|
|
| נשלח ב-7/6/2006 13:16 |
|
| |
אתה באמת מעלה נושא חשוב. ברוב המקרים ההורים מחפשים את השידוך שיתאים למה שהם, ההורים, חושבים שיתאים, וזה לא בהכרח מה שהבת או הבן באמת רוצים! ואני מוכרח להודות שעם הבת הראשונה ששידכנו גם אני ואשתי שגינו בזה, עד שבאיזה שהוא שלב, ואינני זוכר מה בדיוק קרה, הגענו חמודעות שאנחנו טועים בחיפושים שלנו ורק אז התחלנו לחפש את החור שבאמת יתאים לבתנו לפי משאלת לבה ולא לפי משאלת לבנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 02:13 |
|
| |
שלום לך ותודה רבה.
ועכשיו לנושא יש לי המון מה לכתוב לך ואני יכתוב אני כרגע עסוק מאוד אבל תקבל ממני תגובה בעזה"י
מנהל הפורום המוצלח "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 18:29 |
|
| |
לדעתי שורש הרע שמציעים את הבחור -בחורה להורים הם מחפשים מה מתאים להם ולא מה מתאים לבחור או הבחורה ולכן על החוג החסידי לעשות מספר שינוים הכי הטוב להציע לבחור כמו שנהוג בישבות כמו איתרי וחברון או אם זה בלתי אפשרי אז על ההורים לבחור בן זוג שמתאים לילד שלהם ולא לעשות חשבון לאף אחד על ההורים לזכור שמי שצריך לחיות עם בן הזןג הוא בנם או בתם ולא הם אני הכרתי מספר זוגות חסידים שנישואין עלו על שירטון בגלל שהורה חיפש בן זוג שמתאים לו ולא לילדו
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|