בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2008 12:53 לינק ישיר 

מקוה שיצא לפועל.

...ושלא יתעצבנו בבית על ההשתמטות בערב פסח (אפילו שכבר אין מה לעשות.....)

"מחשבה אחת של מוסר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 12:54 לינק ישיר 

גם אנחנו מארגנים לצפון! אולי ניפגש אבל אפילו לא נדע!=) טוב אבל אנחנו מתכננים לחול המועד..אתם מתכננים להשבוע?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:55 לינק ישיר 

בחול המועד כל עם ישראל יהיה בצפון..

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:56 לינק ישיר 

אולה יפה לכם עשני... וללומדעס שבחיים לא תעיז עם בחורה ... קרה לי כמה מקרים שבחור ישיבה ניסה להתחיל ברחוב לדעתי בחור שמתחיל ברחוב לא מראה שהוא בחור טוב... ובקטע של ההשתמטוץת בטוחה שלא יתעצבנו הרי הבנים תמיד אוהבים להשתמט.. ושלום לך עולה ויורד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:57 לינק ישיר 

אוהמ.. טוב נראה כבר.. אנחנו נלך למסלולים לא עמוסים מידי. הוי בעצם אני צריכה לצאת פעמיים לצפון בחול המועד כשאני חושבת על זה כל פעם עם חברים אחרים..=0 לא טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:58 לינק ישיר 

היי מנורי! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:59 לינק ישיר 

חחח יפה לכם..אני דוקא יטיל במקומות שקטים יותר חח שזה יכלולל לונה פארק בת"א.. ירושלים.. בכל זאת החברות מהסמינר גדול עליהם הצמפון חחח... וכמובן נטיל קצת עם המשפחה אולי באמת  תביאו קצת רעיונות לטיולים...לא מסלולים ..

בניברקית!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:00 לינק ישיר 

שאני אבין. מכייף בכיף שולח הודעה והיא נמחקת מיד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:00 לינק ישיר 

עשני. נראה לי שאת ואני ניפגש ^_^

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:06 לינק ישיר 

בוא נראה איפה היינו בחג הקודם.. אהמ ביום העצמאות הלכנו המשפחה עם חברים לאיזה מיצג של מטוסים וכל מיני דגמים של מוצרי לחימה שכאלוו אח"כ הלכנו למנגל כמובן באיזה יער כלשהוא. בסוכות הלכנו ליומיים עם 4 משפחות חברים מהבית כנסת לצפון לאיזהוא מקום שהשכירו מקומות אירוח כאלו (היה מטונף לאללה!) אני לא כ"כ זוכרת מה עשינו- רוב הזמן פשוט נסענו ונעלמו לנו משפחות בדרך אבל עשינו קיאקים (ואני ירדתי למיים להצלה אחרי שהמשפחה שלי עלתה על ענף ולא הצתליחה לרדת ממנו) אח"כ הלכנו לחרמון- עשינו רכבל כמובן ועשינו עוד משו- רכבת כזו שנוסעת ואפשר לשלוט על מהירות הקרונות וכמובן אכלנו בסוכה חרמונית =) אח"כ עשינו טיול ליללי לצפת. אה לא זה בהעצם היה ביום הראשון.. נסענו כולם לצפת וטיילנו אוירה מדהימה (ממש חור המקום הזה).. השנה לא ברור עדיין מה נעשה.. אולי תגידו מה אתם עשיתם בחג הקודם וכך יהיה רעיון=)

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 11/04/2008 13:07:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:08 לינק ישיר 

בכיף יקרתי=) יש סיכויי גבוהה אם אטייל שם פעמיים %) נראה באיזה ימים זה יצא. הוי לא. יש לי מבחן בסטטיסטיקה שבוע אחרי. אני לא אוכל לטייל יומיים! טוב אולי אחד מהם יתבטל.. עד אז.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:09 לינק ישיר 

אממ... ישבנו המון ופיטפטנו.. חח שאנחנו כל הנשואים יחד שוכחים לגמור ולדבר וכמובן שלא יושנים כל הפסח... סוג טיולים של נתניה ים כמובן... אין אוהבת יותר ממני לשבת על החוף.. אממ טבריה כמובן ניראה לי אין פסח שלא נוסעים.. אממ אולי השנה לא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:11 לינק ישיר 

שאנחנו כל הנשואים יחד?! 
אני אוהבת יותר ממך. אני נוסעת הרבה פעמים במוצשי"ם לים. אבלן משמ לא לנתניה אלא להרצליה. ואני הכי אוהבת את הים נקודה. בגלגול הקודם הייתי בת ים על בליינד. בעצם נולדתי בערב שבת אז אני נשמה חדשה.. טוב בכל אופן... %)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:14 לינק ישיר 

אממ חח אני רווקה התכונתי שאני עם האחים הנשואים יחד... ולא אני נוסעת המון לים בת"א.... ונגיד במקרה בחופש האחרון נסענו כולם לחוף הרצליה כן נחמד שם.. במיוחד באזור הדיג שהיציאה זה דרך הקניון אירנה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:16 לינק ישיר 

זה המרינה! מדהים שם. אח שלי הציע נישואים לאשתו שם. אני בטוחה שאם היה מציע לכל אחת שהיה בוחר שם היתה מסכימה! מי תוכל לסרב??! חח. יש מרפסת מהקניון שאפשר לצאת ממנה (ליד הפיצה) ולראות הכל ויש כזו רוח נעימה והכל כ"כ יפה...ואוו. הייתי רוצה לגור מול ים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 146 147 148 ... 4676 4677 4678 לדף הבא סך הכל 4678 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.