בית פורומים אחרדים-אלעד

המבחן הענק של עיתוני סוף שבוע באלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2006 16:16 לינק ישיר 
המבחן הענק של עיתוני סוף שבוע באלעד

ביום שישי בבוקר יתעוררו תושבי אלעד ליום חדש, ליום בו התברר האם עיתוני סוף שבוע "קוראים אלעד" ו"חדשות אלעד" הם אכן שופרם של האזרחים הקטנים שסובלים כאן, או שהם עיתונים פרטיים של ראש מועצת אלעד צביקה כהן.

נכון, מצידם של הנהלת העיתונים זה לא קל שמחד צביקה כהן מעביר להם שלמונים ומתנה זאת ברמזים עבים לבל יכניס את כשלונות המועצה, ומאידך גם לא קל כאשר יושב על הנהלת העיתון דוברו (הלא רישמי) של ראש המועצה ה"ה משה גלסנר ובאיומים של ממש לא מאפשר להם להכניס כתבות שיש בהם שמץ של ביקורת על המועצה ועל העומד בראשה.

אך אנחנו התושבים מצפים מהעיתונים ודוקא ברגעים אלו להיות השופר שלנו בשני פרשות שנשחפו השבוע ושקשורים להגדרה של "זכות הציבור לדעת", ההגדרה האמורה היא משום שמדובר כאן בכספים פרטיים שלנו/בכספי ציבור שיועדו עבורנו, מדובר בשני הפרשיות:
1. פרשת הגביה הלא חוקית והברברית.
2. פרשת ברודט שעל פיה ראש המועצה לא דבר אמת לכאורה בפני חברי המועצה בישיבת מועצה רישמית וניסה להעביר הקצבה שיועד לתושבים חדשים לעבר אינטרסים אישיים.

נ.ב. אנו לא מצפים להכפשות, אנו כן מצפים להצגת הדברים ע"מ שיראה הקהל וישפוט.

הספריה לאחור לעבר יום שישי החלה....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 16:43 לינק ישיר 

אכן מהשבוע יש סדרת כתבות "בחדשות אלעד"

לא להפסיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 18:59 לינק ישיר 

מה עם פרשת קקון, הרב גרוסמן וצביקה כהן ?
לא מגיע קצת התיחסות לפרשיה המבישה הזאת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 19:56 לינק ישיר 

אונ_ליין,

אינני יכול לדבר בשם קוראים אלעד אבל בכל הנוגע אלי זה פשוט לא נכון!

גלסנר התבקש על ידי להביא תגובות מהמועצה, ממקסימוב, מהיועץ המשפטי (חוות דעת) ומעוד מקומות. בתור "דובר חצי רשמי" הוא אף הגדיל ראש והלך ובדק עד כמה הקטע המשפטי מוצק. עשה עבודה יפה מאוד והביא תגובה מסודרת.

בשום שלב הוא לא ביקש/איים/התחנן/הזהיר.

ובקשר לכתבות: אצלי זה יופיע וגם ב"קוראים אלעד" זה יופיע. יהיו הבדלים קטנים בגלל שאני כבר סגרתי את העיתון (ובשעה האחרונה משהו חשוב מתחדש) והוא רק מחר (אז חפשו אצלו את ההמשך ), אבל שני העיתונים כותבים על זה.

בקשר לנושא השני, אני לא מאמין שמישהו יספיק לחקור את זה לעומק בצורה כזאת שזה יהיה בר כתיבה בעיתון. זה לא פורום להזכירך וצריך להזהר מאוד ולבדוק היטב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2006 20:53 לינק ישיר 

קראתם טוב, הנה ציטוט של "אאללעעדד":

"בקשר לנושא השני, אני לא מאמין שמישהו יספיק לחקור את זה לעומק בצורה כזאת שזה יהיה בר כתיבה בעיתון. זה לא פורום להזכירך וצריך להזהר מאוד ולבדוק היטב."

פתאום, והכל פתאום אין לו זמן לחקור לעומק, טלפון אחד למשרד השיכון ולמשרד הפנים והכל יהיה ברור, אבל הוא פשוט לא הספיק. זה לא גלסנר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 21:49 לינק ישיר 

טוב. למרות שאתה מקובע, אני אנסה להיות ענייני הפעם.

אני מצהיר:

אם בפרשה האמורה מעורבים בתי כנסת, אינני מתכוון לכתוב על כך. לא עכשיו, לא אף פעם ולא גם אם יכתבו את זה אחרים. רוצה טיפ? חפש את העיתונות הכללית. הם לא משלמים על חומר כזה אבל ישמחו לבדוק בשבילך בכיף. הסיכון: אתה תהיה אחראי על חילול ה' גדול כי עיתון חילוני יהפוך את זה ל"שחיתויות בבתי כנסת באלעד".

יש בידי מסמך אחד או שניים על הסיפור הזה כבר. את אחד המעורבים אני לא מצליח לתפוס מאתמול (שלוש ניסיונות ביום).

אם תמצא הנוסחה, לחשוף את זה בלי לערב "בתי כנסת", "רבנים" וכו' - אתה תראה את זה מתנוסס לתפארה בע"ה ואפילו מרוח על כמה דפים עם כותרות אדומות בולטות.

לא בשביל להוכיח משהו, אבל אינני חושב שאני מתעלם מביקורת כשהיא קיימת. אמר לי היום מישהו שאני מאוד מעריך "בטח רבת עם צביקה כהן כי התחלת לכתוב ביקורת נגד המועצה". אתה מבין? אנשים חושבים (או התרגלו) שהכל "שחור ולבן".

לא יודע כמה זמן יעבור עד שאני אצליח להרגיל אחרת. אני יכול להבטיח לך שבע"ה זה יקרה.

ובבקשה, תסנן את הדמגוגיה ותגלה שיש לך אפילו פרטנר. כי את הפורום קוראים כמה אנשים (איכותיים ומקושרים אומנם), אבל את העיתון קוראים 95 האחוזים האחרים גם. תנהג בחכמה כי יש לך מה לומר וחבל !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2006 22:28 לינק ישיר 

חם מהתנור:

ברגעים אלה הגיעה חוות דעת משפטית (ראשונית) של היועץ המשפטי וממנה עולה כי חברת "מילגם" הפרה לכאורה את ההסכם שלה עם המועצה בגלל חלק מהדברים שנכתבו לעיל.

המועצה תגיב ביתר חריפות על הסיפור הזה והולך להיות "שמייח".

אני בטוח שאם המועצה הייתה מקבלת את חוות הדעת הזאת קודם, התגובות שלה היו קצת יותר בוטות מכפי שהן מופיעות ב"חדשות אלעד"...

מאוחר מדי. התנצלותי הכנה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2006 22:46 לינק ישיר 

שזה  אומר יטיסו אותם מאלעד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2006 23:42 לינק ישיר 

און ליין יקירי

אני לא מכיר אותך אישית (לפחות לא כשאתה מתחבא תחת הנייק שלך)
דבר אחד אני יכול לומר לך מניסיון והוא ש אאלעד (או יניב ) ממש לא מפחד לא מראש המועצה וגם לא מאנשים אחרים בעלי השפעה אצלינו בעייירה ....וזה בדוק!!!1
ולעניות דעתי באופן שאתה מציג את הדברים .ציטוט "האם עיתוני סוף שבוע "קוראים אלעד" ו"חדשות אלעד" הם אכן שופרם של האזרחים הקטנים שסובלים כאן, או שהם עיתונים פרטיים של ראש מועצת אלעד צביקה כהן."                                                          אך אנחנו התושבים מצפים מהעיתונים ודוקא ברגעים אלו להיות השופר שלנו בשני פרשות שנשחפו השבוע ושקשורים להגדרה של "זכות הציבור לדעת",               
אתה מנסה בעצם לבוא הפוך על הפוך כלומר (הפרשנות שלי)הרי כולם יודעים שאתם מפחדים מהאנשים החזקים בעיירה ובטוח שלא תעיזו לפרסם שום דבר בנושא אז  נכתוב בפורום שאתם פחדנים ועכשיו חובת ההוכחה תהיה עליכם להוכיח לנו שאתם לא...

ואני אומר לך מנסיון...........(ואם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לשאול בפרטי) הם לא מ-פ-ח-ד-ים 
תוקן על ידי - מיייייייי - 24/05/2006 23:49:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2006 00:10 לינק ישיר 

מיייייייייי? מה?

איזה נחיתה קשה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2006 23:07 לינק ישיר 

כנסו

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1929844

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2006 23:41 לינק ישיר 

אאללעעדד, זה מעריץ סמוי?

העיתון עוד לא בתיבות הדואר והבן אדם יושב להקליד כתבה שלמה

או שמה יש לו את הכתבה כבר מוקלדת.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2006 00:10 לינק ישיר 

אני רק יכול לומר לך שהוא חשף את עצמו

נפל בטריק של טירונים...

סתם. יש מישהו שיש לו איזושהיא קומונה פרטית בתפוז והוא מבקש ממני כל שבוע לשלוח אליו חומר מדברים שקורים באלעד כדי שהוא יעדכן שם את החבר'ה (החרדים).

אני רואה שהחומר "עשה לו כנפיים".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2006 00:33 לינק ישיר 

זה ההוא משם?

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1916708

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2006 03:15 לינק ישיר 

חברים,

נכון שאני סתם אוהב לעצבן אבל בא לא נשכח מה המקור לחשיפה הגדולה...

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1922470

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2006 07:43 לינק ישיר 

תשאל את מרנן לפני שאתה ממהר להסיק מסקנות (כהרגלך )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > המבחן הענק של עיתוני סוף שבוע באלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext