בית פורומים עצור כאן חושבים

דבר תורה בבית הכנסת ע"י אשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2006 15:35 לינק ישיר 

בע"ב,

אם יורשה לי לשאול - למה תתנגד לדרשת אשה בבית הכנסת, אם היא נאמרת מעזרת הנשים, לדוגמא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 16:08 לינק ישיר 

וכי למה שיוסיף שאין ספק שזה זיוף של מדפיסים ריפורמיים הרוצים לחדש מנהגים, אם היודע מדברי רבנו ירוחם, גם יודע מדברי רבנו בן עזאי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 16:24 לינק ישיר 

אמשלום
גם שמרנות היא ערך (ברצינות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 16:55 לינק ישיר 

בע"ב,

נניח (בניגוד גמור להשקפתי) שכך הוא, אז מה? המציאות מפגישה אותנו יום יום עם התנגשות בין ערכים, שיש לבחור ביניהם - האם במקרה הזה, אתה חש שיש כאן התנגשות בין ערכים (מה למשל?), או שמא, מבחינתך, יש כאן את ערך השמרנות מול ריק ערכי, ולכן ברורה ההכרעה שלך?
[באופן אישי, אני מודה, שממש לא הבנתי את תשובתך, וסביר לי שזה לא רק בגלל שאיני חושבת ששמרנות היא ערך כשלעצמה.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2006 03:35 לינק ישיר 

מואדיב

<"באי ג'רבה חיו גם לא מעט משפחות יהודיות של לא-כהנים. לא צריך להגזים">

לא הגזמתי, שכחתי להוסיף "רבים מהרגיל". קרי: "במקומות שונים קראתי על ערים שרבים/רוב /כל/ תושבי העיר היו כהנים,

Riv

<"וכי למה שיוסיף שאין ספק שזה זיוף של מדפיסים ריפורמיים הרוצים לחדש מנהגים, אם היודע מדברי רבנו ירוחם, גם יודע מדברי רבנו בן עזאי?">

מדוע שידע מדברי רבנו ירוחם?

מדוע מי שיודע מדברי רבנו ירוחם גם יודע מדברי רבנו בן עזאי?

איזה דברים?

עולם הפוך אני רואה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > דבר תורה בבית הכנסת ע"י אשה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.