בית פורומים א חרדים ספרדים

מחאה: הרב אליעזר הנפלינג צדיק!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/5/2006 15:49 לינק ישיר 
מחאה: הרב אליעזר הנפלינג צדיק!!!

באתר ח"ח נאמר כך:
לפנות בוקר עצרה המשטרה תושב אשדוד בן 53, אליעזר (לוזר) אנפלינג,החשוד במעורבות בחטיפת הגופה. החשוד נחקר בשעות האחרונות, אך גם חקירתו לא הניבה תוצאות והתקדמות בחקירה. "

ובכן אני דן לכף זכות אך חובתי למחות:
הרב אליעזר הנפלינג אינו לוזר הוא תלמיד חכם ובן תורה מעמודי התווך של הקהילה באשדוד שידיו רב לו בפעולות החסד הרבות שם
לזכותו נזקפת פעילות עניפה בבית החולים ברזילי והוא ארגן גם תרומות רבות לבית החולים כולל מכשיירים יקרים וכדומה .

הוא נחקר במשטרה רק בגלל העובדה שבמשך שנים רבות הוא נלחם על כבוד המת באשדוד- ומדובר על קרוב ל40 שנה!!!

אז אנא- לא מדובר באיזה קנאי מטורף אלא בעסקן מיוחד ובעל שם

אני עצמי מעדות אישית כשנזקקתי באמצע הלילה לבית חולים הוא עשה איתי לילה בהפעלת קשריו לטובתי בלא שהכרני קודם לכן אף פעם !!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 15:58 לינק ישיר 

מי שחושב שאני צודק מוזמן להוסיף כאן קריאה לתיקון הכתבה והעמדת כבודו במקום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 16:01 לינק ישיר 

בהחלט,  לי ידוע שהוא מראשוני ה"פעילים" באשדוד מתקופת יד לאחים של אז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 18:11 לינק ישיר 

המשטרה בכשלון טוטאלי הם עסוקים בעצמם עם מכתבי האזהרה שקבלו.
אינני יודע אם הם מוצאים את ידיהם ורגליהם בעניין הזה כך שהבושה כבר אופפת אותם ולכן הם יחטפו מכל הבא ליד רק כדי לנסות להשיב את כבודם הרמוס ממילא עוד מתקופת הגירוש הברברי וחסר התרבות האנושית של שוטרים עיוורים וחסרי מצפון שבאו עם סוסים גרמנים לרמוס את אחיהם שהגנו בגופם על משפחותיהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 19:34 לינק ישיר 

אני מכיר את משפחתו ואת חתניו וכולם אנשים ישרים מן היישוב ואין להם שייכות כלל ל"קנאים" אלא כל פעולותים בדרי נועם ולשם שמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2006 09:33 לינק ישיר 

אבל שהוא נולד קראו לו לוזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2006 12:40 לינק ישיר 

אבל הוא גדל מאז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2006 00:35 לינק ישיר 

ר'  אלעזר  הנפלינג  הי"ו  הוא  בעל  חסד  ות"ח  ענו  המסתפק  במועט  וכל  מעשיו  לשם שמים.
בין  האשכנזים  ידוע  כי  מי  שנקרא  אלעזר  פעמים  רבות  מקבל  כינוי  חיבה  לוזר,  ואין  בכך  ח"ו  משום  פגיע  בכבודו  או  במעמדו. 
בכל  פעם  שהוא  יוצר  עימי  קשר  הוא  מציג  עצמו  בשם  לוזר.

מאחל  לו  כי  רבש"ע  יאריך  ימיו  ושנותיו  ושל  כל  הנלווים  עליו  מתוך  נחת  בריאות  עושר  אושר  והרחבה  בכל  הנצרך  והנחוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מחאה: הרב אליעזר הנפלינג צדיק!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext