בית פורומים שידוכי חרדים

הי!-- יש לי נושא כאוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2006 09:35 לינק ישיר 

מצדיק את דבריך, ואני בפירוש לא הייתי נוהג כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 09:37 לינק ישיר 

אני חושב שיש לכם גישה קצת מצומצמת, אני בפירוש לא הייתי נגש לכזה שידוך. איןלי כח לדון בנושא שוב, אך אתם סגורות על המקרה הזה וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 09:38 לינק ישיר 

ואיילת, אני לא חושב שאני מריר , למרות שאת בכח מנסה להמריר אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 09:58 לינק ישיר 

סליחה קרובר, אבל נראה לי שדווקא אתה זה שמצטיין בגישה מצומצמת, אז אנא---

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 10:53 לינק ישיר 

CHOUTENG,

כתבת:

כתבת: הגרושים... בחורה צעירה לא צריכה להתפשר על כזה דבר בגלל בעיה לא תלויה בה.

למה גרוש נחשב בעיה?

למדת פעם כתובות? האם כתובה שכותבים לגרושה אותו סכום שכותבים לבתולה?

אולי "בעיה" זו לא המונח הראוי, אבל לית מאן דפליג שגרוש\ה לא שווה בסולם הערכים לבחור\ה. זה לא אומר שהם לא חכמים או נחמדים או בעלי מידות וכו וכו וכו וכו .....

אבל, אם חכמינו זכרונם לברכה החליטו שכתובת גרושה שווה פחות מכתובת בתולה, אנחנו מאמינים ובני מאמינים שהם ידעו היטב על מה הם מחליטים, ולא סתם בגלל ה"סטיגמה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 00:04 לינק ישיר 

תראי, אנחנו לא נשנה את העולם.
היא תתחתן  בס"ד עם בחור מעולה (כמוה!), אולי תהיה בעיה כלשהי במשפחה שלו, אולי לא.
אך מה שחשוב, הזוג יהיה מאושר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 00:29 לינק ישיר 

מוטי דוטס אתה לא צודק בחורה לא צריכה להיות כל הזמן מתחת המשוואה בניה לבין האישה הקודמת אני מצרף את הפרק הרביעי של הסיפור מגפיים אדומות מתוך הפורום פרומערבלה אומנם זה סיפור דימיוני אבל זה משקף תתרכזו עיקר בקטע האחרן בפרק (ניסיתי לעשות העתק הדבק אבל משום מה הוא לא נותן לי) בבקשה http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1667442

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2006 07:12 לינק ישיר 

ישפאי1,

כתבת:

מוטי דוטס אתה לא צודק
בחורה לא צריכה להיות כל הזמן מתחת המשוואה בניה לבין האישה הקודמת

לא הבנתי את התגובה שלךלמשהו שכתבתי! לאיזה קטע של הדברים שאני כתבתי אתה מתיחס, כי לא זכור לי שכתבתי משהוא בכלל בקשר להשוואה לאישה הקודמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 12:31 לינק ישיר 

CHOUTENG, כתבת: כתבת: הגרושים... בחורה צעירה לא צריכה להתפשר על כזה דבר בגלל בעיה לא תלויה בה. למה גרוש נחשב בעיה? -------------------------------------------- ציטוט מתוך תגותך בעמוד קודם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2006 13:03 לינק ישיר 

ישפאי1,

אתה שואל שאלה אמיתית או רהטורית?

מה, אתה לא מבין לבד שיש הבדל בין בחור לגרוש? יתכן שהגרוש יותר איכותי ויותר חכם אבל הוא עדיין גרוש! ומה הבעיה עם גרוש? נצא מתוך הנחה שברוב המקרים זוג לא סתם מתגרש, אתה מסכים? עצם עובדה שהיה גרושים מצביע שהיתה בעיתיות מסויימת. ואולי הבחור תרם לענין בגלל כל מיני סיבות שאפשר להעלות על הדעת; הוא עקשן, הוא קמצן, הוא כעסן, הוא שקרן, הוא קנאי, חסר לא רגשים, הוא לא ישר, ועוד ועוד ועוד. מאף אחד(!) לא תקבל תמונה אמיתית על מה שהיה באמת. כל צד יטה לצידו הוא. אז עכשיו יש בחור שהיה נשוי והתגרש והשד יודע למה. למה בחורה טובה וללא בעיות ידועות צריכה להכניס את עצמה למערבולת הזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 15:34 לינק ישיר 

אם ככה לא הבנתי אותך נכון

חשבתי שאתה אומר שגרוש (שלא אשם"הוא נדפק")זה לא בעיה ואתה לא מבין מה לא ללכת על כזה שידוך
לכן באתי לומר עצם זה שהבחורה תיהיה מתחת הביקורת כל הזמן זה כבר מוריד מהנקודות קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2006 15:38 לינק ישיר 

מעניין שאני מכיר כמה גרושים שלא רוצים רוקות בדרך כלל הם אומרים "גרושה יודעים בדרך כלל למה התגרשה, אבל בחורה לא מכירים את אישיותה כל כך"
וזה נכון מאד לפי דעתי,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 16:18 לינק ישיר 

רווקים עם רווקות.
גרושים עם גרושות.
זו מציאות!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 16:42 לינק ישיר 

איילת!!
שלא תביני לא נכון-אני ממש לא מצדיקה את הסטיגמטיים ואני ממש לא כזאת!!!!אלא שאני אומרת לך שאפשר להבין אותם - אנשים מפחדים ממשהו כשהוא חריג והם לא מכירים,כשמכירים לבד אין שום בעיה עם הדברים הללו כי מעניין רק האופי (והיופי) והאדם עצמו (ראי ערך "שידוכי" חילונים או אפילו דתיים),מה שאני רוצה לומר זה שבציבור כמו שלנו כשיש לאדם כביכול בחירה לבחור עם מי הוא נפגש אנשים (מצומצמים מעט,או הרבה) יעדיפו לבחור את הכי הכי "טוב"(מה שלא מחייב בכלל אלא נראה כך מצורה חיצונית),ואת יכולה להבין אותם,אמנם את ואני ועוד הרבה כמונו לא כאלה אבל מה אכפת לך מהם???אני מבטיחה לך שהחבירה שלך(שלנו)שהיא בחורה מדהימה לא יגרע חלקה משום כיוון !!!(ואם את לא מאמינה תראי את השידוכים המדהימים הקודמים שלהם,שאמנם הלכו יותר בקושי אך בסוף קיבלו את ההכי הכי!!)
בכל אופן,שלא תביני שאני לא מבינה אותך שסטיגמה זה עניין מעצבן ומרגיז אלא מה שאני חושבת שעדיף "לנו" הלא סטיגמטיים להסתדר בלי אותם אנשים כן סטיגמטיים שחיים בעולם המסתכל על הכל בעיניים של חיצוניות ומה יאמרו אחרים!

ולעניין הגרושים - אני ממש לא חושבת שאדם גרוש או פחות טוב או בעל מום מסויים (אני מכירה גרושים וגרושות רבים שהם אנשים מדהימים ופשוט לא היו מתאימים לבני זוגם) , אבל אני ממש חושבת שבחורה צעירה לאאאא צריכה לקחת מישהו שהתחתן כבר!!!יש כאן מישהו שרוצה לומר לי שבחור או בחורה שהתחתנו פעם אחת דומים לבחור או בחורה צעירים שבדר"כ אין להם מושגים בנושא(פורום שידוכי חרדים!)????? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 16:55 לינק ישיר 

וואו, יוכ אני אוהבת את הגישה הבריאה שלך לחיים!!!!
 זה מרענן בין ערמת המצומצמים פה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הי!-- יש לי נושא כאוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.