בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2007 19:00 לינק ישיר 

אהמ.. יש לי חופש מנוחה וכיף. פשוט ההווי. כן יש אמת בדבריך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 19:04 לינק ישיר 

לפחות יש בהתרפקות על העבר נחמה זוטא (הרי ממה הקשישים חיים?), לפחות זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 19:09 לינק ישיר 

אה. לפעמים אני חושבת מה עדיף. עדיף שיהיה כיף- ואז יהיה הרבה למה להתגעגע ולהיות עצובים שנגמר? או שאולי לאלו שלא היה להם  כיף טוב יותר בהווה  והם מסתכלים בצורה אחרת ולא נוסטלגית מעצבנת? מה אתה חושב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 19:20 לינק ישיר 

תלוי אם אדם בוחר להיות מצומצם או חפץ לגדול. נניח שיציעו לך לטעום מעדן גורמה כלשהו, האם תסרבי בטענה שהוא יחסר לך בעתיד? לדעתי מי שחסר לו משהו הוא שואף להגיע אליו וליותר. אדם ללא שאיפה מה תכליתו? לעומת זאת אדם שהתנסה וחווה בעבר ישאף ויגיע לריגושים חדשים/נוספים הן בהנאות והן בתכנים ערכיים. ההווה מהווה מדרגה לעתיד, והעבר מהווה מדרגה להווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 19:45 לינק ישיר 

היי בדיוק היום למדתי משהוא שקשור לזה בפרק "הגאון והענווה" של תורת הר' קוק. =)
אתה צודק זו באמת ראייה אינפנטילית.  אני בעצמי לא מסכימה עם מה שאמרתי. נו זה קורה במשפחות הטובות ביותר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 19:48 לינק ישיר 

אגב יש לי בעיה- אם משיו יכול לעזור להציע מה לעשות- במסגרת איזה קורס- שמאלני להחריד- המתרגל (החוזר בשאלה!! אבל חמוד) ביקש ממנו להכין עבודה ולקבוע בה טענה עפ"י מאמרים מסוימים (שמאלניים להחריד!! כמה שהערבים הם מסכנים ואנחנו כובשים והכל) וזה ממש מלכוד כי הוא מבקש ממני להציג את הטענה שלי תוך שימוש במאמרים- מה שמחייב שהיא תהיה שמאלנית ואני לא מסכימה עם המאמרים האלו!! זה פשוט חוצפה! מה אני אמורה לעשות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 20:10 לינק ישיר 

תודה על העזרה הבעיה נפתרה- שלחנו לו מייל נזעף והוא אמר שאנחנו יכולים להציג טענה סותרת. יש אלוקים=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2007 20:11 לינק ישיר 

הכי טוב זה לנסות להוכיח מתוך המאמרים הללו את ההיפך. אני לא יכול לעזור ספציפית כי אינני מכיר את החומר. בהצלחה ולילה נעים לכולם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2007 20:53 לינק ישיר 

גבר,
אתה חכם, (לא נראה לי שחידשתי כאן משהו, אתה מן הסתם מודע לכך).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 14:55 לינק ישיר 

לא צריך להיות "שמאלני להחריד" בשביל שתהיה בך טיפת חמלה כלפי הערבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 16:11 לינק ישיר 

מיכאלה,
צריך להיות שמאלני להחריד כדי לרחם על מחבלים.(וגם ערבי שאינו מחבל הוא מחבל בפוטנציל)

"כל המרחם על אכזרים..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 16:16 לינק ישיר 

לא כל ערבי הוא מחבל בפוטנציה.
זה לא המקום לויכוח הזה,ככה לפחות נראה לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 18:10 לינק ישיר 

לא כל ערבי הוא מחבל בפוטנציה אבל שיטת הטרור מחייבת אותנו להתייחס לכל ערבי כמחבל בפוטנציה על מנת לשמור על בטחונינו האישי ועל ארצינו.
ומצטערת, אין בי יותר חמלה כלפי ערבים עניים, חולים ורעבים מאשר לכושים באפריקה שחיים בתת תנאים. ויש בי יותר עוינות כלפיהם מאשר לכושים באפריקה כתוצאה מהמציאות שנכפית עלינו.
ואנשים שמחפשים לאן לנתב את רגשות החמלה שלהם ואיך להביא לידי ביטוי את ההומניות שלהם שיפנו אלי. אני אספק להם רשימה מהמעגל הקרוב אליהם שתעסיק אותם לכל החיים שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2007 23:00 לינק ישיר 

מיכאלה- זה לא העניין. העניין הוא שכל הישעור הזה משאלני והצטרכנו להגיד דעה שלנו בהסזתמך עכל מקורות שמאלניים. אבל בסוף אנחנו יכולים לטעון טענה סותרת ממאמרים שנמצא שטוענים כמה הערבים הם נצלנים וכ"ו. אם למישו יש מקורות אני ממש אשמח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2007 15:36 לינק ישיר 

"כמה הערבים הם נצלנים"
אל תעשי הכללות,זה לא דבר חכם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 114 115 116 ... 4676 4677 4678 לדף הבא סך הכל 4678 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.