| נשלח ב-28/5/2006 14:19 |
|
| |
מבחן קטן לפורום הזה
בזאת אני מציע לפורום המכובד לקחת על עצמו משימה חיובית מתקנת לטובת היישוב שלנו. אני מציע שנאסוף כאן אינפורמציה על כל מבנה בלתי חוקי או כל מפגע אחר, נערוך רשימה ונדון כאן בינינו בדרכים החוקיות להסרתם. ניתן כדוגמא להתחיל בקראוון שמשמש כבי"כ לקהילת חסידים ברח' פנחס בן יאיר (ליד הברכל), אשר החל כמבנה ארעי לציבור שבכלל אינו גר בסביבה. המבנה הזה נשרף לפני מספר חודשים והרי זה פלא.... במסגרת שיקומו ... הוא גדל והתכער ללא היכר... ולעניות דעתי גם יכול לגרום לתאונות לא מעטות לילדים ואף למבוגרים שמסתובבים שם. המקום שופע בחומרי בנין מסוכנים (קרשים עם מסמרים, פלטות של קירות גבס, בלוקים, אשפה ועוד) וההזנחה והצחנה השתלטו על המקום. עיני אינה צרה באותו ציבור שכנראה באמת זקוק לבית תפילה .... ולעניות דעתי חייב להימצא פתרון לבעייתם במסגרת האפשרויות של הרשות המקומית. אבל מדוע שזה יהיה על חשבוננו ? על חשבון איכות החיים שלנו? וחל חשבון מחירי הדירות שלנו? אם למישהו יש מידע כיצד ולמי להגיש תלונה, ע"מ שמישהו במועצה יתעורר ויציע פתרונות יותר אסטתיים, אשמח לבדוק את אפשרות מימושם. מה דעתכם על רעיון רשימת מפגעים באלעד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 14:28 |
|
| |
עוד ליטאי שעיניו צרה בחסידים........תעבור דירה לשיכון הרבנים שם יותר מתאים לך לגור.... תגיד רק את האמת. אם בית הכנסת היה שייך לליטאים גם היה כ"כ מפריע לך??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 14:35 |
|
| |
קינו לך תשטוף תפה עם אקונומיקה,
לא מצאת מפגע אחר באלעד חוץ מבית כנסת?
מה קורה לאנשים בעיר הזו? ה' ירחם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 15:44 |
|
| |
ילדים .... תתעלו על עצמכם ... תחשבו חיובי ... מי נגד בתי כנסת ? תזמינו אותם לקיים את המנין אצלכם בבית אם אתם כ"כ דואגים להם ומוכנים שזה יהיה על חשבונכם ! כדי שזה יהיה על חשבוננו ... נצטרך להסכים !! אז ... יאלה ... כל אלה עם החשבונות הפרטיים שלהם ... שבו בבית או שתעברו לבני ברק .... שם מותר ההההההכל ! לכן היא נראית כפי שהיא נראית
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 17:26 |
|
| |
הרב בן דוד השתלט על קרקע ברחוב הרי"ף 15 ובמקום מבני ציבור המיועדים לקהילה, הנ"ל הקים במקום
את מוסדותיו אין לי בעיה בעוד מוסדות חינוך אבל למה לגנוב בשם הדת?
ועושה רושם שאין לו כונה לזוז מהאיזור. כניראה הוא מקושר היטב לצביקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 17:32 |
|
| |
לי אכן יש רשימת מפגעים בעיר שצריך לטפל בהם באופן מידי, המפגע הראשון והחמור ביותר בעיר, הינו אדם המכנה את עצמו בשם Kino13 מדובר באדם שפל ונבזי, אשר הדבר שהכי מפריע לו בעיר, הוא בית כנסת שנמצא באמצע שיפוצים, ועינו צרה בכך, שבאמצע שהוא רואה משחק כדורגל בטלוזיה המחורבנת שלו, למטה בביהכ"נ אנשים יושבים ולומדים ומפריעים לו לשמוע את השתוללות ההמונים ביציע, Kino בוש והכלם ועוף מהעיר שלנו, הנה כמה פנינים מהנבל "ההזנחה והצחנה השתלטו על המקום", אולי תספר לנו איזה צחנה יש באיזור, אם כבר הצחנה באה מראשך הדלוח והנבוב, "קרשים עם מסמרים", מה קרה אז יש כמה קרשים במקום, אולי עובדים שם, אולי משפצים שם ? "הוא גדל והתכער ללא היכר", אז מה קרה אם קצת הרחיבו את המבנה, זה על חשבון הבית שלך ?, מה יקרה אם עוד 20 אנשים יוכלו להכנס למקום ?, "התכער", אתה יודע שרק לטיפש מראים חצי עבודה, חכה שהעבודה תסתיים, ואז נראה אם זה מכוער או לא, בקיצור אני קורא לכל הגורמים שביכולתם לפעול, נא סלקו מעירנו את המפגע מספר אחד "Kino13" ואת כל חבר מריעיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 18:11 |
|
| |
אור_חדש יקירי שמור על לשון נקיה .... ותירגע ... אין לי טלוויזיה בבית ... ואינני צופה במשחקי כדורגל... תתמודד כמו ילד גדול נגד טענות על עבירות על החוק ..."דינא דמלכותא דינא... " בקשר לקריאתך לחבר'ה לבוא לעזרתך בעניין אלימות .... אתה צודק חמוד.. כי אתה מולי לבד .... זה פשוט לא כוחות ... אז אנא אל תאיים באמצעי ש..... כנראה תפסיד בו ... בצורה מוחצת .... חמוד קטן שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 22:50 |
|
| |
יש את הגנרטורים באזור רח' התור או הזמיר וברח' חוני המעגל שתקועים לאנשים בתוך הפרצוף בלי לבקש רשות.
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 23:20 |
|
| |
אה הוא מיזרוחניק? חבל"ז.
אלה שונאי הדת הגרועים ביותר מי אם לא הם סייעו לשינוי לגזור גזירות נגד מוסדות התורה.
אבל הם קיבלו את גמולם בגוש קטיף קל נקמות ה' מי שחשב להרס את מוסדות התורה הקב"ה הרס את ביתו.
לא קלטתי בהתחלה.
קינו, אני חוזר בי, אתה לא צריך לשטוף את הפה באקונומיקה זה לא יעזור לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 00:40 |
|
| |
חברה קצת לגדול....
כל היום לריב? ? ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 10:36 |
|
| |
לגבי בית הכנסת החסידי... כל עוד הוא באמצע השיפוץ שלאחר השריפה אני לא חושב שאפשר לבוא בטענות על לכלוך או מפגע כזה או אחר כי ברור לכולנו שגם למתפללי אותו בית כנסת יהיה אינטרס לסביבה מכובדת ונקיה לבית המדרש שלהם.
מה שכן לא תקין שם זו העובדה שבסמוך לבית הכנסת היה אמור להיות גן לציבור הדת"ל שמתגורר באיזור אך בלחץ מתפללי קהל חסידים נמנע (בינתיים בכל אופן) מהציבור הדת"ל להקים שם את הגן בטענה כביכול זה יפגע בצניעות המקום. כמובן שתוך כדי השיפוצים קיימו המתפללים את הפסוק "ופרצת ימה וקדמה וכו'" וסיפחו לעצמם שטח נוסף כנהוג במחוזותינו ואפשר כבר לומר שעל פניו סתמו את הגולל על הגן המיועד.
לזה יש יתרון כי כידוע בכל מקום שהחרדים מתחילים להגיע מחירי הדירות עולים ובוודאי כשזה סמוך למוסדות ויז'ניץ - שסביר להניח שברבות השנים יכפילו וישלשו את עצמם - ולבימ"ד קהל חסידים שבוודאי רבים מהציבורים הנ"ל ירצו להתגורר קרוב יותר למרכזים הרוחניים שלהם.
אז קינו היקר....אם לשלטון החוק אתה דואג אתה צודק אבל יש לך עוד הרבה אוביקטים לבדיקה. אם לערך דירתך אתה חושש מכל מה שקורה באיזור רק תרויח.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 11:09 |
|
| |
חרדיחרד, חבל שאתה מציג רק חצי מהתמונה.
בית הכנסת "קהל חסידים" היה אמור לקום במגרש שברחוב רבי מאיר, בין שכונת "רמת רחל" ובית הכנסת "דרך החיים", ליד הגן הארכיאולוגי. המגרש הזה הוקצה להם כדין עוד בזמן קריספל, אבל מכיון שיש כיום נוהל הקצאות חדש והמועצה עוד לא הספיקה לאשרר את ההקצאה, הם קיבלו לבינתיים שטח זמני, במקום בו אמור להיות מוקם גן ילדים, מכיון שבטווח הקרוב בין כה וכה אין תקציב לבניית הגן.
אבל עד שיהיה תקציב, צריך גן, ולכן המועצה דאגה להביא לכאן 3 קרוואנים לשימוש זמני (של הגן הדתי לאומי). והיכן הונחו הקרוואנים...? במגרש אשר הוקצה לבית הכנסת "קהל חסידים"!
המצב כיום הוא שהקרוואן של בית הכנסת יושב על המגרש שהוקצה לגן, והקרוואנים של הגנים יושבים על המגרש שהוקצה לבית הכנסת.
איך יקימו את מבני הקבע בצורה כזו? לראש המועצה פתרונים...
|
|
|
|
|