לפני כחודשיים לערך נתברר למשפחה מבני ברק כי בנם הקטן ילד עדיין, קיבל את המחלה בצורה הקשה שלה. בצר להם פנתה האישה לרבה האדמו"ר מצאנז שליט"א.תשובתו היתה מדהימה!
אם יש מישהו בדור שלנו שיכול לעזור לך זה רק 'הרב אליעזר ברלנד' שליט"א, שרק הוא הוכיח בדור שלנו שיכול לרפאות כאילו מקרים...
כשאמרה לבעלה את תשובת האדמו"ר לא הסכים הוא לדבר הזה,לגשת לרב מברסלב שאיננו מכיר...וניגש אף הוא לרבו האדמו"ר מבעלז שליט"א וסיפר לו על ילדם החולה ל"ע בבקשו ברכה עיצה וישועה.
והנה ראו זה פ ל א ! ! ! האדמו"ר מבעלז אומר לו ממש באותם המילים !
אם יש מישהו בדור שלנו שיכול לעזור לך זה רק 'הרב אליעזר ברלנד' שליט"א, שרק הוא הוכיח בדור שלנו שיכול לרפאות כאילו מקרים...
נשלח ב-26/5/2006 17:02
ממש מדהים רק שאלה קטנה: "אין שני נביאים מתנבאים בסגנון אחד"
נשלח ב-27/5/2006 21:35
אם היית כותב את שם המשפחה, אולי הייתי מאמין.
נשלח ב-28/5/2006 01:02
לזיסער ולכל המפקפקים באמיתות הסיפור ורוצים שמות,הרי לא הייתם רוצים שאם יקרה לכם איזשהו אסון נביא כאן את שימכם.די לכם בכך שהסיפור נבדק גם מצד המשפחה וגם מצד הרב ברלנד וקיבל אישור כי כל הפרטים נכונים.
כולי תקוה שזה יסתיים על הצד היותר טוב ואז נוכל להביא פרטים מלאים. או אם המשפחה תסיר את התנגדותה לפרסום הענין שרק זה מה שחסר להם...
בתקוה להבנה.
נשלח ב-28/5/2006 03:54
מעניין שרבה של האשה הוא האדמו"ר מצאנז ואילו רבו של הגבר הוא האדמו"ר מבעלז.
נשלח ב-28/5/2006 04:59
זיסער,
יש הרבה משפחות שהאשה באה מחסידות אחרת וכשהיא מתחתנת למרות שהיא הולכת לפי מנהגים וחינוך
הילדים של בעלה, בענייני עיצות היא עדיין אוחזת בראש וראשונה באדמו"ר מהחסידות שהיא גדלה בתוכה.
נשלח ב-28/5/2006 13:10
הסיפור הזה נשמע מוזר, אבל אני יודע ממקור ראשון שהרב כדורי זצ"ל אמר על הרב ברלנד יותר מזה.
נשלח ב-28/5/2006 13:17
נמבר_וואן
במקום לזרוע פה ספיקות אולי תביא כבר את שמה של המשפחה
סליחה מכבוד מעלתך אבל כל עוד לא הבאת כאן פרטים זה בחינת סיפורי הבעש''ט שצריך להאמין בהם כי בכוחו של הבעש''ט היה לחוללם אבל לא בהכרח שהם קרו
נשלח ב-28/5/2006 14:17
נומבר גם בבאבוב כשהרבי הפך צמח התחילו לספר מופתים תפסיקו עם השטויות גם כך אתם רחוקים מאוד מברסלב המקורית אולי באמת תלכו לבלז וצנז אם שם כ"כ אוחזים ממכם אז קדימה
נשלח ב-28/5/2006 14:46
חתיכת טינופת
תגיד לי יש לך פקק ב[מכסה ביוב] בפה שלך?
נשלח ב-28/5/2006 15:27
תוקן על ידי - אומניש - 28/05/2006 17:09:48
נשלח ב-28/5/2006 16:33
חברי הפורום היקר הבה ונאגד כולנו למחות את כבודם של צדיקי ומנהיגי חסידות ברסלב
הבו עיצה הלום איך להעיף את אותו מלוכלך גוש טינופת מהפורום הזה כי מדובר ביצור מגמתי ונאלח שזוהי כל מטרתו
אליך אומניש היקר שלוחה בזאת הבקשה להעיף את המפלצת מהפורום ולחסום אותו אחת ולתמיד
ת ת ע ו ר ר
נשלח ב-28/5/2006 16:34
תגיד לי אתה במקרה לא שרפת את הכפות רגליים של אישתך?
נשלח ב-28/5/2006 16:40
אגב חלאה שריינתי לך מקום אצל ירמיה באור יקר
נשלח ב-28/5/2006 16:48
ספטמבר
תענה לענין אתה כותב על הרבים קרמר ושכטר יותר גרוע כך שלא אני המצאתי את הענין
שורף הכפות אף הוא מאילו שביקשתי מרבש"ע שיחזירם לאן שאני מבקש שיחזירך
הרב ברלנד שאמנם לא שמעתיו מעולם אמר לאחד מידידי "אני אף פעם לא מתכוון ברצינות למה שאני אומר" האם אדם זה חכם בעיניך ?