| נשלח ב-11/4/2008 12:53 |
|
| |
מקוה שיצא לפועל.
...ושלא יתעצבנו בבית על ההשתמטות בערב פסח (אפילו שכבר אין מה לעשות.....)
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:54 |
|
| |
גם אנחנו מארגנים לצפון! אולי ניפגש אבל אפילו לא נדע!=) טוב אבל אנחנו מתכננים לחול המועד..אתם מתכננים להשבוע?!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:55 |
|
| |
בחול המועד כל עם ישראל יהיה בצפון..
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:56 |
|
| |
אולה יפה לכם עשני... וללומדעס שבחיים לא תעיז עם בחורה ... קרה לי כמה מקרים שבחור ישיבה ניסה להתחיל ברחוב לדעתי בחור שמתחיל ברחוב לא מראה שהוא בחור טוב... ובקטע של ההשתמטוץת בטוחה שלא יתעצבנו הרי הבנים תמיד אוהבים להשתמט.. ושלום לך עולה ויורד...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:57 |
|
| |
אוהמ.. טוב נראה כבר.. אנחנו נלך למסלולים לא עמוסים מידי. הוי בעצם אני צריכה לצאת פעמיים לצפון בחול המועד כשאני חושבת על זה כל פעם עם חברים אחרים..=0 לא טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:58 |
|
| |
היי מנורי!
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 12:59 |
|
| |
חחח יפה לכם..אני דוקא יטיל במקומות שקטים יותר חח שזה יכלולל לונה פארק בת"א.. ירושלים.. בכל זאת החברות מהסמינר גדול עליהם הצמפון חחח... וכמובן נטיל קצת עם המשפחה אולי באמת תביאו קצת רעיונות לטיולים...לא מסלולים ..
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 13:00 |
|
| |
שאני אבין. מכייף בכיף שולח הודעה והיא נמחקת מיד?
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 13:00 |
|
| |
עשני. נראה לי שאת ואני ניפגש ^_^
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 13:06 |
|
| |
בוא נראה איפה היינו בחג הקודם.. אהמ ביום העצמאות הלכנו המשפחה עם חברים לאיזה מיצג של מטוסים וכל מיני דגמים של מוצרי לחימה שכאלוו אח"כ הלכנו למנגל כמובן באיזה יער כלשהוא. בסוכות הלכנו ליומיים עם 4 משפחות חברים מהבית כנסת לצפון לאיזהוא מקום שהשכירו מקומות אירוח כאלו (היה מטונף לאללה!) אני לא כ"כ זוכרת מה עשינו- רוב הזמן פשוט נסענו ונעלמו לנו משפחות בדרך אבל עשינו קיאקים (ואני ירדתי למיים להצלה אחרי שהמשפחה שלי עלתה על ענף ולא הצתליחה לרדת ממנו) אח"כ הלכנו לחרמון- עשינו רכבל כמובן ועשינו עוד משו- רכבת כזו שנוסעת ואפשר לשלוט על מהירות הקרונות וכמובן אכלנו בסוכה חרמונית =) אח"כ עשינו טיול ליללי לצפת. אה לא זה בהעצם היה ביום הראשון.. נסענו כולם לצפת וטיילנו אוירה מדהימה (ממש חור המקום הזה).. השנה לא ברור עדיין מה נעשה.. אולי תגידו מה אתם עשיתם בחג הקודם וכך יהיה רעיון=)
תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 11/04/2008 13:07:34
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2008 13:08 |
|
| |
בכיף יקרתי=) יש סיכויי גבוהה אם אטייל שם פעמיים %) נראה באיזה ימים זה יצא. הוי לא. יש לי מבחן בסטטיסטיקה שבוע אחרי. אני לא אוכל לטייל יומיים! טוב אולי אחד מהם יתבטל.. עד אז.
|
|
|
|
|