הגרשז, תודה שבחרת להגן עלי, אבל לא תודה, אני מסתדר טוב יותר בלעדיך.
XX, וכל החבורה הקדושה,
למען הדיוק אין לי רקורד של 2000 הודעות בפורום. יש לי רקורד של כשש מאות שבע מאות הודעות בבחדרי. כתבתי שם תקופה (כמה שנים) בוקר אחד נמאס לי והפסקתי. בדומה, כתבתי כמה מאות תגובות ב"ענין שלנו", נחתתי שם לכמה שנים, בוקר אחד כשהפרו את חופש הדיבור קמתי עם מייסד הפורום עיתונאי ועזבתי.
הייתי גם כאן בפורום חרדים אלעד - שנתיים - כתבתי כמעט אלף הודעות נבחרתי ברוב קולות להנהלת הפורום בימים שאאללעעדד רק התחיל לכתוב כאן והבחירה לא יושמה, הטריד אותי? לא. המשכתי לכתוב כרגיל, הייתי, כתבתי, הפסקתי, ויום אחד כשהפורום השני שהוקם מצא חן בעיני יותר קמתי והלכתי.
אין לי שום דבר נגד הפורום אני פשוט מוצא את עצמי יותר עם החבורה הותיקה (שחלקם נשארו לכתוב גם כאן: מרנן, צורם, הצלה, יוסי, חצי טון, יאיר ועוד כמה), בא נגיד שהסגנון שלהם מדבר אלי יותר ולעומת זאת ל"סגנון" שלך ושל עוד כמה שכותבים כאן לאחרונה, אפס, אני לא מצליח כל כך להתחבר. (זכותך לכתוב זכותי לא לאהוב...) האם זה אומר שחתמתי שם הוראת קבע? לא ולא!
היום בא לי לכתוב שם, מחר יבוא לי לכתוב כאן (או שלא), מחרתיים יבוא לי לכתוב בפורום מזרחיסטים ראש העין.
אני כותב איפה שבא לי, מתי שבא לי. כמובן שיש לי סנטימנטים לפורום הזה שאני נמנה על מייסדיו אבל כמעט בכל הפורומים שהזכרתי הייתי כמעט מיום הקמתם.
בקיצור, אני מבין שאתה "חדש בעסק", אבל הכל הרבה יותר חופשי ומשוחרר ממה שנראה לך.
ואם שמתי לינק למה שהיה נראה לי כמו "הדבר האמיתי", אז מה? מה קרה? ביג דיל...
(באותו בוקר דרך אגב, ואתה יכול לבדוק זאת, מתחתי ביקורת גם על הנהלת הפורום מדא הצלה, ללמדך שאני לא מחוייב לאיש).
בא לך לחסום בגלל זה? (עוד אחד שכתב עשרים הודעות ומרגיש בעה"ב) תחסום! תאמין לי, זה הדבר האחרון שמטריד אותי.
לטובתך, תשמע עצה מותיק ומנוסה ממך ממך (בפורום ואולי לא רק בו), במילה אחת: תרגיע!
תוקן על ידי - פוילישער - 26/05/2006 13:11:26
 |
|
|