|
|
| נשלח ב-1/6/2006 11:49 |
|
| |
לאנ''ש :העלו תמונות ורשמים מחג השבועות באומן
כצפוי רבים ממשתתפי הפורום יסעו לאומן בשבועות
העלו תמונות,רשמים,עידכונים מהחג בצל רבינו הק'
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 08:24 |
|
| |
נעצר בקייב בחור העונה לשם פנחס רוזנברג
למי יש פרטים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 12:37 |
|
| |
אח של גדליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 13:51 |
|
| |
מדובר בבחור קרלינ"ר שמסובב אצל הברסלבר'ס.
הוא טס מלונדון לאומן, עם דרכון צרפתי.
הוא כתב של קו הציבור.
וכינויו פרשבורג.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 14:11 |
|
| |
אנערף
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 07:48 |
|
| |
מה הפרובלם ב'לטוס מלונדון לאומן עם דרכון צרפתי'?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 16:45 |
|
| |
אין לי מושג, רק כתבתי דברים כהוויתם. אני מאמין שהוא נעצר על צילום, במקומות רגישים, וכדו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 16:49 |
|
| |
גם אני מאמין שזאת הסיבה שנעצר למי שמכירו המצלמה זאת מחלה אצלו ובסה"כ זה הפעם הראשונה שהוא נוסע לאומן ואינו מכיר את הראש המרובע של האוקריינים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 18:47 |
|
| |
בשביל פיני.
תוקן על ידי - yagelnik - 05/06/2006 18:48:49
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 22:02 |
|
| |
נמבר_וואן חוזר לאחר שהיה ארוכה באומן.
אוח אוח כזה טוב היה באומן............................................... חבל שלא יכולתי להישאר עוד קצת אצל רבינו הקדוש............ על כל צעד ושעל בלילות החשוכים אתה מרגיש ונוכח כמה טוב שהועד העולמי הארורים ימ"ש נפלו וכמה טוב שיש במקומם כוחות חדשים שנותנים הרגשה נוחה ובטוחה באומן. יסתם פיהם של אלו שדיברו סרה במרכז ברסלב מיד כשהוקם ע"י ר' מיכל דורפמן שליט"א ועוזרו ר' נתן מיימון הי"ו,והגר"א ברלנד שליט"א ושליחו במרכז ר' חיים רייכר הי"ו.אכן ראויה אומן וראויים העולים לאומן למרכז חזק המטפל בכל דבר נצרך כולל בענינים שוליים כגון כשרות השתיה שעד היום היה ענין הלוטה בערפל כשכל אחד טוען ששמע מפי הרב לנדא ש......מותר/אסור.סוף סוף הביאו בעלון הייחודי שהוציאו לקראת שבועות פסק ברור,סופי והחלטי.
אשריכם-בזכותכם נמנעתי מלשתות קולה. מגלגלין זכות ע"י זכאי ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 23:59 |
|
| |
באמת סיקור נחמד על מה שהיה בשבועות באומן וכמובן רוב תודות
ותאמר לי דרך אגב היה שם אולי עוד איזה משהו מעניין חוץ ממחלוקת ישנה שכבר כולם שכחו כולל בערל
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|