|
|
| נשלח ב-28/5/2012 23:52 |
|
| |
| מאושרת_17 כתב: |  | וזה לא מעיד על אופי איכותי של בחור..
|
| זה מה שמאושרת כתבה לפני כן,ואח"כ כתבה שזה מראה על ריקבון אם שואלים אותי,זה מקרה מפורסם של
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 00:12 |
|
| |
דיי, לא יפה...P: (כן, גם העמוד שנהרס...)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 15:07 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | וזה לא מעיד על אופי איכותי של בחור..
זה מה שמאושרת כתבה לפני כן,ואח"כ כתבה שזה מראה על ריקבון
אם שואלים אותי,זה מקרה מפורסם של
|
|
פי מאה.. התכוונתי שעישון סיגריות זה מעיד על אופי לא איכותי של הבחור.. ובנוסף זה מראה על ריקבון..
אז התבלבלתי בין המילים מה קרההה???...אבל מפה ולקחת את זה רחוק.. לפיצול אישיות.. יש מרחק רבבב...!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 20:34 |
|
| |
בחור מעשן - "שומר נפשו תרחק"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 23:59 |
|
| |
| מאושרת_17 כתב: |  | פי מאה.. התכוונתי שעישון סיגריות זה מעיד על אופי לא איכותי של הבחור.. ובנוסף זה מראה על ריקבון..
אז התבלבלתי בין המילים מה קרההה???...אבל מפה ולקחת את זה רחוק.. לפיצול אישיות.. יש מרחק רבבב...!!!! |
|
טוב, אם ככה,קבלי נא את התנצלותי. בקשר לעצם הנושא,לדעתי זאת טעות נוראית להסיק מהעישון על אופי של המעשן,באשר העישון מתחיל בגיל צעיר כאשר הנער מחפש את הריגוש הזמני,ההשתלבות בחברה וכדו' לאחר זמן,כאשר הריגוש נעלם,נשארת ההתמכרות לניקוטין,דבר שקשה להפסיק עם כל הרצון הטוב. לכן אין כאן שום עדות על איכות או ריקבון באופיו של המעשן.
נ.ב.כותב השורות לא מעשן אך לא רואה פסול או חסרון במי שבחר לעשן
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 00:38 |
|
| |
סיגריות מתחילים לעשן כדי להרגיש גדולים ולהתגבר על חסכים כולם בהתחלה מעשנים ומשתעלים בשביל להרגיש גדול יש כאלו שחייבים את ההרגשה הזו גם בעתיד אין קשר לבריאות כי קולה זה לא פחות מוכן
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 20:49 |
|
| |
כנראה שלא ממש מכירים את המעשנים... חוץ מהסיבות שהובאו לעיל ישנן עוד סיבות אצל בחורים מעשנים להתחיל לעשן. כנ"ל בריאות, ריח, הוצאות כספיות. גם לא נראה לי שמשהו חייב לסבול את הסיוט הזה. למעשן גמילה נחשבת כסיוט. אסור לשכוח שסיגריות זה סם חזק וממכר.
|
|
|
|
|