|
|
| נשלח ב-9/6/2006 17:41 |
|
| |
מצטרף לשאלה. האם היית נתקלת בבחור מיוחד מיוחד, אבל גרוש וכד'.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 09:41 |
|
| |
האמת העצובה היא שלא, אבל יש הבדל, האם ה"בעיה" היא בבחור/ה עצמו/ה או שזה קשור לנתונים מסביב
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 09:44 |
|
| |
גרוש זוהי בעיה בנתונים הסביבתיים ו-ל-א-!! בבחור עצמו!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 09:50 |
|
| |
ברור שזה לא תמיד הבעיה רק בנתונים ולא בבחור עצמו!!!
ישנה סיבה מדוע הוא התגרש!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 09:52 |
|
| |
אוקי, נחדד את השאלה, אם בחור שהתגרש שלא באשמתו, האשמה היתה בבחורה, האם היית נגשת לשידוך כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 11:23 |
|
| |
אני מודה ומתוודה, לא הייתי נגשת, למרות שזה באמת "פגם" בנתונים מסביב.. אבל באמת, אל תשוו בין זה לבין המקרה שאני הצגתי, זה קצת מוגזם!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 11:41 |
|
| |
זה לא מוגזם בכלל. את גרה בחברת החברה ולכן זה לא נשמע לך כל כך גרוע, ואם היית מכירה גרוש מקרוב , היית חושבת שזה גם כן לא כ" כ גרוע.
לדעתי זה אותו מקרה, שניהם מסכנים ועל שניהם להתפשר בשידוכים ואין מה לעשות!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:02 |
|
| |
סליחה, אבל הם שניהם אינם מסכנים! והם לא צריכים להתפשר, גם איילת וגם קורבר, עליכם לשנות את הגישה שלכם למקרים אלו. יש מקרים שזה לא ב"אשמתנו" .
כל אחד שמכיר מקרוב משהו עם בעיה, יגיד לכם שזה שטויות וצריך לגשת לשידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:03 |
|
| |
למה את רוצה שלא יורידו את החברה שלך כשאת במקרה דומה היית מורידה.?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:07 |
|
| |
לפי מה שהבנתי מאיילת, מטרת פתיחת האשכול היא שאנשים יחשבו ולא יורדו על בעיות ש"כביכול" אינם בעיות.
שישנם אנשים מיוחדים עם בעיות שלא נוגעות אליהם.
וברגע שאת, איילת סוטרת את עצמך ומתמקדת על מקרה ספיציפי של חברתך, ורק לשידוך כזה תגשי ושאר מקרים דומים , תורידי, ברגע שאת עצמך לא חושבת ומורידה על בעיות סתם, את רק מראה את חוסר החשיבה של עצמך. מגוחכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:08 |
|
| |
איילת, אין מה לעשות, יש נושאים שבנים לא מבינים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:22 |
|
| |
קרובר, אתה מדהים אותי!!! ואני מתחילה לחשוב שזה מגמתי--- אתה לא קולט???? אתה מגזים!!! להשוות בין בחור גרוש שאמנם הבעיה היא לא בו והוא לא מסכן, הוא יכול להיות בחור מוצלח, מיוחד וכו'.... לבין בחורה שמסבירים לך בשפה שכל טיפש יכול להבין, שלה אין בעיה, לא בה ולא בנתונים מסביב!!!!!!! זה לא אותו דבר !!!! ואל תנסה ע"י מסקנות חסרות שחר לגרום לזה להיות אותו דבר, כי זה לא!!!!!!!! אתה יודע בעצמך שזהלא בר השוואה, נכון?! אז אל תעשה ת'צמך אל תתחכם ואל תתלהב!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:44 |
|
| |
את יכולה להסביר תצמך? למה זה לא אותו דבר?
זה כמו שבחור שמשהו ממשפחתו התאבד. הבחור מוצלח וטוב , ולמרות זאת לא יגשו להצעה, מכיון שאולי יש איזשהוא גנים שעוברים שאולי גם הבחור הנ"ל יתאבד. יש מצבים שזה לא בשליטה, אבל על הבחור / הבחורה להתפשר, וזה במקרה דנן.
מה יעשה בחור שהתחתן שלא באשמתו עם חולת נפש? למה שמיד יחשב לסוג ב'?? מה תעשה בחורה שמיד אחרי שהיא התארסה הבחור החליט שזה לא בשבילו?
למה במקרים הנ"ל, על הבחור והבחורה להתפשר ובמקרה שלך לא??
יש מקרים שזה לאא באשמת אף אחד, ובכל אופן בכדי להתחתן הם צריכים להתפשר ואז יוכלו לבנות בית אפילו יותר טוב מזוג רגיל. והרבה יותר גרוע מהמקרה שספרת זה משפחות שנולד להם פתאום ילד אוטיסט, שזה גם לא גנטי! או משפחות שילד נהיה חולה בסרטן., גם אותם מורידים וזה הרבה יותר לא ברור, זה הרי משהו נטו משמיים, לא גנטי ולא כלום, ובכל אופן.....
ולכן גם המקרה שלך, איילת, זה לא באשמת אף אחד אבל זהו זה ככה זה יורידו אותם.
ואני חייב להדגיש, שלא תחשבי שזה נגדך, אני מבחינתי הייתי שמח להתארס עם אחת כזו, ועם משפחה כזו.
לדעתי, הבחורות שבאות ממשפחה כזו הן הרבה יותר איכותיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2006 12:51 |
|
| |
או---- עכשיו אני שומעת מילים של טעםֱ!!!!!!!!!!!!!!! יופי, ואני גם מסכימה איתך באמת לכל מילה, רק חשוב לי לציין(אולי זה עוד לא ברור???)אין מצב שזה יעבור בגנים, אין אין אין!!! לכן מה שמעצבן אותי, זה לא רק עצם העניין שיש את כל הקטע של סטיגמות וכו' וכו' וכו' בלה בלה בלה..... אלא שמקטלגים אותה בסטיגמה זו או אחרת, בשעה שהיא לא שייכת לזה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2006 19:00 |
|
| |
בס"ד
איילת גם בתהליך טכנולוגי פשוט יכולה להיות טעות!
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
|