כמו שידוע לכם אני מנהל הפורום אני רוצה לספר לכם איך התחיל הפורום הזה ולמה.
אני מאוד אהבתי תמיד לדון על כל מיני נושאים וכשגדלתי הבנתי שהנושא הכ חם בציבור החרדי הוא השידוכים מאוד אהבתי לדון בנושא וכל זה עוד לפני שהכרתי את האינטרנט..
וכשגיליתי את הנט התחיל להקרם בי חלום לשתף את אנשי הנט בדיונים על הנושא אז בתחלה לתמימותי חשבתי לפתוח מקום כזה בצ'ט של תפוז וזה לא הצליח אני מאמין שאתם יודעים למה.
ואז יום אחד ראיתי ממש במקרה את האתר הייד פארק פתחתי ניק והתחלתי להגיב ויום אחד ראיתי שאני גם יכול לפתוח פורום ועל מה ישר חשבתי על ה"שידוכים" כך זה נפתח.
קראתי לו שידוכי חרדים עכשיו אני לא ידעתי כלום איך מפרסמים והייתי מאוד נאיבי שרק אני יפתח אותו הוא יהיה מלא ובכן זה לא היה נכון אבל לאט לאט הוא התחיל להתמלא וסוף סוף אני הגעתי למטרתי יכלתי להתדיין עם אנשים בעלי דעות שונות משלי אני ממש נהנה זה מפרה אותי פה אני מוצא כר נכבד לכישרון שלי והוא לחשוב..
אם הזמן שמתי לב לתופאה משונה היו אשכולות מסויים שמספר הצפיות שלהם היה ללא כל פרופורציה למספר הניקים שהשתתפו באופן קבוע ותמהתי על זה מה הניקים נכנסים הלוך וחזור?
ואז הבחנתי בתופעה שקורה למיטב הבנתי רק בפורום הזה ישנם הרבה אנשים שיושבים בביתם או בעבודה מאחורי מחשב ומשש נהנים מהפורום אך עד פה! הם לא מוכנים להגיב דבר נוסף שאישש לי את התיזה הזאת אני ומנהלי המשנה התחלנו לקבל הרבה הודעות בתיבה האישית על תגובות לאשכולות אנשיפ פשוט ביקשו שנגיב במקומם ואני שאלתי למה אתם לא מגיבים לבד בדרך כלל לא זכיתי לתשובה...
עכשיו שתבינו אני מאוד אוהב את הפורום נהנה מאו מהרמה שהוא מספק כמו שכבר כתבתי ויפריע לי אם הוא ימות אך אל דאגה אני יתגבר..
אני רוצה לומר הפורום הזה הוא כבר לא שלי פרטי הוא שלכם ממש שלכם והאחריות על הפורום היא שלכם ושלכם בלבד.
אני פונה מעומק הלב אליכם החסויים אתם אומנם מאוד אוהבים לקרוא אך דעו לכם ישנם אנשים שמגיבים כדי שיהיה לכם מה לקרוא אך לא תמיד יש להם זמן ומן הסתם ניקים מתחלפים אם לא נגיב ונרים את הפורום אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו...
אני גם חשבתי על התקדמות ובניית אתר אמיתי ורציני ומקצועי מה שאתם רואים שיש עכשיו הוא רק ניסיוני אני מדבר על משהו רציני אך זה תלוי בכם אנשים יקרים ...
רק אתם תקבעו אם מה שסיפק לכם רמה אינטלקטואלית יחיה או ימות?
רק אתם תקבעו אם הפורום ימישיך להתקיים?
שלכם לתמיד ובאהבה רבה שימי מנהל פורום "שידוכי חרדים".
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
תוקן על ידי - אסיק_good - 25/05/2006 15:32:19
נשלח ב-25/5/2006 17:12
שימי, כל מילה פנינה. לדעתי הפורום הזה ממש מעולה, הוא סוקר ולא במעט את כל נושא השידוכין על כל צדדיו בציבור החרדי, והדתי. אין כל סיבה שהפורום ימות, היות והוא אחד הפורומים הנצפה ביותר. נכון אתה צודק שכל מי שצופה יכול גם להגיב! אומר לך דבר על עצמי, לקח לי קצת זמן עד שהתחלתי להגיב בפורומים, לא ידעתי איך התגובה תתקבל ע"י הקוראים והכותבים. אבל ב"ה היום אני כותב ומגיב באופן פעיל ולא רק כאן. בכל אופן קבל את ברכתי והמשך לפתח פורום נפלא זה.
נשלח ב-25/5/2006 18:57
תודה.
נשלח ב-26/5/2006 00:14
גם אני מצטרף לקריאה למרות שלא תמיד יוצא לי להגיב.
נשלח ב-26/5/2006 01:04
כל הכותבים לפני צדקו עלוו המשיכו
נשלח ב-26/5/2006 11:23
אני גם מצטרף לקריאה אנא תגיבו
נשלח ב-28/5/2006 02:48
אוקי,אני אשתדל!! יש צדק בדברים!
נשלח ב-28/5/2006 14:16
תודה לכל המגיבים ..
ושוב פעם אחזור על זה הפורום הזה הוא לא פרטי שלי הוא של כולללללללללללללללללנו.
נשלח ב-29/5/2006 10:41
גם אני מצטרפת לקריאה!
נשלח ב-30/5/2006 22:48
מרן המנהל ראש הפורום הרב שימי שליט"א בא בטרוניה על כל אותם צופים שאינם מגיבים, בתור צופה פאסיבי (לעיתים רחוקות) אמרתי להגיב להפיס דעתו.
יראה כבודו, לא כל מי שצופה בפורום הוא בהכרח קהל יעד פוטנציאלי, יש פה אשכולות מענינים כגון האשכול על הפדיחות בפגישות, גם חלק מהדיונים מענינים אותי למשל (בתור לא חרדי) מנקודת מבט אנתרופולגית וסוציולוגית (יענו לראות עולם), ומן הסתם אין לי מה להגיב (כמעט).
רציתי להציע לכם לארגן מפגשי פורום, אבל כיוון שבחרדים עסקינן, זה לא ממש שייך, מה תגידו להורים שלכם ? "מצאתי את התכשיט באינטרנט" ???
יישר חיילך רבי שימי
נשלח ב-31/5/2006 10:20
הבאבא_תור:
אדרבה תפתח אשכול עם הצעה לפגישת פורום. אני אשמח להצטרף. נראה אם יהיו עוד שמוכנים לסכן את חייהם ואת חיי צאצאיהם עד סוף כל הדורות.
נשלח ב-31/5/2006 20:19
מר באבא תור אדם שמסוגל להגות ללא טעות "אנתרפולוג וסוציולוג" יכול להגיב על כל אשכול בפורום הזה.
מנהל הפורום המוצלח "שידוכי חרדים"
נשלח ב-5/6/2006 12:12
צ'וטאנג
אתה אינך דוג', אתה ממילא שרוף בגלל שאתה שאתה כותב בעכ"ח...
וברצינות, אין לי התנגדות לפתוח אשכול כזה, העניין הוא שאני לא רואה את עצמי כמשתתף בזה...
ישנו פורום דומה לפורום הזה באתר כיפה הנקרא "לא כלה דרכנו" ויצאו משם עד היום ארבעים זוגות (כן ירבו בע"ה), אבל שוב זה פורום של חרדים, עולם אחר מציאות אחרת...
מרן הרב שימי שליט"א בל"נ בע"ה לכבודך.
תוקן על ידי - הבאבא_תור - 05/06/2006 12:14:58
נשלח ב-5/6/2006 16:55
אתה צודק. יש הרבה שקוראים ויכולים להגיב...
גם אתה באבא_תור, אתה יכול לכתוב שאתה נהנה ממה שכותבים וכו'...
נשלח ב-6/6/2006 03:10
פוקהונט לא ראינו אותך...
לאן נעלמת...
נשלח ב-9/6/2006 02:18
אני רואה שמשתתפי הפורום נענו לקריאה אני שמח מאוד..
ואחזור על כך פעם נוספת הפורום הוא לא שלי אישית הוא של כולם...
והאחריות הן מבחינת ההודעות ומבחינת התוכן וכו' הוא על כולםםםםםםםםם.