| נשלח ב-6/6/2006 23:17 |
|
| |
מאיזו בחינה?

|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 00:43 |
|
| |
שמתם לב גם לשירים היפים בדיסק השני? "נקדם" "SHUSHINE" "זכריני"
כדאי שאני אקנה את האוסף הזה, כי אין לי את השירים האלה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 08:36 |
|
| |
אני מקווה שאף אחד לא באמת קנה את האוסף הזה. טעויות מן הסוג הזה מתאימות רק לי. קניתי אותו מיד כשהוא יצא לאור, פשוט כי לא יכולתי לראות על המדף בחנות משהו שכתוב עליו "פרחי מיאמי" ולא לקנות... אבל נו..נו... מותר לטעות פעם אחת. אסור-לטעות פעמיים.

|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 09:37 |
|
| |
כתוב שם "עוזי דרוק" וצריך לכתוב "עויזר דרוק"... (אני מכיר ת'בחור)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 09:37 |
|
| |
מעניין...אולי זה גם המעצב של "רווח" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 11:17 |
|
| |
יושר, זה גם מה שאמרו לי כשקניתי את "Yerushalayim - Can yoiu hear our voice",
אבל אז אמרתי להם, שיש שם גם שני שירים חדשים.
בכל אופן, ככה היתה לי הכנה מוקדמת, ולכן לא קניתי את האוסף המוזר הזה.
ובכלל, מי הם חושבים לעצמם שהם, שהם חושבים שהם יכולים להחליט לנו מהם השירים הטובים שיותר של מיאמי?????????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 13:47 |
|
| |
כן, רק שלהבדיל מירושלים-שמעו לקולינו כאן אין אף לא שיר אחד חדש. האוסף הזה יצא לפני כמה שנים במסגרת כמה אוספים שהוציאה חברת גל סטאר ע"מ להציל את עצמה מפשיטת רגל, הין היתר היו אוספים של המיטב של שלמה קרליבך, המיטב של עמית ליסטוונד וכו' וכו'
שימו לב ש"במקרה" 20 השירים היפים ביותר של פרחי מיאמי, כולם במקור יצאו בהוצאת "גל סטאר", כל שלא תמצאו שם אף לא שיר אחד מהאלבום בסיעתא דשמיא וכלל ישראל יחד, לדוגמא, שיצאו בגל פז. או מהאלבום "מן השמים"-שיצא בנועם הפקות.
אבל, כן יש שם 6 שירים מתוך one by one, ארבע שירים מתוך "בדרך התורה", 1 מתוך סטנד אפ והשאר מההופעות של פרחי מיאמי במסגרת ה- experiences
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 17:04 |
|
| |
- דווקא אהבתי את האוסף הירושלמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 18:44 |
|
| |
גם אני אהבתי, אבל:
א. יש הבדל בין ההוצאה בארץ להוצאה בחו"ל, בחו"ל יש שני שירים יותר!!!!
ב. את האוסף הזה אני יכול להכין בעצמי (אולי בשביל "למען ציון" ו"הוריני", הייתי צריך להקליט את "Miami meets Toronto" למחשב, אבל עכשיו אני מתכוון לעשות את זה בכל מקרה, כי זה הדבר היחיד שנשאר לי בקלטת), אז למה לקנות אותו.
אלא,
שבחכמה עשו, והוציאו אלבום בהשקעה של רק שני שירים.
והאלבום הנוסף, שבו "רימו" אותנו ככה זה האלבום של חנוכה, שבו הקליטו רק חמשה שירים!!!
ולפחות יש שם את "יעלה ויבוא", שאם היו מוציאים אותו אפילו בסינגל, דיינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 18:52 |
|
| |
איזה 2 שירים נוספים יש בהוצאה של חו"ל?
האלבום של חנוכה הוא נהדר למרות שיש בו רק 5 רצועות, לדעתי השיר "על הניסים" הוא שיר ממש טוב, שלא נדבר על "יעלה ויבוא" שהוא באמת שיר מצוין. וגם light up the nights הוא שיר לא רע בכלל.
למען האמת, ההגיון שלי אומר שמלכתחילה האלבום הזה לא היה בתיכנון. מכיון שקצת לפני זה יצא האלבום "שיר השמחה". אלא מה? באותה שנה הייתה למיאמי הופעה גדולה מאוד ב- Nassau Coliseum, זו הייתה הופעה מאוד רצינית ולדעתי זו הייתה רק הפעם השניה שלהם באולם המכובד הזה. ההופעה הייתה בחנוכה ולכבודה הולחנו חלק מהשירים. כשירחמיאל ראה שיש לו מספיק שירים כדי להוציא אלבום, ולו רק אלבום חלקי, הוא עשה זאת. הרי עוד כמה מזומנים מעולם לא הזיקו לאף אחד, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2006 20:29 |
|
| |
ככל שמוציאים יותר אלבומים - כך הם פחות טובים. ככה זה. ובגלל שירחמיאל מחפש את הכי הכי הכי טוב, (ובצדק!) הוא מעדיף לעבוד יותר קשה ויותר זמן, ואז "להפציץ" עם אלבום נפלא כמו "רווח".
אבל ככל שממתינים יותר זמן, הופכים לפחות פופולריים, ואז הציבור בארץ "שוכח" את פרחי מיאמי...
ולכן, זהו הפתרון הכי טוב. להוציא אלבום מלא עם 10-12 שירים חדשים, כל שנתיים-שלוש, ובאמצע, להוציא אלבומים לצפייה, (כמו סריית האקספריאנסים) או חצאי אלבומים (כמו האירו את הלילות) , או אוספים (פסח עם מיאמי...)!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2006 12:39 |
|
| |
רק להבהיר, "פסח עם מיאמי" זה לא אוסף.
זה בדיוק אותה הופעה של "שירו לו"-מופע מיאמי 4, רק שינו את העטיפה כדי שמנכ"ל גל סטאר ירויח עוד כמה ירוקים. השינוי הזה נעשה רק בארץ וכל קשר בינו לבין ירחמיאל ביגון הוא מקרי בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2006 12:49 |
|
| |
מה? ביגון לא יודע על זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2006 12:55 |
|
| |
לא, אין לו שום קשר לזה. כמו שאין לו קשר לחידוש העטיפה של בסיעתא דשמיא.
|
|
|
|
|