מאיה כתבה:
שלום לכולם
אני חייבת להודות לכולם פה אבל הבנתי היום דבר מאד בסיסי מה מרגישים החוזרים בתשובה שאנחנו לא רוצים אותם בחברתנו לא שידוכים לא רוצים שהם ילמדו במוסדות שלנו וכו'...
זה מה שקרה לי כאן ואני אולי בזכות כמה "צדיקים" פה יהיה יותר סובלנית ומבינה את הצרכים שלהם!
אני נסיתי לחזור בתשובה ולהיות יותר ממה שהייתי ולא רצו לקבל את זה אז כבר כתוב שלא מזכירים לאדם את עברו.(יכול להיות שאני לא כ"כ הבנתי מה הסיגנון של הפורום הזה אבל לא נורא נמצא יותר מענינים)
שתהיה לכם שנה טובה וגמר חתימה טובה ואני יותר לא יפריע את שיגרת חייכם המתחסדת!
נ.ב היה מי שכן ניסה להיות נחמד.
עשניכרצונו כתבה:ואני אגיד שאת ממש נשארת...
וגם כולנו הרי כל הזמן חוזרים בתשובה.. "אין צדיק שלא יחטא" וגם- שאני באמת לא מבינה את הדחיה הזו הרי "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים".. ככה ש---למה אנו מרגישים עליונות מטופשת הרי הם גדולים מאיתנו?!!... (ואני מדברת גם בתור אחת שמעקמת את האף לשמע "חוזר בתשובה"- לא מתחסדת או משו) בכל אופן מאיה בכלל לא נחשבת "לחוזרת בתשובה" כי זה בסה"כ נפילות ועליות כמו של כולנו. אם כך- כלונו "חוזרים בתשובה
ליטאי כתב:
|
|
משל למה הדבר דומה,
לבעלת תשובה שתתלה בסלון תמונות מימים עברו שלה בביגוד לא הולם במקומות לא לרוח ישראל סבתא, ולא תבין למה השכנות החרדיות לא אוהבות לבוא לבקר.
בקיצור - הפתרון פשוט. תגדירי שלא יהיה מוצג היסטורית הודעות והכול על מקומו יבוא בשלום.
מאיה כתבה:
|
ליטאי אך אני עושה את זה?
עשניכרצונו כתבה:
|
|
איזה יופי!
כולם עשו סמיילים אחרי=) ומאיה- אפשר לעשות את זה "שינוי פרטים" למטה פשוט תורידי את ה"וי"
|
אלדד כתב:
|
|
שלום לכולם
עיצותכם טובות, אך שתי הערות, האחת טכנית והשניה עיניינית
הורדת ה"V" תשאיר רק דף היסטוריה אחד של X הודעות וכך עדיין לא יהיה פתרון
הדבר מזכיר את המשנה בפרקי אבות (ד,כה) אלישע בן אבא אומר, הלמד תורה ילד, למה הוא דומה--לדיו כתובה על נייר חדש; והלמד זקן, למה הוא דומה--לדיו כתובה על נייר מחוק.
והערה השניה היא המשך להערה הקודמת, בעלי תשובה ניכר בהם שהם בעלי תשובה, כמו הדיו על נייר מחוק, אך היא היא מעלתם, ולנו אין ואסור לומר שבר וחצי דבר שיזכיר את עברם, וכל אימרה בנושא היא בגדר "שפיכת דמים" (מצד האומר, שעל פי תורה אסור לו לומר לבעל תשובה את חטאי העבר)
ולכן כולנו בבחינת חוזרים בתשובה, לכולנו יש והיו מעידות , וגם אם אדם פלוני היה בנפל אבל הוא קם, אזי הוא בעל תשובה וההתנשאות וההתחסדות כאן אינם במקומם, אין צורך לשנות ניקים אלא הצורך הוא מצד החברה, לדעת לקבל את כולנו בתיקון דרכינו.
|
אפרת כתבה:
|
|
אני חייבת להודות שרק עכשיו קראתי את האשכול הקודם ואת זה הנוכחי ויש לי רק שתי מילים להגיד:
פדיחה רצינית.
וכעת בהרחבה:
החושפת הראשונה של נושא הפורומים השנויים במחלוקת(עדין לא הספקתי לבדוק בדיוק מה תוכנם) שבהם כתבה מאיה עשתה מעשה לא ראוי.
מה אכפת לך מה האחר עושה בחדרי חדרים?(או שמא בחדרי חרדים...) , מה זה עניינך?
וגם אם כבר שמת לב לפרט הזה בפרופיל של מאיה והוא מאוד הפריע לך להגיב ולכתוב פה בפורום , היית צריכה לחשוב פעמים אם לחשוף את זה בכזאת צורה שלבטח ביישה אותה(במיוחד בתקופה הזאת של לפני יו"כ).
מאיה- ליבי איתך.
אבל כמו שנהוג לומר (במיוחד אני לעצמי כאשר אני עושה פדיחות (שזה בערך 5 פעמים ביום-) "לא נעים, לא נורא".
|
ליטאי כתב:
|
|
החושפת לא עשתה עוול.
אחרי הכול בחדרי חדרים זו פלטפורמה חרדית, ולא כל הרוצה ליטול את השם יטול
על_קולית כתבה:
ולי בכלל נראה,שמאיה לא ככ חוזרת בתשובה ודי מתגאה בהשתתפותה בפורומים מעין אלו ...
אחרת,מדוע מדברת עליהם ,וממליצה לאחרות\ים לראות את תגובותיה השונות שם?????
בכל מקרה
מאיה יקרה,עשי מה בא לך..ואת לא חייבת דין וחשבון לאף אחד כאן בפורום
רק תחליטי לעצמיך,מה את באמת רוצה..תגבשי עמדה ואם תרצי תודיעי אותה
ואל תביישי את עצמיך..
מיכאלה כתבה:
למאיה ,("יש אקדח . . ."),יש זכות לכתוב איפה שהיא רוצה.
כל עוד היא לא חושפת אותנו לדברים שאנחנו לא רוצים להיות חשופים אליהם,אין כל רע.
מיכאלה כתבה:
היי!
לא בחרתי סמיילי,מאיפה זה קפץ??
ליטאי כתב:
כמדומני שהסמיילי זה באג בגלל החתימת HTML של ברוך שלא עשני אשה כמדומני. חסר שם תג שסוגר את הקוד משהו כזה. אבל אני לא מבין גדול אז זה רק השערה.
מיכאלה,
את חושפת אותנו בדלת האחורית לשירים שלא לרוח ישראל סבתא
עשני כרצונו כתבה: מה מה?!
אין לי שום באגים בלי שטויות. דווקא זה מדליק הסמיילים לא?
(סופסוף נכנסתם כולכם.. היה לי משעמם בצהריים אל תלכו שוב פעם לכ"כ הרבה זמן....כשלא הייתם קראתי ספר מהמם! מותר לי להמליץ או שזה נחשב ספרות זרה??)
על_קולית:
מה שם הספר?????
מאיה:
|
|
בוקר טוב! אני קראתי עכשיו את כל ההודעות ודעתי היא שמי שרוצה לחזור באמת בתשובה לא צריך לכתוב גם כאן אז אני ינסה ונראה מה יהיה הקב"ה יעזור לי ואני לא "יקלקל" אף אחד ואחת כאן ושהיה לכם שנה טובה מאד!
נ.ב שתזכו כולכם בעז"ה לזיווג הגון עוד השנה(מי שרווק)
אוהבת אותכם\ן מאיה!
עשניכרצונו:
די נו,
שניה מאיה - זה לא בסדר לכתוב כאן? כאילו- אנחנו עושים משהוא רע, עבירה או משו?
*ויש לי שאלה- אני יודעת שאין לי חיים עכשיו ואני משתעממת (רק עד אחרי החגים אל תדאגו) מעניין אותי מה אתם עושים כל היום?
*ועוד שאלה- חשבתי לפתוח שירשור כזה שנתחיל סיפור כזה-(מ-מ-ש משועממת) וכל אחד ימשיך אותו בצורה שהוא רוצה- זה יוצא מגניב אח"כ..(אפילו אפשר לכתוב על דייט וכל אחד יוכל להכניס את הפאדיחות שהיו לו בסיפור) D; אתם תשתפו פעולה? (וזה "חוקי" עם כללי הפורום?)
|
מיכאלה:
|
ברוך שעשני אשה,
תחפשי עיסוק אחר
עשניכרצונו:
 |
|
|