| נשלח ב-25/5/2006 22:38 |
|
| |
נומרולוגיה ~~~ בארס~~~
בארס אנא כתוב לנו כאן את המספרים מאחד עד הסוף כמו שסיפרת לנו בפגישה. [ אגב, היית גדול!!!]
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 00:35 |
|
| |
אני לא נומרולוג, והפעם האחרונה ש"עברתי על החומר" הייתה לפני כמה שנים טובות, אז להלן הפרשנות האישית שלי למשמעות המספרים על רגל אחת. מה שצריך להבין הוא שכל מספר בעצם מבטא דפוס או טבע מסויים...הדפוסים האלו הם אבני היסוד של כל דבר בעולם שלנו והם מופשטים ביסודם אבל לובשים צורות וביטויים מגוונים בכל תווח ומדיום בו הם באים ליידי ביטוי וכולנו מכירים אותם במידה זו או אחרת. מה שנחמד הוא שברגע שהדברים מנוסחים על פי חלוקה נכונה הם פתאום מבהירים לנו הרבה דברים שלא ידענו להבדיל ביניהם קודם לכן.
בהתחלה אתאר רק את סיפור ההתפתחות של המספרים כמו שתיארתי אותם במפגש, כי נראה לי שזו דרך טובה לקלוט ולזכור את המשמעות הבסיסית די מהר,ושימו לב שכל מספר או שלב בהתפתחות הוא כמעט ההפך מהשלב שקדם לו.
0. אין כלום...ממש לא קיים שום דבר...נאדה.
1. הופס....הדבר הראשון מופיע בעולם, רק הוא קיים והוא לא מכיר שום דבר חוץ מעצמו.
2. עכשיו יש לנו זוג. רק הם קיימים והם כל הזמן בוחנים ומתרכזים אחד בשני, יחסי אהבה שנאה ;), מתח וקירבה, דואליות, ניגודיות, התלבטות.
3. המבנה היציב הראשון מופיע, ועם היציבות הזו מתחילה היצירתיות והשמחה, האופטימיות, הדימיון והחופש.
4. אחרי שהתלהבנו מהמשחקים של מספר 3...הגיע הזמן לעבוד. ה-4 שלנו הוא כבר מבנה יציב ומקובע ,שיטתי ומסודר...מאוד מסודר.
5. יאללה בלגאן! . ה-4 שלנו לימד אותנו שאם מניחים הרבה לבנים באופן מסודר ושיטתי אחת ע"ג השניה ...אפשר לבנות מגדל מאוד גבוה... אבל זה מ ש ע מ םםםם.... ה-5 המגניב שלנו יקח אותנו לטייל בעולם ויפגיש אותנו עם ריגושים חדשים 
6. אחרי שחרשנו את העולם, התעייפנו....ואנחנו צריכים קצת חום ואהבה, למה שלא נבנה לנו בית ונקים משפחה? זה בדיוק מה ש-6 שלנו מומחה בו...הוא גם יביא לנו שלום והוא גם יודע לסדר כמעט כמו 4 הנאמן אלא ש-6 שלנו גם דואג שהסדר יהיה אסטתי ויפה ולא שסתם כל דבר יונח במקומו, צריך כאן טאץ' של אומן :)
7. האישה, הילדים, השלום...דברים נשגבים באמת, אבל למה בכלל באתי לעולם הזה??? כדי להבין באמת מה עומד מאחורי הדברים, 7 שלנו... החוקר הבלתי מתפשר, יוביל אותנו בחקירותיו אל האמת...ואולי אף יפגיש אותנו עם הבורא בכבודו ובעצמו, כי עד ש-7 לא יקבל תשובה מספקת והוכחות שבלתי משתמעות לשתי פנים הוא לא ישן בשקט.
8. אחרי שהבנו משהו על עצמנו ועל העולם לא מגיע לנו קצת כבוד? 8 שלנו "חזר ארצה" והוא בא כדי לעשות סדר, אבל הפעם את הסדר הוא לא יעשה במוסך הפרטי שלו אלא הוא יעשה סדר בקרב "פשוטי העם" והאמת היא שהוא לא בא כדי לעשות את הסדר בעצמו אלא הוא בא בעיקר כדי לנהל את העיניינים ושלא תנסו לערער על שלטונו וחוש הצדק שלו 
9. למדנו , אהבנו, יצרנו, בנינו, השתוללנו, התרבנו, התפללנו, הצלחנו...מה נשאר לנו עכשיו לעשות?...להעניק לעולם מהעושר הפנימי והחיצוני הזה...כי אנחנו הרי כאן רק להרף עין לא?...9 שלנו מגיע לשלמות הפנימית המלאה שלו ע"י שירות לזולת, אהבה ללא תנאי ונתינה :)
---- אלו המהויות הבסיסיות. בהודעה הבאה בקרוב אני אעמיק קצת יותר בכל אחד מהמספרים...כדי שנבין עוד צדדים בכל אחד מהם.
דבר אחרון שאני רוצה לציין בהודעה הזאת הוא הערך שהזיהוי והחלוקה הזאת לתשעת המהויות היסודיות האלו יכולים לתת והערך הוא שהם מרחיבים לנו את ההשקפה על העולם. איך? בואו ניקח מילה כמו 'שמחה' למשל, אם ננסה לחשוב על המילה הזאת, ונשאל מהי המהות שלה? תעלה לכל אחד ברוחו איזו תמונה מסויימת לגבי 'שמחה', ברורה במידה זו או אחרת, אבל אם אנחנו זוכרים את תשעת המהויות היסודיות האלו....אנחנו פתאום יכולים לגלות שאנחנו יכולים לאפיין די בקלות תשע מהויות שונות של שמחה. יש שמחה של 1 , שמחה של 2, שמחה של 3 וכן הלאה... ככה לגבי כל דבר ודבר, אהבה, כעס, כוח, חכמה וכו' וכו'...
טוב טוב...נמשיך בהודעה הבאה..חח
תודה מקרב לב על תשומת הלב 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 09:27 |
|
| |
בפגישה נתת דוגמא לאנשים ששומעים איזה סיפור או דבר תורה וכדומה:
התוכל לעמוד בהודעתך הבאה על האופן שבו מגיבים מספר 1 ומספר 2 לעניין?
התוכל לעמוד על נקודת ההבדל ביניהם?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 11:00 |
|
| |
בארס
מאלף גם היה באותו ערב..
נראה שהמספרים מקבילים בהסבריהם לשלבי ההתפתחות בחיי בנאדם.
1 זה וואו שלום עולם 2 צריך להסתדר עם אחים/ הורים . אני לא יחידי בעולם 3 בגן -הילדות כולה שמחה והתלהבות טבעית
וכו'
מי רוצה להמשיך אותי בקו המחשבה ?
אולי 4 בי"ס נכנסים לתקופת יציבות ארגון וסדר הרחבת אופקים 5 בגיל ההתבגרות מגיעים לאנרכיה פיזור מרידה בהורים בסמכויות / השתוללות.
אהמ ? מי עוד
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 17:50 |
|
| |
סמייליולך,
גם אני חשבתי על זה תוך כדי שהוא דיבר..וגם על עשר הספירות..
הייתי מנסה להמשיך אותך כעת אבל אני מעדיף לחלוב אותו יותר כדי להבין את הדברים טוב יותר קודם.
בארס תעשה חזרה קצת על החומר, הא?
וחוץ מזה הבנתי שיש כמה דברים שאותם מונים,
מי העיקרי? שם+שם משפחה?
וגם, מאיפה הגיע לכאן האפס? ואיפה ה11?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2006 23:13 |
|
| |
דוקא נראה לי אחלה להתחיל ככה, "לזרוק דברים" ואני אוסיף עליהם ואחדד אספקטים.
6. התמסדות והקמת משפחה 7. התכנסות פנימה, הפתחות לאספקטים הרוחניים של החיים והמקור שלהם (יש לזכור שזה כבר שלב שלפי הסקאלה הזאתי שלנו האדם כבר אמור להיות בוגר יחסית ונטול הרבה מאוד מהאשליות שליו והניעו אותו בשנותיו המוקדמות יותר. הוא כבר באמצע החיים, לא ילד, עם לא מעט אחריות והחיים פתאום מאיימים "לחלוף עליו" בלי שהוא מיצה אותם או ירד לעומקם...של חייו שלו עצמו) 8...מי ממשיך?
:)
אזרחי...לגבי השאלות שלך בקשר לשם ולשם המשפחה, אני הייתי ממליץ בשלב הזה לא להתחיל לנסות "לנתח" ...העסק יותר מורכב ממה שאפשר לחשוב...ויש צורך להתגבר על יצר הסקרנות כי איזו תשובה שטחית שאתה יכול למצא על עצמך או על אחרים בשלב הזה סביר להניח שתהיה פשוט לא נכונה וחבל. אני ממליץ להתמקד בהתחלה בללמוד את המהויות של המספרים בלי לנסות לחשוב "איזה מספר אני?"...כי אין כזה דבר...בכולנו יש את כל המספרים והדבר הכי חשוב הוא איזה מספר נמצא איפה, ומה בדיוק הוא מבטא ב"מקום" שהוא נמצא בו...אז , לאט לאט :)
עכשיו, כמו שביקשת...לכל "מספר" יש שאלה אופיינית:
1. ואללה? 2. אתה בטוח? 3. מה קורה אם עושים את ההפך? (שאלה יצירתית) 4. איך זה פועל? 5. זה כיף? 6. אפשר לעזור עם זה לאחותי? 7. למה? 8. מה יצא לי מיזה? 9. מה עם הנזקקים?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 13:07 |
|
| |
בארס
אהבתי את 8 מה יצא לי מזה ? הראש העסקי ואת 9 מה עם הנזקקים ? הרוצה להעניק ולשרת את העולם
אני חושבת שהדוגמאות שנתת לשאלה המאפיינת כל מספר ממש עוזרת לזכור את המאפיין לכל מספר
עכשיו אנא ממך איך מחשבים נניח את המספר האופייני של אחד בשם : חיים כהן
אנחנו רוצים דוגמא לאיזה מספר מאפיין אותו (אם הבנתי גם את האזרחי )
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 13:24 |
|
| |
בתאריך הלידה שלי סכום הספרות יוצא :9 2/2/1976
מחברים את כל המספרים יוצא 1980 ואז עושים 1 +9+8 כי אפס לא נחשב
יוצא 18 ואז 8+1 שווה 9 ולכן תמיד אמרו לי שמאוד חשובה לי החברה
וחשוב לי שלכולם יהיה טוב ושתשע זהו צינור אנרגטי.
הסכום הכולל של השם הפרטי שלי יוצא 8 ושל המשפחה יוצא 4
יחד שם פרטי פלוס משפחה יוצא 3
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 14:00 |
|
| |
זה מה שאני אומר:...לאט לאט עם הרצון להתחיל לנתח אנשים ואת עצמכם. אנחנו רק נוגעים כאן בקצה קצו של המזלג ואין לכם עדיין שום יכולת להסיק משהו אותנטי על בני אדם...שוועיה שוועיה.
אנחנו כרגע מתחילים להכיר את היסוד, התמצית של המהות של המספרים. לכל מספר יש כמה וכמה מהויות ותמציות כאלו אז לא להחפז. לגבי ניתוח פרטים אישיים אז הדבר הכי חשוב להבין הוא מה המשמעות של השם מה בדיוק המשמעות של תאריך הלידה ומה בדיוק זה אומר על האדם, כי המשמעות שלהם היא מאוד ספציפית ובדרך כלל האדם רוצה לדעת אם הוא 4 או 8 או 15 וזה בכלל לא ככה.
בערב אני ארחיב עוד קצת אם יש עוד שאלות אז סבבה.
חוץ מיזה האינטרנט מלא באתרים על נומרולוגיה, ויש גם לא מעט ספרים טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 14:58 |
|
| |
1) שמעתי מה שאמרת 2) עכשיו רד לפרטים ותתחיל לדבר ברור ומדוייק!! 3) בוא נבדוק שזה באמת מתאים ומסתדר עם כל מיני דברים שאני מכיר 4) בוא נגדיר מה הם כללי היסוד עליהם מושתת המודל! 5) הנה זה נכנס למערך ההגדרות הקיימות בתוכי ומשנה לי את התפיסה 6) איפה אנשים אחרים מפספסים את זה ולמה? 7) מה המשמעות של התוספת הזו לחיים? 8) בוא נראה איך מכניסים את זה לבן אדם השני ונפתח שיטת הטמעה מובניית 9) הטמעת החידוש בזולת
איך הייתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 19:15 |
|
| |
ואללה אזרחי וסמיילי...אני מתרגש. ממש תלמידים מצטיינים.
אני שמח שנקלט רעיון התמצית של המספרים , לגבי מה שרשמת אני רוצה להדגיש כמה דברים:
1) שמעתי מה שאמרת - חדשני. - תופס את התמונה הגדולה. 2) עכשיו רד לפרטים ותתחיל לדבר ברור ומדוייק!! - זיוהי מעולה!..2 הוא מומחה לפרטי הפרטים - הוא מאלו שתמיד מצתבר אצלהם ידע על מליון דברים, ממש מסד נתונים. 3) בוא נבדוק שזה באמת מתאים ומסתדר עם כל מיני דברים שאני מכיר - בוא נתחיל לעשות קומבינציות - האומן היוצר- 3- תמיד מדגיש ביטוי אישי. 4) בוא נגדיר מה הם כללי היסוד עליהם מושתת המודל! - לבנה לבנה :) 5) הנה זה נכנס למערך ההגדרות הקיימות בתוכי ומשנה לי את התפיסה - אחלה 6) איפה אנשים אחרים מפספסים את זה ולמה? - "למה?" זו שאלה שה-7 היה שואל. 6 אוהב שלמות והוא גם לא כל כך ביקורתי...אולי הוא היה חושב על לקחת את מה שכתבתי ולעשות ממנו כרטיס ברכה ליומהולדת או משהו כזה. 7) מה המשמעות של התוספת הזו לחיים? - יפה. וגם היה תוהה איך זה ייתכן, הקשר הזה בין המספרים לתכונות שמיוחסות להן? 8) בוא נראה איך מכניסים את זה לבן אדם השני ונפתח שיטת הטמעה מובניית - לא רע! - ה8 בהחלט היה מחפש ליישם עם העקרונות האלו איזה מנגנון ארגוני, וגם אולי מנסה לרשום פטנט וכאלו ;) 9) הטמעת החידוש בזולת - איך אפשר לעזור לאנושות עם הידע הזה?
סבבה- עד עכשיו נגענו רק על קצה המזלג, בשביל לבין את היסוד והעקרון עכשיו אפשר להרחיב על כל מספר כי כל אחד מהם בא ליידי ביטוי בכמה וכמה מישורים ואיכויות. וגם, דבר חשוב...כל מספר יכול לבוא ליידי ביטוי בצורה חיובית או בצורה שלילית! אפשר לבטא את האיכויות הטובות והגבוהות של כל מספר או את האיכויות הנמוכות והשליליות שלו.
אני את שלי אוסיף בהודעה הבאה...אבל הנה בינתיים איזה אתר שיש בו תאור בסיסי לא רע של תכונות המספרים:
http://www.articles.co.il/article/%D7%A0%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94%20-%20%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%90
מי שאין לו סבלנות לקרא, ימתין מעט ואני אביא את התמצוט שלי לעניין עם כמה תוספות ודגשים חשובים שגילית במהלך חקירותי בתחום ולא כתובות באתר ההוא.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 20:47 |
|
| |
השאלה היא האם הם באמת התמצית
כלומר ... נגיד יש לי בעיה עם התמצית של 5 או 8 או אנארף מה .. מפריע לי לחיים , לא יודעת איך להסדתר עם זה.. אז מה .. אם אלך ואשנה לגמרי את שמי אהפוך לאחרת.. התמצית שלי תשתנה ? בעצם השאלה היא אחרת :
האם אלו הם תמציות -כיוונים של הרצונות שלנו - או שאלו הדרכים שבהן אנו מבטאים את התמצית .
לדוגמא : 5 יעזור לאחרים בדרך אנארכיסטית ו-4 יעזור לאחרים בדרך מובנית .(ביטוי שונה של אותה תמצית)
או - 5 יעדיף להיות אנטי התפיסה של הממסד תהיה אשר תהיה ו-4 ייעדיף להיות עם תפיסת המסגרת תהיה אשר תהיה .
אני בעצמי קצת הסתבכתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 21:20 |
|
| |
הבעיה שלך היא לא 5 ולא 4 הבעיה שלך כרגע לפחות היא שאת רצה מהר מידי, את כבר רוצה לדעת מה לא בסדר אצלך במפה הנומרולוגית וכבר הדגשתי שאין לך מה למהר למקום הזה.
התמצית שאני מדבר עליה היא התמצית של מהות המספר עצמו. והתמצית הזאת שיש לנו כרגע היא גם לא התמצית השלמה...לכל מספר יש עוד הרבה אספקטים שצריך לעבור עליהם לפני שאפשר להתחיל להתייחס לבני אדם. המהות של המספרים היא פשוטה, אבל בני אדם הם מערכת מורכבת, כך שלא הייתי מנסה לפשט את האדם לפי הפרשנות השטחית של המספרים אלא הייתי מנסה להבין את מורכבות האדם לפי הקומבינציה של המספרים, קרי אבני היסוד שלו...אבל בשביל זה עוד צריך לכיר יותר טוב את אבני היסוד... בכל אופן..כן 4 הוא תבניתי ושיטתי, ואבנוי למסגרות ו5 הוא יותר חופשי ומגוון. זה לא אומר שיש אדם שהוא רק 4 אלא שבתחום מסויים ה 4 יותר חזק אצלו ואילו בתחום אחר יכול להיות לו דווקא 5.
כמו כן שניהם בנויים למסגרות רק למסגרות שונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 10:09 |
|
| |
משהו בענין מספרים ושמות
יש מלבד התמצית ענין מאוד חשוב באותיות או בספרות המשתתפות בספירה וכן בשילוב בינהם ובסדר
כך שעדיף נראה לי באמת לחכות ולנסות לאט לאט להבין איך זה עובד.
בארס כל הכבוד אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 12:13 |
|
| |
מיכלי, ברוכה הבאה לישיבת הגולשים!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 22:38 |
|
| |
תודה מיכלי.. אם יש לך תוספות תיקונים וכד' את יותר ממוזמנת להעלות אותם.
ממשיכים... עד עכשיו לקחנו בערך מאפיין אחד בסיסי מכל מספר כדי לקלוט את העיקרון ועכשיו אנחנו נעבור על עוד ביטויים של כל אחד מהמספרים:
1. אמרנו ש-1 הוא הדבר הראשון והדבר היחיד, זה אומר ש-1 מתקשר לכל דבר חדש; -חידושים, חדשנות, למידה וגילוי, זו אחת המהויות של התדר הזה של הספרה 1...הספרה הזאת תכליתה היא לגלות ולהתגלות. -בנוסף מדובר במספר שמייצג את החשיבה ואת הפעילות השכלית. -זהו מספר מהיר, בעצם מספר מיידי. מה שהוא רוצה הוא רוצה עכשיו...דחיית סיפוק זה לא המהות שלו. - בלינק שנתתי לכם כתוב שהמספר הזה "אוהב" להכנס לפרטי פרטים אבל אני לא חושב שזה נכון...זה המספר של ראיית התמונה הגדולה, ראיית השלם ולא הכניסה לפרטים. -איכויות נוספות: עצמאות, כבוד, תחרותיות ושאיפה למובילות. - המלך
כשהוא בא ליידי ביטוי ברמה הגבוה והחיובית שלו אז הוא מתבטא באלגנטיות, בטחון, אהבת הלמידה והתנועה קדימה. הצד השלילי שלו מתבטא בעודף מחשבה, וכחנות, אגו, נצלנות וכד'. (כאמור אנחנו מדברים כרגע על המספר עצמו ולא על בן אדם, גם אם זה נשמע מוזר ;)
2. אם 1 אוהב דברים חדשים הרי 2 משמר את הקיים ומטפח אותו. 2 הוא בראש ובראשונה מספר של רגש. רגישות, אינטואיציה טאקט הם מאפיינים בולטים שלו. - גישור, דיפלומטיה, קירבה. - ראיית פרטי התמונה וצבירת נתונים וידע - נאמנות - המלכה
2 חיובי יהיה עוזר נאמן וטקטיקן מעולה...בקיא בחומר ושקדן...רגיש ומתחשב. הצדדים השליליים שלו או כשהוא במצוקה הם חשדנות, חוסר בטחון, מתח, דאגה, חוסר החלטיות ומניפולטיביות.
3. יצירתיות וביטוי אישי הם מהות יסודית של 3- מה שצריך להבין הוא ש-3 יוצר כדי לבטא את עצמו...להבדיל מאומנות חברתית או כתיבה עיתונאית. - שמחת חיים ואופטימיות - דימיון דימיון דימיון - 3 שלנו יכול להמציא עולמות ולהעלות על הדעת דברים שלא שמענו עליהם מעולם...הוא גם יכול לתאר כל מאורע רגיל ככל שיהיה בצורה מרתקת ושובת לב. - גם 3 הוא מספר של רגש אבל הרגש שלו הוא רומנטי וציורי - חופש ואהבה. - 3 הוא מספר נסיכותי הוא כמו נסיך או נסיכה, יפה מוכשר, מפונק ועם הורים עשירים ;)
3 חיובי זה די ברור אבל כשנחה עליו הרוח הרעה הוא נוטה לחולמנות, עצלות ודכאון, יהיה די קשה לסמוך עליו והוא יכול להעלות את הסעיף לבנאדם הכי רגוע בעולם ;)
4. עשייה, שיטתיות, התמדה. תכנון, חוזק, מעשיות וריאליזם. 4- לא מאמין למה שהוא לא רואה, ואם זה לא כתוב מבחינתו זה "לא קיים". 4 הוא מספר פיזי יחסית ומעניינים אותו תהליך, תוצאה, מעשיות וסדר. הוא יהיה קשוח ובלתי מתפשר ולא תצליחו לשכנע אותו בשום דבר אם הוא לא הבי ןאו ראה אותו בעצמו. בגלל התכונות האלו 4 הוא שקרן גרוע והוא כמעט ולא נוטה לשקר, הוא פשוט לא יודע איך עושים את זה...מבחינתו לשקר זה "להפסיק לנשום" :)
4 חיובי יהיה לוחם מעולה, הוא דבק במטרה ודואג שהיא תבוצע על הצד הטוב ביותר, אולי הוא לא כל כך מהיר אבל יותר מאפשר לסמוך עליו...פועל טוב לב וצנוע. ביום רע 4 יכול גם להיות לא מסודר ונקמני, אבל זה יקרה בעיקר כי איזה אסימון עוד לא נפל אצלו ;) עמוק בפנים הכעס שלו הוא שהדברים לא "עובדים" כמו שצריך.
5. חמש זה מספר מעניין ומגוון. הוא גם מספר פיזי וחושני והוא יכול לבוא ליידי ביטוי בהרבה תחומים שונים...בחמישה תחומים למען האמת :) - ספורט - מוסיקה - אוכל - בידור - מין ולמרות שכיף לגוון ולשלב בין התחומים האלו אין הכרח שכולם יבואו ליידי ביטוי באדם שהחמש חזק אצלו איפושהו...בהחלט גם רק אספקט אחד או שניים מכל אלו יכולים להיות דומיננטים אצל אדם כזה. 5 - אוהב חופש ואוהב לטייל, לנוע לנוע ולנוע...לפעמים זה מספר חסר מנוחה. תקשורת היא אחת המומחיויות שלו, הוא יודע לדבר עם אנשים ויכול לעשות הרבה דברים בו זמנית. 5 הוא מספר שיכול לחטוף קריזה בהרף עיין, אבל הוא בדרך כלל מתעצבן כי הוא רוצה שלא יגידו לו מה לעשות.
ביטויים שליליים יהיו...תאוותנות, התמכרות ובריחה ממחוייבויות.
עד כאן לבינתיים "בפרק הבא" נמשיך לסקור את המספרים ואולי אפילו נתחיל לדבר על הקשר שלהם לאדם...איך לגשת לנושא הקריאה הנומרולוגית בצורה נכונה ולהבין את הדבר שהוא אולי הכי חשוב שהנומרולוגיה מלמדת אותנו (אותי לפחות) והוא שהאדם לא נולד יצור מוגמר אלא הוא בא לעולם הזה כדי לרכוש כשרונות חדשים, להתפתח ולהשלים את עצמו. :)
 |
|
|
|
|
|