| נשלח ב-25/5/2006 21:43 |
|
| |
למה לא לקנות באנג'ל ברחוב הריף?
השבוע הגיעה משאית להוריד מגשים אל מאפים באנג'ל. המשאית חסמה את הרחוב למרות שהיה לה מקום חניה אבל כמיטב המסורת באלעד, למי איכפת. בזמן שהחבר'ה הוציאו את המגשים מהמשאית, התגלגלו להם 2 רוגלך ו3 בורקס על המדרכה. במהירות רבה הרים אותם המוכר והחזיר אותם למגש. מה שנקרא "חם מהתנור יש מהמדרכה".
עוד משהו שלא ממש ברור לי איך אנשים מעסיקים ילד (מקסימום בר מצווה) במשרה מלא במקום הזה? הוא פותח את החנות או סוגר אותה ועושה את כל מה שבניהם? הוא לא לומד ? להורים לא איכפת? לבעלים לא איכפת לעבור על החוק?
ומחר לכבוד שבת תמונות המציגות בית כנסת שגונב חשמל מהציבור תוך כדאי הטעייה מכוונת. באיזה הכשר? אשכנז.
יום טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 22:03 |
|
| |
לא הבנתי,
מה היה עם הבית כנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 22:06 |
|
| |
החשמל של בית הכנסת מגיע מעמוד תאורה שמוצב ליד.
מחר אביא תמונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 09:59 |
|
| |
לגבי המשאית שחסמה את הכביש, זה קורה תמיד ומשאיות של כל חברה ובכל שכונה ועיר, הם מצפפפפפפפצצצפים עלינו צפצוף ארוך, משום מה כנראה רק הפעם הזו זה הפריע לך. לגבי הרוגלאך על הכביש, עדיף שתדע מה שראית, מאשר אילו ידעת מה שאתה לא רואה, תאר לך, פתאום, תוך כדי עבודה העובד עושה, לא בכוונה, אאאאפפפטטצייייייייייי ארוך ועסיסי, אתה יודע, כמה מזה נדבק לך לעוגה, או שהיה למסכן חם והוא הזיע ונגע במצחו ואחר כך בבצק, בעוגה וכך הלאה והלאה,,, לגבי בית הכנסת, נו, ב"ה את התאווה לראות רע אצל הרבנים, עוד אין לי, עוד לא נדבקתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 10:17 |
|
| |
א. כל חסימת כביש על ידי אדם מפריע לי. החידוש היה הרוגלך על המדרכה. ב. "רע אצל רבנים"? אין לי מושג על מה אתה מדבר.
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 14:49 |
|
| |
סרוג, הבטחת תמונות, מה קרה ?, המצלמה התקלקלה, או מה ?.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 15:49 |
|
| |
האמת התמונות אצלי, הבעיה היא אחרת.
פנו אלי מס' באי בית הכנסת וביקשו ממני לא לפרסם. אני עדיין שוקל את הדברים למרות שעל פניו אפרסם את התמונות.
אני ממתין להמלצתו של מרנן_ורבנן.
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 11:13 |
|
| |
בעניין הבתי כנסת והחשמל נפתח אשכול נפרד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2006 17:41 |
|
| |
הנה אחים יקרים מה נורא עוון זה של לשון הרע,כבר נכתב בפורום שבעלי החנות "אנג'ל" נאלצים לסגור,ומי יודע אולי ידינו היתה במעל. וכבר נכתב רבות כמה צריך יהודי להזהר מעוון זה בעוד השטן מרקד בפתח.

|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2006 19:11 |
|
| |
אל תדאג חומוס הסגירה תואמה לפני יותר מחודש, אחרי שראו שהמקום לא ריווחי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 13:19 |
|
| |
חומוסלט: זה אמור להטריד אותי ? אם הבן אדם לא יודע לתת שרות ללקוחות שלו אז שיעבור למקצוע אחר, פקיד במס הכנסה או כל עובד מדינה אחרת. בתפקיד כזה מלמדים אותם להיות עוינים וחוסר יעילים ללקוחות שלהם.
זה היופי בשוק החופשי מי שלא יודע להתמודד בכלים שיש בידו מפנה את מקומו לחזק יותר. כמו בטבע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 15:32 |
|
| |
סרוג אלעדי,
אם תעיין בהשקפה של היטלר ימ"ש הכתובה בספר מיין קאמפף תראה שאתה לא רחוק ממנו
גם הוא דגל בשיטה שהחזק שולט כמו בטבע וסוף החלש להידרס ע"י הטורף החזק
אצל אנשים כמו אצל חיות החזקים צריכים לשלוט ולדרוס את החלשים
כל זה כתוב שם עכשיו תעיין בדבריך ותבדוק היכן טעית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 15:40 |
|
| |
האם באמת הסניף נסגר?
בחדשות אלעד היה פרסום לסניף.
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 16:27 |
|
| |
לא רק שהיה פרסום הסניף פעיל,
כבר דובר רבות שכדי להרויח באלעד שמחירי השכירות לעסקים בה נושקים לבני ברק וגם הארנונה חבלז
צריך המון המון פדיון וזה אין.
עד שלא יוקם המע"ר המצב לא ישתפר אז עד שהירוקים, הרבנים , מרא א' מרא ב', משרדי ממשלה ,ועדה
מחוזית וסליחה אם שכחתי משהו ימשיכו למשוך את העגלה הזו כל אחד לכיוונו אנשים ימשיכו לעשות
קניות בחוץ וחבל חבל חבל.....
צאו והתפרנסו זה מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 16:45 |
|
| |
ג'ורג' סורו שכני היקר,קצת הגזמת עם ההשוואה לאידיאולוגיה הפגאנית אותה אימץ היטלר שר"י,אתה לא חושב?
סרוג,אמנם יש צדק בדבריך,מהאספקט התברואתי של הענין לפחות,אך הדרך בה נעשה הדבר,פסולה. יזקף לזכותך הרצון להתריע ממפגע תברואתי זה,אך חכם היה לו היתה ניגש אל המוכר או אל בעל העסק ומתלונן כי יכול להיות שעובד שכיר חסר אחריות עשה את המעשה אך מי שיפגע הוא בעה"ב שעד לרגע זה מוחזק כיהודי ישר וכשר(ההשגחה הרי לא הוסרה),ואולי ע"י מידע זה היה משפר את השרות וההגיינה.
לגבי העסקת הילדים,אני לא מסכים עם זה,אך יכול להיות שהם נמנים עם ילדים אחרים שמתקשים להשאר במסגרת חינוך וע"י העסקתם מונעים מהם להפוך ל"עוד אוכלי שווארמה על חשבון המועצה". ואולי זה פתרון פתרון הולם.(אני לא טוען שהם כאלה-זו רק השערה).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2006 23:57 |
|
| |
המממ..... לא.
הגישה הקפיטליסטית חסרת רחם הזו מבית מדרשם של שרון - ביבי -שינוי (וגם
מפדל) הוענשה קשות בבחירות האחרונות.
כל הקברניטים שלה או פרשו לחצי עולם שכולו טוב
או שפרשו הלכה למעשה מהפוליטיקה גם המפדל שחברה לחבורת הרשע הזו הפגינה חוסר רחמים ואטימות
לב לחלש
ידידנו לפורום הוא סרוג שיבדוק בציציותיו מהיכן נובעת השקפה קלוקלת זו יהודים
הם רחמנים בני רחמנים מי שלא יש לבדוק ביחוסו.
תוקן על ידי - GeorgeSoro - 10/06/2006 23:58:20
|
|
|
|
|