש כאן ניצול????!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 16:26 |
|
| |
לא הבנתי את כוונתך, מי מנצל את מי?
אני רק באתי להצביע על כך שהמציאות השתנתה בכמה עניינים, ואי אפשר לברור רק את מה שנוח, כי הדברים קשורים אחד לשני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 18:51 |
|
| |
תרי
תשובה יפה (זהו כמובן אחד הנזקים שגרם החינוך של בית יעקב).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 21:24 |
|
| |
תרי, יראו עניך מה שאצבעותיך כתבו!!! המצב השתנה, אז למהרק לכוון אחד?????????
והחברה בישיבות מנצלים את בנות ישראל כי יש ביקוש לבחורים לומדים יותר מהצע
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 21:32 |
|
| |
זה פרק א' בכלכלה, כאשר יש ביקוש יותר מהיצע, המחירים עולים.
חלק משיטת חינוך היא ליצור התאמה בין הביקוש להיצע (בעברית פשוטה את צריה לשווק את עצמך במשהו יחודי, שאותם בחורי ישיבה ירצו. לדוגמה (וזו דוגמה בלבד) אם אין לך כסף היום אולי יש לך מקצוע מכניס שמפצה על כך וכדומה).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2009 02:43 |
|
| |
מאמינה, המצב לא השתנה רק לכיוון אחד. את באת עם טענה: למה היום יש כל כך הרבה שיושבים ולומדים ורוצים תמיכה מהשווער, דבר שפעם היה נחלתם של מעטים. ועל זה אמרתי לך שפעם גם לא כל בחורה רצתה דווקא בחור שיושב ולומד. אולי אם תוותרי על זה אז לא יעכב מה שאין לך דירה להציע? אלא מה, את רוצה את האידיאלי מבחינה רוחנית ולא מוכנה לוותר. אז כל הכבוד לך על זה, אבל למה את לא מפרגנת אותה מדרגה גם לבחורים שיושבים ולומדים? אולי גם הם רוצים את האידיאלי מבחינה רוחנית? או שאת מוכנה שיישבו וילמדו רק שלא ידרשו תמיכה? ממה הם אמורים להתקיים? זה שפעם היו מעטים שנתמכו היה טוב פעם כשרק מעטים למדו. היום רבים לומדים אז רבים צריכים תמיכה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2009 10:39 |
|
| |
שרפ, מה נסגר אתך ועם קריירה? לי ב"ה יש עבודה טובה ועוד הרבה מעלות טובות שבחורים בד"כ אוהבים, אבל לא בדיוק בודקים את זה, כל שידוך לפני פגישה יורד אחרי ששואלים כמה נותנים, זה נשמע לך הגיוני? ומה שאני אומרת, לא כולם עילויים שיש להם את הזכות לבקש דירה
אני לא מחפשת את העילוי, שלא מתעניין ולא מבין בעו"הז . וזו הנקודה,תרי, לא לכל אחד מגיעה התמיכה המיוחלת !! המצב בחברה שלנו הוא לא הגיוני, כולם יודעים את זה אבל אף אחד לא מוכן להודות כי הוא עלול להפסיד דירה, לא חושבים על ההפסד האחר שעלולים להפסיד, לי בכל אופן, יש את האמונה שמה שמגיע לי יגיע בצורה הכי טובה בלי שההורים שלי יקחו על עצמם שקל יותר ממה שיש להם. נקודה. אני באופן אישי מתנגדת לסחר אנשים שקיים בשוק שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2009 11:48 |
|
| |
גברתי היקרה,
אם את מתנגדת ולא נראה לך, אולי תנסי במקומות אחרים בהם נותנים יותר משקל למעלות שלך ולא לכיס של אביך?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2009 07:29 |
|
| |
בע"ה יש עוד אחד שפוי, אני בטוחה, כי לכל אחד יש את הזווג שלו
|
|
|
|