|
|
| נשלח ב-11/6/2006 01:24 |
|
| |
מאוד מצער לקרוא משפטים כמו:
"ידידנו לפורום הוא סרוג שיבדוק בציציותיו מהיכן נובעת השקפה קלוקלת זו יהודים הם רחמנים בני רחמנים מי שלא יש לבדוק ביחוסו."
לצורר ימ"ש ששמו מבאיש את דפי הפורום הזה, יכולתי ליחס משפט כמו:
"ידידנו לפורום הוא בעל שיער חום שיבדוק בציציותיו מהיכן נובעת רעמת שיער קלוקלת זו גרמנים הם בלונדינים בני בלונדינים מי שלא יש לבדוק ביחוסו."
איבדתי פרופורציה?
אולי, אבל אני לא הראשון.
מה שמתחיל כביקורת תברואתית על מאפיה והעסקת ילדים לא צריך לגלוש להיסטוריה אפלה (או פוליטיקה ארצית).
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 08:34 |
|
| |
סתם היסחפות מסוכנת ללא סיבה,
ידידנו הביע שוויון נפש לכך יהודי יאבד את מטה לחמו לרעהו הטוב ממנו...כי גם בטבע זה כך.
יעויין בג"מ בבא מציעא פה
"יסורים של רבי על ידי מעשה שגרם הוא עצמו באו, ועל ידי מעשה אחר הלכו. על ידי מעשה באו - מה
היה הדבר? עגל אחד שהוליכו אותו לשחיטה. הלך תלה העגל ראשו בתוך כנף בגדו של רבי ובכה. אמר לו
לעגל: לך, באשר לכך נוצרת [לשחיטה]. אמרו משמים: הואיל ואיננו מרחם על הבריות- שיבואו עליו
יסורים"
ואף כי רבי צדק לכאורה באופן יבש אבל נידון על אטימות הלב.
הערתי כי היטלר ימ"ש השתמש באותה אלגוריה כדי להצדיק טבח עם
ההשוואה כמו אצל רבים וטובים (הכתומים למשל כלפי המפנים אותם) לנאצים היא על דרך המשל ולא
כמובן לומר שפלוני שייך לחיה הנאצית רח"ל
הטענה שהשמיע עומדת על מדרון חלקלק ואפל שאת סופו הארתי,
וכן מי שאינו זועק על שיויון נפש כזה יש לו לבדוק בעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 10:05 |
|
| |
גורג,
אתה מדבר על גזענות ונטיות גזעניות?
עליך נאמר כל הפוסל במומו פוסל.
די בעיון קצרצר בתולדות תגובותיך הגזעניות בפורום כדי לקבל בחילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:09 |
|
| |
שוטה מי דיבר בכלל על גזענות פה שאתה קופץ?
חחחחחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:20 |
|
| |
מה קרה לגזען שלנו שיצא מהכלים?
אמרו לך את האמת בפרצוף.
אם אתה לא זוכר מה כתבת באשכול , אז תעבור עוד פעם ותקרא את השטויות שכתבת
ואם זה לא מספיק סתם סופר הדגיש את האמירות שלך מתורת הגזע של הנאצים.
רק מי שמוחו כל הזמן עובד על גזענות יכול לכתוב שטויות כמו שכתבת.
יתכן ומבחינת ההלכה (שאין פוגעים באומנות חברו וקיפוח פרנסתו) יש מעט צדק בדבריך אבל להאשים
את הסוג במחשבות נאציות רק גזען כמוך יכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 13:04 |
|
| |
תעיין שוב בתגובה האחרונה שכתבתי מספר פעמים עד שתבין,
אין כאן שמץ גזענות ההקבלה היתה מטאפורית והסברתי את זה.
אתה תצטרך להשתדל הרבה יותר כדי לעצבן את ג'ורג' תשאל את אאללעעדד גם הוא לא הצליח.
חחחחחח.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 18:08 |
|
| |
גור'ג היקר.
לא ברור לי על מה יצא הקצף. על כלכלת השוק החופשי ? הרי זה התחום שבו אתה עובד. השוק החופשי מאפשר לעסק שמזלזל בלקוחות שלו, לפרוש הצידה ולפנות מקום לטוב ממנו.
אם בעל העסק היה בא ומבקש צדקה, בשמחה הייתי מסייע בידו. אבל אין כך הדבר. בעל העסק מתמודד כמו כל העסקיים בארץ בכלכלת השוק החופשי בין אם הוא רוצה ובין אם לא. כל עוד אנג'ל לא הוכרז כחברה ממשלתית אין לא הרבה מה לעשות בעניין מלבד לתת את המקסימום שירות ללקוח.
איך אתה הגעת להיטלר, להתנתקות ולדתי-לאומי..... אין לי מושג.
ד"א כלכלה חופשית הומצאה עוד לפני ביבי. ביבי רק השכיל לישם אותה בארץ לגבי החברות הממשלתיות. אין שום קשר בין הכלכלה החופשית לבין רחמנות של יהודים לתרום לנזקקים.
שבוע טוב ידיד היקר.
נ.ב. לשאול למה לא פניתי לבעל הבית, מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג במי מדובר ואם הוא מאפשר לילד בין 10 לנהל את החנות שלו אזי הוא מודע לכל ההשלכות הנובעות מבכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 19:38 |
|
| |
טוב כניראה נסחפתי רחוק מדיי קבל את התנצלותי.
:-)
|
|
|
|
|