בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2007 22:55 לינק ישיר 

היתה שבת רגילה ,את האמת לא היה לי כוח לצאת מהבית אחותי התאומה הנשואה היתה אצלנו ואמרתי לעצמי בלב : אוף ,מתי אני יהיה כבר נשואה...
איך היה אצלך עשני ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 22:56 לינק ישיר 

שמחה יקרתי... השירים האלו אשכנזיים בעליל... (פרצוף חושש) אמרת שהוא לא אוהב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:02 לינק ישיר 

אצלי היה ממש נחמד. היה שקט כי אח שלי היה בשבת חתן של חבר אז לא היו ויכוחים על השולחן..%) הלכתי לטייל בערב קצת וחזרתי יחסית מהר כי הייתי עייפה אבל אז ראיתי את הפסר אנשים מספרים על עצמם 2 אז התיישבתי לקרוא קצת ולא יכלתי להפסיק לקרוא( ולבכות)  ואז אמא שלי התחילה לדבר איתי עד אמצע הלילה...כשהיא מתחילה היא לא מסיימת... 
ואז זהו בוקר- צהריים.. מוצ"ש. לא עשיתי היום כלום מיוחד. ראיתי סדרה ממש מטופשת שהביאו לי והפסקתי באמצע. אוי יש לך אחות תאומה נשואה? ואוו. אתם קרובות והכל? את מהלחוצות להתחתן?=( אין לבעלה חברים שמתאימים לך? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:03 לינק ישיר 

תודה עשני

הגזר של אליעזר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:04 לינק ישיר 

מצאתי כמה שירים של גד אלבז...   מקווה שבסוף אגיע לדיסק מלא..

הגזר של אליעזר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:08 לינק ישיר 

הספר אנשים מספרים על עצמם הוא ספר מדהים א"א להפסיק לקרוא אותו ......
אני ואחותי קרובות,היא גרה רחוק וזה קשה........ בעלה ברסלב ויש לו רק ברסלבים להציע לי אבל אני רוצה בחור ישיבה לא ברסלב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:15 לינק ישיר 

אוף יבשתי.. שמחה אני מצטערת=( אני לא מכירה כ"כ שירים מזרחיים אבל אם את הולכת על הסגנון של אברהם פריד ומרדכי בן דוד תכניסי את החבר'ה ולב טהור, אוף שימחעס- דברים יותר מושכים וחדשים.. אני הולכת על זה:
1-ביישנים- אברהם פריד
2-ואישי ישראל-חברה
3-לך- חברה
4-מודה אני- שלשלת גוניור
5-ניגון קרליבך
6-לב טהור- לב טהור
7- לב טהור-אשר ברא
8- לב טהור- ענני
9-שלוימי גרטנר- אשרנו
10 אוף שימחעס- עם ישראל חי
11- כיצד מרקדין- חברה
12- מרדכי בן דוד ואברהם פריד- ונשגב
13- אברהם פריד- בין כך ובין כך
14- את פניך- החברה
15- מה יונה- לב טהור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קחי מפה כמה גם אל תשימי רק מזרחי 
וואי סוויט מתי היא התחתנה? ואוו אוף זה בטח נורא קשה.=( ברסלבים גם יכולים להיות בחורי ישיבות לא?) לפחות לא נשארת בודדה בבית?

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 22/12/2007 23:23:36

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 22/12/2007 23:29:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:21 לינק ישיר 

אחותי התחתנה לפני שנה וחצי , ואני די לבד , לאח שלי יש חברה והוא בקושי בבית ( אח שלי היחיד בבית שהוא לא דתי )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:28 לינק ישיר 

ואוו.. =/ טוב אל תדאגי את גם תתחתי זו רק שאלה של זמן ואת יודעת יש יתרונות גם לא להתחתן בני 19... =) כשתמצאי את תהיי גם הרבה יותר שמחה.
ואו אז בטח את קרובה להורים מאוד. אצלנו כשאח אחד לא נמצא ממש מרגישים.. אבל את לא יוצאת עם החברות לטייל ולתפילה וכ"ו? כאילו.. זה ממלא את השבת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:40 לינק ישיר 

יש לי  רק חברות שתי חברות שגרות קרוב אבל שבת בשבילהן זה מנוחה אם את מבינה למה אני מתכוונת.................
אני כבר בת 20 וחצי .........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2007 23:51 לינק ישיר 

מממ די איזה באסה. את האמת אני ממש מזדהה. חברה הכי טובה שלי התחתנה לפני חצי שנה והיינו מהסוג של הדבק כמעט.. כל יום היינו יוצאות ל"ג'וגינג -שחנ"ש" ובשבתות בכלל הינו מדברות שעות.. עכשיו זה כ"כ חסר. גם באמצע שבוע וגם בשבת אז כשהיא באה זה כמו פעם- אבל זה קורה פעם בחודש אז אני פשוט מזמינה את 2 החברות הטובות האחרות  שלי לשבת- כל פעם משהי אחרת או לפעמים את שניהן, לא כל שבת אבל לעיתים קרובות מאוד יותר נכון הן כבר מזמינות את עצמם- וזה כזה כיף!!! מדברים כל הלילה ומטיילים בבוקר ובלילה.. וכשעייפים- ישניםםם זה כזה כיף אולי זה יפתור את הבעייה שלך...לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2007 00:03 לינק ישיר 

אולי, פשוט רוב החברות שלי נשואות כבר... באסה שאין אף אחד להיות איתו, להנות וכו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2007 00:14 לינק ישיר 

אוי זה באמת ברוך. אל תדאגי כשיבוא הבחור תגידי"היה שווה לחכות בשבילו"! ויהיה לכם חיים שלמים להיות יחד=)
אני תכף הולכת לישון אז לילה טוב. ויש לי בקשה מאוד חשובה. כבר כמה חודשים אני סובלת מהענין, היתה לי תוכנה על המחשב הישן של עברית לאייפוד- זה נמחק ובמחשב הזה אין. חיפשתי הרבה זמן את התוכנה ולא מצאתי.
בבקשה שמישהוא ישלח לי תוכנה חינמית לעברית לאייפוד! נשבר לי להעביר הכל לאנגלית!

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 23/12/2007 0:15:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2007 00:17 לינק ישיר 

לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2007 01:35 לינק ישיר 

מישו כאן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 120 121 122 ... 4676 4677 4678 לדף הבא סך הכל 4678 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.